Τελευταία νέα
«Πορτοκαλί» συναγερμός για πυρκαγιές την Κυριακή: Οι 6 Περιφέρειες που κινδυνεύουν [χάρτης] Απαράδεκτες συνθήκες σε μεγάλο λιμάνι της χώρας: “Κίνδυνος για εγκληματικά δυστυχήματα” Ιράν: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ – Χιλιάδες πιστοί για το τελευταίο αντίο Νέα Αριστερά: Ζητά παραχώρηση οικοπέδου για την ανέγερση δημόσιου νηπιαγωγείου στη Θεσσαλονίκη Φωτιά στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης: Ήχησε το 112 για ετοιμότητα των κατοίκων Τσουκαλάς για καταδίκη Μελά – Ρέππα: «Θα τους διαγράψει η Νέα Δημοκρατία;» ΠΑΣΟΚ: Να απομακρύνει ο πρωθυπουργός τον Θάνο Ντόκο Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε 54χρονη για θανάσιμη παράσυρση γάτας «Χτύπημα» Κασσελάκη: Ζητά τρία έγγραφα για την απόσπαση της συζύγου Φαραντούρη εντός της ημέρας Πυρκαγιά στη βόρεια Κέρκυρα: Πνέουν δυνατοί άνεμοι Η Νέα Αριστερά ζητά παραίτηση Φαραντούρη: «Προκλητική η μετάθεση της συζύγου στην ΜΕΑ» ΕΛ.Α.Σ.: Ψηφιακό κάλεσμα συμμετοχής μέσω myelas.gr – «ανοίγει» την εγγραφή μελών η νέα πλατφόρμα
Filathlos.gr

Κηφισιά: «Προβληματισμός και απορία για τον ορισμό του Ζαμπαλά» (ΦΩΤΟ)

Τη δυσφορία της για τον ορισμό του Σπυρίδωνα Ζαμπαλά στο εκτός έδρας ματς της Μ. Τετάρτης με τον Ατρόμητο για τα πλέι άουτ της Super League εκφράζει η Κηφισιά με ανακοίνωσή της. Συγκεκριμένα, τονίζει πως ο εν λόγω διαιτητής έχει επιδείξει εμπάθεια και μεροληψία απέναντί της.
Η ανακοίνωση:
“Η ΠΑΕ Κηφισιά εκφράζει την ειλικρινή απορία και προβληματισμό της για τον ορισμό -δυστυχώς για ακόμη μία φορά- του κ. Σπυρίδωνα Ζαμπαλά ως VAR στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για τα Playouts της Stoiximan Super League.
Ενός διαιτητή, για τον οποίο έχουμε ζητήσει και αιτηθεί επανειλημμένως τόσο γραπτά όσο και προφορικά από τον κ. Στεφάν Λανουά να εξαιρεθεί από τα παιχνίδια της ομάδας μας δεδομένης της συνεχούς εμπάθειας και μεροληπτικής αντιμετώπισης που τυγχάνει η Κηφισιά σε κάθε παιχνίδι της οποίας ορίζεται.
Το αποκορύφωμα όσων αναφέρουμε άλλωστε είναι πρόσφατο καθότι μόλις πριν από λίγο καιρό οδήγησε τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Κηφισιά, κ. Χρήστο Πρίτσα, στον Αθλητικό Δικαστή με πάρα πολύ σοβαρές κατηγορίες βάσει όσων είχε αναφέρει στο φύλλο αγώνα μετά από την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Εκεί όπου όσα κατέγραψε αποδείχθηκαν (πανηγυρικά κιόλας) αναληθή με αποτέλεσμα την πλήρη αθώωση του κ. Χρήστου Πρίτσα.
Δυστυχώς όσα έχουμε σημειώσει ξανά και ξανά στο παρελθόν για τον συγκεκριμένο διαιτητή δεν εισακούγονται από την ΚΕΔ, γεγονός που μας δημιουργεί μείζονα προβληματισμό και απογοήτευση!”.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...