Τελευταία νέα
Γεραπετρίτης: Συναντήθηκε  με τον ΥΠΕΞ του Κουβέιτ Γ. Σακελλαρίδης: Κενές περιεχομένου αποδεικνύονται οι κυβερνητικές τυμπανοκρουσίες για τις αυξήσεις του κατώτατου μισθού ΝΑΤΟ: Ο Ρούτε ανακοίνωσε επενδύσεις 40 δισ. δολαρίων τα επόμενα 5 χρόνια σε συστήματα αντι-drone Μαρινάκης για Τσίπρα: « Δεν μπορώ να μιλήσω χωρίς αποδείξεις, αλλά υπάρχουν δεδομένα» – Αποστάσεις από την επίθεση Γεωργιάδη Μαζική διαδήλωση ενάντια στο ΝΑΤΟ στο Σύνταγμα Σποτ του ΠΑΣΟΚ για «Ελλάδα 2.0» και Ταμείο Ανάκαμψης: «Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την έρευνα και την καινοτομία» Αιχμές Μαρκόπουλου κατά Γεωργιάδη: «Εχει σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί από το τένις με τον Κασσελάκη» Σκέρτσος: «Πόσο άλλαξε η Ελλάδα αυτά τα 7 χρόνια στην ψηφιοποίηση και την ενέργεια;» Παναθηναϊκός: Παιχνίδια τακτικής και υπομονής Πιέζει ο ΠΑΟΚ για Χατζηδιάκο, Σανταμαρία Ο Μαρκόπουλος «καρφώνει» Γεωργιάδη για το τένις με Κασσελάκη: «Ο Άδωνις θα πρέπει να έχει σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί» ΜέΡΑ25: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη «έπνιξε» τον ελληνικό ουρανό και τώρα ψάχνει δικαιολογίες
Iskra.gr

Σιωνιστικό πιόνι του Νετανιάχου ο Ντ. Τραμπ: “Η ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ εξαιρεί τον Λίβανο”

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό του Πακιστάν Sharif και τον ειδικό εκπρόσωπο του Πακιστάν κατά τις έμμεσες διαβουλεύσεις Ιράν και ΗΠΑ η εισβολή των Σιωνιστών του Ισραήλ στο Λίβανο και ο συνεπαγόμενος πόλεμος στο έδαφος του Λιβάνου, συμπεριλαμβάνετο ρητώς στην συμφωνηθείσα δύο εβδομάδων εκεχειρία ανάμεσα σε Ιράν από τη μια και Ισραήλ-ΗΠΑ από την άλλη.

With the greatest humility, I am pleased to announce that the Islamic Republic of Iran and the United States of America, along with their allies, have agreed to an immediate ceasefire everywhere including Lebanon and elsewhere, EFFECTIVE IMMEDIATELY.
I warmly welcome the…
— Shehbaz Sharif (@CMShehbaz) April 7, 2026

Είναι άλλωστε αυτονόητο και αυταπόδεικτο ότι ποτέ το Ιράν δεν θα έκανε την ατιμία να συμφωνήσει σε εκεχειρία αφήνοντας εκτεθειμένους στη βαρβαρότητα και κτηνωδία των εισβολέων Σιωνιστών του Ισραήλ την Χεζμπολλάχ, τους Σιΐτες, τους πατριώτες και απλούς αμάχους πολίτες του Λιβάνου.
Το τραγικό είναι ότι ο ίδιος ο Τραμπ φαίνεται να υιοθετεί την ανόητη Σιωνιστική άποψη πως η Συμφωνία Εκεχειρίας δεν περιλαμβάνει τον Λίβανο.
Αν αυτή η θέση του Τραμπ επιβεβαιωθεί και δεν είναι κακόγουστο αστείο, τότε η ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ τινάζεται στον αέρα, αφού το Ιράν δεν πρόκειται να την τηρήσει ποτέ αφήνοντας εκτεθειμένους τους μαχητές της Χεζμπολλάχ στην επιθέσεις των IDF και των ημίτρελων Σιωνιστών του Τελ Αβίβ με πρώτο και κύριο τον Νετανιάχου.
Τραμπ-Νετανιάχου ανοίγουν τις πύλες της κολάσεως;
The post Σιωνιστικό πιόνι του Νετανιάχου ο Ντ. Τραμπ: “Η ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ εξαιρεί τον Λίβανο” appeared first on iskra.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...