Τελευταία νέα
Πιερρακάκης: Ποια θέματα κυριάρχησαν στη συνεδρίαση της G7 Το «ευχαριστώ» του Αντόνιο Κόστα για την παραχώρηση του ελληνικού πρωθυπουργικού αεροσκάφους που τον μετέφερε στον Περσικό Στο ΔΝΤ ο Πιερρακάκης: «Ανθεκτικότερη η Ευρώπη, αλλά παραμένει ευάλωτη στα ενεργειακά σοκ» Ευτύχης Αρχοντάκης: Ο Χανιώτης γιατρός που χειρούργησε τον Γιώργο Μυλωνάκη είναι «σωτήρας» πολλών ασθενών Επικοινωνία Μητσοτάκη με Νετανιάχου και Αούν Ο Ν.Ανδρουλάκης στο εναρκτήριο συνέδριο Global Progressive Mobilization στη Βαρκελώνη Τηλεφωνικές επικοινωνίες Μητσοτάκη με Νετανιάχου και Αούν Ο Μητσοτάκης μίλησε με τον Νετανιάχου και με τον Πρόεδρο του Λιβάνου: Σημαντικό να διατηρηθεί η εκεχειρία Πιερρακάκης στους G7: Αν η ενέργεια αποτελεί τον σημερινό περιορισμό, η τεχνητή νοημοσύνη είναι ο πολλαπλασιαστής του αύριο Λιάνα Κανέλλη για Γιώργο Μυλωνάκη: Καταλαβαίνω τι είναι να «σκάει» κανείς από προσωπικές επιθέσεις Σε τηλεδιάσκεψη ηγετών για τα social και τους ανήλικους συμμετείχε ο Κ. Μητσοτάκης Πρέπει να φύγει ο διαπλεκόμενος πρωθυπουργός – Πυρ ομαδόν κατά Μητσοτάκη
Filathlos.gr

«Η Ρεάλ φέρνει πίσω τον Κρόος σε νέο ρόλο»

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζει την επιστροφή του Τόνι Κρόος, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να κινείται προσωπικά για να τον εντάξει ξανά στο κλαμπ, αυτή τη φορά σε επιτελικό ρόλο.
Ο σπουδαίος Γερμανός αποσύρθηκε το καλοκαίρι του 2024, όμως φαίνεται πως δεν άντεξε για πολύ μακριά από τη «Βασίλισσα», με τα ισπανικά Μέσα να κάνουν λόγο για συμφωνία που θα τον φέρει ξανά στο «Βαλδεμπέμπας» από την επόμενη σεζόν.
Η επιστροφή του Κρόος δεν αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά την ένταξή του στο διοικητικό και αθλητικό επιτελείο της ομάδας, σε έναν ρόλο που αναμένεται να συνδέεται άμεσα με τον αγωνιστικό σχεδιασμό και το «χτίσιμο» του ρόστερ.
Στη Ρεάλ θεωρούν πως το κενό που άφησε η αποχώρησή του πριν από δύο χρόνια δεν καλύφθηκε ποτέ πλήρως και εκτιμούν ότι η παρουσία του στις καθημερινές λειτουργίες του συλλόγου μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική, τόσο λόγω της εμπειρίας του όσο και των ισχυρών δεσμών που διατηρεί με την ομάδα.
Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν ήδη γίνει, με το ενδεχόμενο επιστροφής του 36χρονου να θεωρείται πλέον πολύ πιθανό, ακόμη κι αν δεν έχουν ξεκαθαρίσει πλήρως οι λεπτομέρειες του ρόλου του.
Άλλωστε, ο ίδιος παραμένει συνδεδεμένος με τη Μαδρίτη, όπου έχει εγκατασταθεί μόνιμα, έχοντας δημιουργήσει και τη δική του ποδοσφαιρική ακαδημία, γεγονός που κάνει ακόμη πιο εύκολη την επανένταξή του στον οργανισμό της Ρεάλ.
Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή του Κρόος στο «σπίτι» του μοιάζει πλέον θέμα χρόνου, αυτή τη φορά εκτός αγωνιστικών γραμμών, αλλά με ενεργό ρόλο στην επόμενη μέρα της ομάδας.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...