Τελευταία νέα
Η Αντιπολίτευση παρά την παραίτηση Λαζαρίδη βαζει στο κάδρο τον Κ. Μητσοτάκη Μαρέβα Μητσοτάκη: Στο χειρουργείο λόγω οιδήματος στο έντερο, σύμφωνα με πληροφορίες ΠΑΣΟΚ: Η παραίτηση Λαζαρίδη υπογραμμίζει πόσο αδύναμος είναι ο πρωθυπουργός ΠΑΣΟΚ για Μακάριο Λαζαρίδη: «Η παραίτηση του υπογραμμίζει πόσο αδύναμος είναι ο πρωθυπουργός» ΣΥΡΙΖΑ για Λαζαρίδη: Συμβολική νίκη και της ερευνητικής δημοσιογραφίας Άρθρο Τσίπρα στην Εφ.Συν.: Ανάγκη για νέα ισχυρή κυβερνώσα Αριστερά και πολιτική αλλαγή Παραιτήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης μετά την κατακραυγή για το «πτυχίο» του Κυριάκος Μητσοτάκης: Νέα επίσκεψη του πρωθυπουργού στον «Ευαγγελισμό» για τον Γιώργο Μυλωνάκη Αυτό είναι το νέο σχέδιο λειτουργίας για τα περιφερειακά κανάλια – «Βάζουμε τάξη», δηλώνει ο Π. Μαρινάκης Παύλος Πολάκης για την παραίτηση Λαζαρίδη: Νίκη ! Χρυσοχοΐδης από Κρήτη: “Η μάχη την οποία δίνουμε δεν έχει ούτε χρώματα, ούτε κομματική διάσταση” ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη με αναφορά στη Μπακογιάννη: “Πόσο ακόμα ο κ. Μητσοτάκης θα διατηρεί το προσωπικό του ρουσφέτι;”
Filathlos.gr

Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στο σπίτι του Ισίδωρου Ντογιάκου

Άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες πραγματοποίησαν επίθεση στο σπίτι του πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου το βράδυ της Παρασκευής (03.04.2026).
Γύρω στις 9:30 μ.μ. της Παρασκευής, 15 – 20 κουκουλοφόροι πέταξαν μπογιές στο σπίτι του πρώην εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου, ενώ προξένησαν ζημιές σε αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο στην είσοδο και το αναποδογύρισαν.
Επιπλέον, οι άγνωστοι έγραψαν με σπρέι στον τοίχο σύνθημα «Τα κρατικά εγκλήματα δεν ξεχνιούνται».
Προτού εξαφανιστούν πέταξαν και τρικάκια στο σημείο.
Ο Ισίδωρος Ντογιάκος θήτευσε ως εισαγγελέας του Αρείου Πάγου από το 2022 έως το 2023.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...