Τελευταία νέα
Ο Στέφανος Κασσελάκης καταγγέλλει τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη για «σεξιστική συμπεριφορά» προς τη δημοσιογράφο Μίνα Καραμήτρου Ανησυχία: Στον Ευαγγελισμό η Μαρέβα Γκραμπόφσκι από το νοσοκομείο Λάρισας Συνέχεια στην κόντρα Δουδωνή – Χιώτη: «Καταγγείλτε με στις φιλοζωικές, είχα κυνηγήσει μία γάτα» Ε.Ράπτη: «Πίσω από το χάσμα στις αμοιβές ανδρών-γυναικών, κρύβονται σωρευτικές ανισότητες» Bloomberg: Αθήνα και Παρίσι ενισχύουν τη στρατηγική συνεργασία τους Κασσελάκης: Θέτει θέμα πτυχίου και για τον Μαρκόπουλο -Σκληρή απάντηση ΟΠΕΚΕΠΕ : Η δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για Τάσο Χατζηβασιλείου και Χαράλαμπο Αθανασίου Εξώδικο Δουδωνή στον διευθυντή του ΣΚΑΙ 100.3- Ρουσφετολογικές αναφορές Bloomberg: Ελλάδα και Γαλλία ανανεώνουν για 5 χρόνια την αμυντική τους συμφωνία Ένταση στον αέρα: η επίπληξη Κυρανάκη προς την Καραμήτρου για τους μορφασμούς (βίντεο) Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Hussein al-Sheikh ΚΚΕ: Υποκριτικές οι δηλώσεις του Α. Γεωργιάδη και όσων εδώ και χρόνια έχουν φορέσει φωτοστέφανο στην ΕΕ
Indicator.gr

Θανάσης Γκλαβίνας: Ο Ντιλιαν εκβιάζει την κυβέρνηση ανοιχτά αποκαλώντας Νίξον τον Μητσοτάκη

Για ανοιχτό εκβιασμό του Μεγάρου Μαξίμου από τον Ισραηλινό Ταλ Ντίλιαν της Intellexa μιλά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θανάσης Γκλαβίνας, αναφερόμενος στο θέμα των υποκλοπών.
Έπειτα από τις αποκαλύψεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, και όσα αποκάλυψε ο ίδιος ο Ισραηλινός πρώην συνταγματάρχης των IDF μιλώντας στο MEGA Stories για την παροχή του παράνομου λογισμικού, ο κ. Γκλαβίνας υποστήριξε, μιλώντας στο MEGA News, ότι πλέον ο Ταλ Ντίλιαν εκβιάζει την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
«Γιατί η κυβέρνηση δεν διαψεύδει τον κ. Ντίλιαν;» αναρωτήθηκε ο κ. Γκλαβίνας για τον ισχυρισμό του ισχυρού άνδρα της Intellexa ότι πελάτες του είναι μόνο κυβερνήσεις και αρχές επιβολής του νόμου.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘300x250_m1’); });

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘300x250_middle_1’)})

Από πλευράς κυβέρνησης, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Αλεξάνδρα Σδούκου υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν μιλά με καταδικασθέντες. «Η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται από κανέναν κατηγορούμενο» σημείωσε η κυρία Σδούκου, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν θα μπει στη διαδικασία να απαντήσει στον Ισραηλινό επιχειρηματία.
«Όταν ‘ντίλαρε’ με τον Ντίλιαν η κυβέρνηση του μιλούσε κανονικά, τώρα αρνείται να απαντήσει σε καταδικασθέντα» πρόσθεσε ο κ. Γκλαβίνας, αναφερόμενος στις σχέσεις του κ. Ντίλιαν με τον διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Σμυρλή, ο οποίος από τη θέση του γενικού γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας στο υπουργείο Εξωτερικών είχε βάλει την υπογραφή του για την εξαγωγή κατασκοπευτικών λογισμικών όπως το Predator από την Ελλάδα σε χώρες όπως το Σουδάν, τη Μαδαγασκάρη και την Ουκρανία.
Δείτε το βίντεο της αντιπαράθεσης:
<br />

The post Θανάσης Γκλαβίνας: Ο Ντιλιαν εκβιάζει την κυβέρνηση ανοιχτά αποκαλώντας Νίξον τον Μητσοτάκη appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...