Τελευταία νέα
Ο διμέτωπος του ΠΑΣΟΚ και η εγκατάλειψη του στόχου της πρωτιάς και η κόντρα με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σφοδρή σύγκρουση ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ για επιστροφή Τσίπρα και …«ανικανότητα Ανδρουλάκη» ΠΑΣΟΚ στην Κομισιόν: Παρέμβαση για την υπόθεση Τζαβέλλα και το Κράτος Δικαίου Στο ευρωπαϊκό μικροσκόπιο το σκάνδαλο των υποκλοπών. Οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν παρέμβαση της Κομισιόν για αρχειοθέτηση Τζαβέλλα και κράτος δικαίου στην Ελλάδα. Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο Τουρισμού: Μέχρι τις 25 Ιουνίου οι απόψεις και οι παρατηρήσεις για το σχέδιο της ΚΥΑ Κ. Κυρανάκης: “Παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας για τα πρόσωπα που ήταν επιχειρησιακά υπεύθυνα το μοιραίο βράδυ στα Τέμπη” Σφοδρή κόντρα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για την «ανικανότητα Ανδρουλάκη» με φόντο την επιστροφή Τσίπρα «Κατεβαίνει η σπείρα της ΝΔ»! Λάβρος ο Λάκης Λαζόπουλος για Μητσοτάκη και υποκλοπές Νέα Αριστερά για drone στη Λευκάδα: Η κυβέρνηση μεγαλώνει και μικραίνει τα χωρικά ύδατα της χώρας κατά πώς τη βολεύει ΠΑΣΟΚ για ΣΥΡΙΖΑ: Προφανώς, δεν τους νοιάζει να φύγει ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ Ν. Δένδιας: Στις Βρυξέλλες αύριο για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων Οι προτάσεις της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος ενόψει της επικείμενης αναθεώρησης του Συντάγματος
Filathlos.gr

BINTEO – Α’ Εθνική Γυναικών: Η ΑΕΚ πήρε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Η ΑΕΚ επικράτησε 1-2 του Παναθηναϊκού στο Κορωπί και πήρε ένα σημαντικό διπλό για την 21η αγωνιστική της Α’ Εθνικής Γυναικών, μειώνοντας τη διαφορά από την κορυφή.
Η «Ένωση» πήρε το τρίποντο και εξακολουθεί να κυνηγά τον ΠΑΟΚ, τον οποίο πλησίασε στους πέντε βαθμούς, έστω και προσωρινά.
Οι φιλοξενούμενες «καθάρισαν» το ματς στο δεύτερο ημίχρονο με πολύ όμορφα τέρματα από τη Μούγιου και την Κόγγουλη. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να επιστρέψει, μείωσε σε 1-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ της Πούλιου, όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την αντεπίθεσή του. Το παιχνίδι στιγματίστηκε και από τον τραυματισμό της Στεφάτου, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για πρόβλημα στον έξω χιαστό.
Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε μεγάλες φάσεις για τις δύο ομάδες, με το ματς να ξεκινάει στην ισορροπία. Η ΑΕΚ προ το τέλος του ημιχρόνου πήρε μέτρα στο γήπεδο, όμως δεν κατάφερε να απειλήσει το τέρμα της Χατζηχαρίστου. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την «Ένωση» ήρθε στο τελευταίο λεπτό του έξτρα χρόνου, με το γύρισμα της Ποπαντίνοβα να καταλήγει στην Κόγγουλη, όμως εκείνη να μην μπορεί να βρει στόχο, ολοκληρώνοντας το ημίχρονο στο 0-0.
Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και βρήκε τέρμα στο 56ο λεπτό. Η Μούγιου έβαλε ένα εξαιρετικό γκολ με σουτ στη κίνηση, μετά την εκτέλεση κόρνερ της Χαμαλίδου. Οι κιτρινόμαυρες μετά το 0-1 και με την ψυχολογία υπέρ τους, προσπάθησαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, όμως έλειπε η τελική προσπάθεια. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αντιδράσει και πήρε μέτρα στο γήπεδο, όμως η Κόγγουλη διπλασίασε τα τέρματα της «Ένωσης» στο 67ο λεπτό. Η Ελληνίδα επιθετικός με πολύ ωραία ατομική ενέργεια και υποδειγματικό πλασέ «έγραψε» το 0-2. Στο 82ο λεπτό το ματς διακόπηκε μετά από άτσαλο μαρκάρισμα πάνω στην Στεφάτου η οποία σφάδαζε από τον πόνο και να μεταφέρθηκε με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου. Η ΑΕΚ έχοντας ολοκληρώσει τις αλλαγές της συνέχισε με 10 παίκτριες.
Η Πούλιου ξανά έβαλε το «τριφύλλι» στο παιχνίδι, μετά από πολύ ωραία εκτέλεσε φάουλ για το 1-2, βάζοντας «φωτιά» στα τελευταία λεπτά. Στο 4ο και τελευταίο λεπτό τον καθυστερήσεων, η Γιαννακούλη κράτησε «όρθια» την ΑΕΚ με εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ της Πούλιου.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...