Τελευταία νέα
Πέτσας: «Δεν θα ψηφίσω όλες τις άρσεις ασυλίας για τους βουλευτές της ΝΔ» Προσπερνάει ο Τσίπρας και ανακοινώνει το νέο κόμμα στις αρχές του καλοκαιριού Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Σχέδιο για ελεγχόμενη διακίνηση τυριών και ενίσχυση με 10 κτηνιάτρους Τσουκαλάς: Επίθεση στη δημοκρατία είναι οι υποκλοπές, οι επιθέσεις Γεωργιάδη στη Δικαιοσύνη και ο ΟΠΕΚΕΠΕ Ν.Χαρδαλιάς: Επενδύουμε στρατηγικά στην προώθηση ήπιων μορφών μετακίνησης, στο πλαίσιο της βιώσιμης αστικής κινητικότητας Θανάσης Κοντογεώργης: Εκλογές το 2027, η τοξικότητα δεν συμφέρει τη χώρα Συνεχίζει τις επιθέσεις στην Ευρωπαία Εισαγγελέα ο Γεωργιάδης: «Είναι επίθεση στη Δημοκρατία, όχι στη ΝΔ» Story της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον Μακάριο Λαζαρίδη ντυμένο κλόουν: «Η ΝΔ πέφτει σε αυτό το επίπεδο του λαγουμιού, κύριε γυμνοσάλιαγκα» Νίκη: Να ενημερωθεί η Εισαγγελία για την υπόθεση Λαζαρίδη Πέτσας για ΟΠΕΚΕΠΕ και άρση ασυλίας βουλευτών: «Θα λειτουργήσω κατά περίπτωση, δεν θα ανεχτώ το τσουβάλιασμα» Πέτσας: “Δεν θα ψηφίσω συλλήβδην τις άρσεις ασυλίας των βουλευτών της ΝΔ” “Συμβόλαιο” κατά της Παπανδρέου εκτελεί ο Γεωργιάδης! Νέα πρωτοφανής επίθεση στην Ευρωπαία Εισαγγελέα: “Η δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ είναι επίθεση στη Δημοκρατία, όχι στη Νέα Δημοκρατία”
Elculture.gr

«Μάρθα Γκράχαμ και Ελληνικοί μύθοι»: Ομιλία για τη ριζοσπαστική προσέγγιση της Αμερικανίδας χορεύτριας και χορογράφου στην αρχαία ελληνική μυθολογία

Η ριζοσπαστική προσέγγιση της Αμερικανίδας χορεύτριας και χορογράφου του 20ού αιώνα Μάρθα Γκράχαμ στην αρχαία ελληνική μυθολογία παρουσιάζεται στην ομιλία «Μάρθα Γκράχαμ και Ελληνικοί μύθοι» που θα παρουσιαστεί στις 21 Απριλίου στο Δημαρχείο Κηφισιάς.
Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί με ζωντανή παρουσία τεσσάρων χορευτών.
Ομιλήτρια: Νίνα Παπαθανασοπούλου, Ph.D. Καθηγήτρια Κλασικών Σπουδών
Χορογραφία: Πένυ Διαμαντοπούλου, Καθηγήτρια Τεχνικής και Ρεπερτορίου Γκράχαμ
Χορεύουν: Κωνταντίνος Αργυρίου Ευαγγελούδης, Σταύρος Αλέξανδρος Ικμπάλ, Μαριάννα Παπακωνσταντίνου, Μάρα Τσούρμα
Πληροφορίες
ΤΡΙΤΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2026, ώρα 19.30
Δημαρχείο Κηφισιάς, αίθουσα «Β. Γκατσόπουλος», Διονύσου και Μυρσίνης 2 Κηφισιά
Είσοδος ελεύθερη με δήλωση συμμετοχής στη φόρμα https://bit.ly/PYRNAPOLI21042026 ή με γραπτό μήνυμα whatsapp/viber στο 6940791613.
The post «Μάρθα Γκράχαμ και Ελληνικοί μύθοι»: Ομιλία για τη ριζοσπαστική προσέγγιση της Αμερικανίδας χορεύτριας και χορογράφου στην αρχαία ελληνική μυθολογία appeared first on ελculture – Θέατρο, Μουσική, Τέχνη & Πολιτισμός.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...

Συμπληρώνονται φέτος 40 χρόνια από τότε που η ελληνική Πολιτεία […]