Τελευταία νέα
“Κλείδωσαν” τα νέα μέτρα ενίσχυσης μετά το υπερπλεόνασμα άνω των 2 δισ.-Πότε αναμένονται ανακοινώσεις Άνω κάτω η ΚΟ της ΝΔ με τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν θα ψηφίσω τις άρσεις ασυλίας για όλους τους συναδέλφους» Το πείραμα Μαγιάρ και η διχασμένη αντιπολίτευση στην Ελλάδα Παύλος Πολάκης: Η μαντινάδα που αφιέρωσε στον Αλέξη Τσίπρα Παπαθανάσης στο libre: Έχουμε σχέδιο για τη στήριξη της κοινωνίας και των εισοδημάτων Ο Στέφανος Κασσελάκης καταγγέλλει τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη για «σεξιστική συμπεριφορά» προς τη δημοσιογράφο Μίνα Καραμήτρου Ανησυχία: Στον Ευαγγελισμό η Μαρέβα Γκραμπόφσκι από το νοσοκομείο Λάρισας Συνέχεια στην κόντρα Δουδωνή – Χιώτη: «Καταγγείλτε με στις φιλοζωικές, είχα κυνηγήσει μία γάτα» Ε.Ράπτη: «Πίσω από το χάσμα στις αμοιβές ανδρών-γυναικών, κρύβονται σωρευτικές ανισότητες» Bloomberg: Αθήνα και Παρίσι ενισχύουν τη στρατηγική συνεργασία τους Κασσελάκης: Θέτει θέμα πτυχίου και για τον Μαρκόπουλο -Σκληρή απάντηση ΟΠΕΚΕΠΕ : Η δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για Τάσο Χατζηβασιλείου και Χαράλαμπο Αθανασίου
Basket.gr

Allwyn Final 4: Η συνέντευξη Τύπου του τελικού

Ο Αθηναϊκός Qualco αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του Allwyn Final 4 που έγινε στο ΔΑΚ Ελευθερούπολης στην Καβάλα μετά την νίκη του επί του Πρωτέα Βούλας. Οι δύο προπονητές των ομάδων Στέλλα Καλτσίδου και Μάριος Δεσποτάκης μίλησαν στην συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκαν στο τι έκρινε το παιχνίδι.

Στέλλα Καλτσίδου (Προπονήτρια Αθηναϊκού Qualco): «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Πρωτέα Βούλας. Πανάξια βρέθηκε στον τελικό του κυπέλλου, απέδειξε όλη τη χρονιά την αξία της και φυσικά να δώσω συγχαρητήρια και στις αθλήτριες μου. Όπως είπε και η Αλέξις προσεγγίσαμε το παιχνίδι με πολλή μεγάλη σοβαρότητα, ήμασταν συγκεντρωμένες μπήκαμε επιθετικά και επιβάλαμε τον ρυθμό από την αρχή του παιχνιδιού και αυτός ήταν ο λόγος που ήρθε και η μεγάλη διαφορά στο σκορ. Ήταν ο πρώτος στόχος της ομάδας. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε αυτό το κύπελλο. Βλέποντας την έκπληξη στον πρώτο ημιτελικό ήταν μια αφύπνιση για μας. Θεωρώ ότι αξίζαμε απόλυτα τον τίτλο αυτό, το δείξαμε, το διεκδικήσαμε και τον κερδίσαμε. Πλέον έχουμε μπροστά μας άλλους δύο τίτλους να ανταγωνιστούμε και να παλέψουμε αρχής γενομένης από την Πέμπτη κόντρα στο φαβορί του Eurocup την Μερσίν. Πανηγυρίζουμε λίγες ώρες και από αύριο ξεκινάμε δουλειά».

Μάριος Δεσποτάκης (Προπονητής Πρωτέα Βούλας): «Δυστυχώς σε αυτό το ματς δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε. Δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε δύο τέτοιου επιπέδου παιχνίδια σε δυο ημέρες. Παλέψαν τα κορίτσια αυτό είναι σίγουρο και είμαι ευχαριστημένος από τη γενικότερη προσπάθειά τους όλη τη σεζόν. Στην αρχή της χρονιάς μας είχαν πρώτο φαβορί για υποβιβασμό, δουλέψαμε όμως σκληρά και είχαμε πολύ καλό κλίμα. Στον τελικό δεν καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, ο Αθηναϊκός είναι από τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. Η απουσία της Αναστασοπούλου ήταν σημαντική για εμάς. Τα δώσαμε όλα με τον Παναθηναϊκό και από ό,τι φαίνεται αδειάσαμε. Υπάρχει δικαιολογία γι’αυτό, καθώς τα κορίτσια είναι νεαρές σε ηλικία, όμως είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θα ήθελα να πω τέλος καλή επιτυχία στο Αθηναϊκό και είναι σημαντικό μια ελληνική ομάδα να πάρει αυτόν τον τίτλο».
Το άρθρο Allwyn Final 4: Η συνέντευξη Τύπου του τελικού εμφανίστηκε πρώτα στο Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...