Τελευταία νέα
Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης – Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις, αναφορές για εκρήξεις [εικόνες] Βανς για 250η επέτειο των ΗΠΑ: «Κάποιες φωνές μιλούν εμμονικά για τις ατέλειές του έθνους μας» Γρεβενά: Σύλληψη 88χρονου για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια κατά τη διάρκεια εργασιών με τροχό ΕΛΑΣ για ΚΥΑ Μετανάστευσης: ”Η Πολιτεία ζητάει από τους δικηγόρους να γίνουν κυνηγοί κεφαλών” Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιάννης Δενδρινός σε ηλικία 43 ετών Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 2.954 οι νεκροί από τους ισχυρούς σεισμούς – Καταστράφηκαν 856 κτίρια Πτώση μεσοτοιχίας στο Μαρούσι: «Τραντάχτηκε όλο το σπίτι, έπεσε μεγάλο κομμάτι τοίχου πάνω στον γείτονα» [βίντεο] Ζαχαριάδης κατά Μωραΐτη: Κάνει το αυτόκλητο πορτιέρη στο νέο εγχείρημα Θεσσαλονίκη: Φωτιά κοντά σε σπίτια στο Ωραιόκαστρο – Μήνυμα 112 για απομάκρυνση κατοίκων Ζαχαριάδης κατά Μωραΐτη: «Κάνει τον αυτόκλητο πορτιέρη στο κόμμα Τσίπρα» Μήνυση Φρονιμάκη κατά Καρυστιανού: «Συκοφαντικά όσα είπε ότι την εκβίασα για το ακίνητο» Τραμπ στο Axios για κηδεία Χαμενεΐ: «Είναι όλοι εκεί, με ένα πλήγμα θα τους εξοντώναμε»
Filathlos.gr

Αγγελόπουλοι: «Τελεσίδικα συκοφάντης κρίθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος»

Ο Ολυμπιακός, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, δημοσιοποίησε τις δηλώσεις των προέδρων της ΚΑΕ, Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου, σχετικά με την τελεσίδικη δικαστική απόφαση που αφορά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Τελεσίδικα συκοφάντης κρίθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κρυπτόμενος μάλιστα πίσω από εταιρίες «φαντάσματα».
Ειδικότερα, με την υπ’ αριθμ. 1237/2026 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών, η οποία εκδόθηκε επί της αγωγής του Δημήτριου Αγγελόπουλου, αποκαθίσταται πλήρως η μνήμη του πατέρα και θείου μας, Άγγελου Αγγελόπουλου, ως εξέχοντος οικονομολόγου με καθοριστική συμβολή στην οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας.
Μετά από σχεδόν δεκατρία χρόνια, η Δικαιοσύνη έθεσε τέλος σε μια κατά παραγγελία παραποιημένη εκδοχή της ιστορικής αλήθειας, κρίνοντας με συντριπτική αιτιολογία ότι τα από 17.07.2013 και 29.07.2013 δημοσιεύματα στον ιστότοπο «newsbomb.gr» περί δήθεν «δωσιλογισμού» ήταν ψευδή και συκοφαντικά, καθώς αποδείχθηκε ότι όχι μόνο δεν προέκυψε οιαδήποτε «συνεργασία με τους Γερμανούς κατακτητές», αλλά αντίθετα, ο θείος μας Άγγελος Αγγελόπουλος συμμετείχε στην Εθνική Αντίσταση και ήδη από το 1944, πρωτοστάτησε στη διεκδίκηση των λεγόμενων «κατοχικών δανείων».
Το πλέον καταλυτικό στοιχείο της απόφασης είναι ότι καταρρίφθηκε οριστικά η μεθοδευμένη προσπάθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να κρυφτεί πίσω από εξωχώριες εταιρίες «φαντάσματα» στο Μπελίζ και την Κύπρο και διάφορα περίπλοκα εταιρικά οχήματα που δημιούργησε, ώστε να αποφύγει αστικές και ποινικές κυρώσεις.
Το Τριμελές Εφετείο Αθηνών έκρινε τελεσίδικα ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν ήταν ένας απλός εμπλεκόμενος, αλλά αυτός που ουσιαστικά έδωσε την εντολή για τη σύνταξη και δημοσίευση των ανυπόστατων συκοφαντικών ισχυρισμών σε βάρος του αείμνηστου θείου μας, ως απώτερος ιδιοκτήτης και πραγματικός ελέγχων, κατευθύνων και αποφασίζων τη λειτουργία και το περιεχόμενο του «newsbomb.gr».
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα ανώνυμα συκοφαντικά δημοσιεύματα που σπίλωσαν τη μνήμη του Άγγελου Αγγελόπουλου δεν ήταν τυχαία, καθώς αποτέλεσαν μέρος συνειδητής και δόλιας εκστρατείας, η οποία εκπορεύτηκε και καθοδηγήθηκε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με σκοπό τη δημόσια απαξίωση και τον ευτελισμό της ιστορικής οικογένειάς μας.
Η αλήθεια αποκαταστάθηκε. Ο συκοφάντης έχει όνομα».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...