Τελευταία νέα
Η κωμόπολη της Αργολίδας που έχει γίνει παγκόσμιος προορισμός «ήσυχης» πολυτέλειας H Τέιλορ Σουίφτ και o Τράβις Κέλσι αντάλλαξαν όρκους αγάπης – Τους πάντρεψε ο Άνταμ Σάντλερ Στην Αρχαία Ολυμπία το Συμπόσιο της Σύμης με τη σφραγίδα του Ιδρύματος Ανδρέα Γ. Παπανδρέου Μουντιάλ 2026: Στο… ρελαντί και με 1-0 κόντρα στην Γκάνα, η Κολομβία πήρε το εισιτήριο για τους «16» [βίντεο] Τι σημαίνει: Μπάλα Το τραγούδι της ημέρας: Great Expectation Δισκοκριτική: Μαρία Παπαγεωργίου, When Punk met Dub, Muse, T.I. Από το εργοστάσιο Κεράνη σε οικιστικό hub: Το σχέδιο ανάπλασης και το μέλλον της επιχειρηματικότητας Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle
Tennis24.gr

Κάιρο: “Ήττα για Γελαδάρη μετά από μεγάλη μάχη

Ο Οδυσσέας Γελαδάρης έδωσε μια ακόμη μάχη στο 500άρι τουρνουά του Καΐρου μένοντας εκτός προημιτελικών, μετά από ένα δραματικό δεύτερο σετ στο οποίο είχε set-point. 
Έπειτα από τον θρίαμβο της Μ. Τρίτης (7/4) ο 17χρονος Έλληνας τενίστας και Νο89 στην κατάταξη της ITF Junior, αντιμετώπισε τον 16χρονο Τσέχο (Νο56) Γιάκουμπ Κούσι, τον οποίον είχε κερδίσει τον Ιούνιο του 2025 στο 200άρι τουρνουά του Πλιζέν.
Ο Τσέχος επικράτησε με 6-2, 7-6(4), μετά από μια ώρα και 56 λεπτά, έχοντας ως “σύμμαχο” το σερβίς του, ειδικά το δεύτερο, με τον Γελαδάρη ωστόσο να πιέζει στο δεύτερο σετ χωρίς όμως να μπαίνει ξανά μέσα στο ματς. 
Ο Κούσι προηγήθηκε με 3-1, με τον Γελαδάρη να μειώνει με hold σε 3-2, αλλά στη συνέχεια να δέχεται τρία συνεχόμενα games με το πρώτο σετ να πηγαίνει στον Κούσι με 6-2 παίρνοντας προβάδισμα με 1-0. 
Μέχρι εκείνο το σημείο ο παίκτης του ΑΟΠ Φαλήρου δεν μπορούσε να βρει λύσεις (με συνέπεια) στο σερβίς του Τσέχου, ο οποίος μάλιστα ξεκίνησε με break και στο δεύτερο σετ (1-0).
Αυτή τη φορά όμως ο Γελαδάρης απάντησε άμεσα ισοφαρίζοντας σε 1-1, ενώ στο πέμπτο game έκανε ένα μεγάλο hold επιστρέφοντας από το 0/30 (3-2). Μάλιστα αυτή ήταν και η τελευταία φορά που ο Κούσι απείλησε ουσιαστικά το σερβίς του Γελαδάρη.
Αντίθετα το σερβίς του Τσέχου “γέμισε” πολλές φορές από τη ρακέτα του Γελαδάρη, με τον 17χρονο να έχει δύο ευκαιρίες στο 8ο game για να βρει νέο break, αλλά ο Κούσι κατάφερε να τις σβήσει και τις δύο ισοφαρίζοντας σε 4-4.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Γελαδάρη ήρθε στο 12ο game φτάνοντας σε set-point, μετά το φιλέ του Κούσι, ο οποίος όμως έσβησε την ευκαιρία του Γελαδάρη κάνοντας το 6-6.
Στο tie-break ο Τσέχος προηγήθηκε με 3/0, βρίσκοντας mini-break με το “καλημέρα”, όμως ο Γελαδάρης κατάφερε να επιστρέψει ισοφαρίζοντας σε 3/3. Το καθοριστικό mini-break όμως ήρθε από τον Κούσι, σφραγίζοντας παράλληλα την πρόκριση για τα προημιτελικά του τουρνουά. 
BOYS SINGLES | BOYS DOUBLES | GIRLS SINGLES | GIRLS DOUBLES | SCHEDULE (-1h)
The post Κάιρο: “Ήττα για Γελαδάρη μετά από μεγάλη μάχη appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...