Ο Οδυσσέας Γελαδάρης έκανε πρεμιέρα με το δεξί στο 500άρι τουρνουά που διεξάγεται στο Κάιρο αυτές τις ημέρες. Ο 17χρονος Έλληνας τενίστας του ΑΟΠ Φαλήρου, απέκλεισε τον Γιασίν Σέριφ με 6-2, 3-6, 2-0, με τον Αιγύπτιο να εγκαταλείπει στις αρχές του τρίτου σετ.
Στον επόμενο γύρο η πρόκληση για τον Γελαδάρη (Νο82 στην κατάταξη ITF Junior) θα είναι μεγάλη, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον 18χρονο Νοτιαφρικανό, Τζον Μπότμα (Νο43) για μια θέση στη φάση των “16”.
Εκτός συνέχειας έμεινε ο Γιώργος Μίταλας, μετά την ήττα του με 6-1, 6-1 από τον Αιγύπτιο Γιουσέφ Μουρίντ, με τον 18χρονο Έλληνα τενίστα ωστόσο να κάνει δύο εξαιρετικά ματς στα προκριματικά μπαίνοντας στο κυρίως ταμπλό.
Έκτος από τον πρώτο γύρο έμεινε και η 15χρονη Λυδία Παναγιωτίδου που πάλεψε τρία σετ κόντρα στην 18χρονη Ρωσίδα (Νο91) Αρίνα Μαλίγινα, η οποία επικράτησε με 3-6, 6-2, 6-1 παίρνοντας την πρόκριση στον δεύτερο γύρο.
Τα τουρνουά J500 αποτελούν τη δεύτερη υψηλότερη βαθμίδα στο junior tour, ακριβώς κάτω από τα Grand Slams, προσφέροντας πολύτιμους βαθμούς που διαμορφώνουν την παγκόσμια κατάταξη των νεαρών αθλητών.
Το J500 του Καΐρου είναι ένα από τα επτά της φετινής σεζόν και αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της “κούρσας” προς τους τελικούς του ITF τον Οκτώβριο.
BOYS SINGLES | BOYS DOUBLES | GIRLS SINGLES | GIRLS DOUBLES | SCHEDULE (-1h)
The post Κάιρο: Πρώτη νίκη σε 500άρι τουρνουά για Γελαδάρη appeared first on Tennis24.
Διαβάστε περισσότερα
Tennis24.gr
