Τελευταία νέα
Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης – Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις, αναφορές για εκρήξεις [εικόνες] Βανς για 250η επέτειο των ΗΠΑ: «Κάποιες φωνές μιλούν εμμονικά για τις ατέλειές του έθνους μας» Γρεβενά: Σύλληψη 88χρονου για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια κατά τη διάρκεια εργασιών με τροχό ΕΛΑΣ για ΚΥΑ Μετανάστευσης: ”Η Πολιτεία ζητάει από τους δικηγόρους να γίνουν κυνηγοί κεφαλών” Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιάννης Δενδρινός σε ηλικία 43 ετών Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 2.954 οι νεκροί από τους ισχυρούς σεισμούς – Καταστράφηκαν 856 κτίρια Πτώση μεσοτοιχίας στο Μαρούσι: «Τραντάχτηκε όλο το σπίτι, έπεσε μεγάλο κομμάτι τοίχου πάνω στον γείτονα» [βίντεο] Ζαχαριάδης κατά Μωραΐτη: Κάνει το αυτόκλητο πορτιέρη στο νέο εγχείρημα Θεσσαλονίκη: Φωτιά κοντά σε σπίτια στο Ωραιόκαστρο – Μήνυμα 112 για απομάκρυνση κατοίκων Ζαχαριάδης κατά Μωραΐτη: «Κάνει τον αυτόκλητο πορτιέρη στο κόμμα Τσίπρα» Μήνυση Φρονιμάκη κατά Καρυστιανού: «Συκοφαντικά όσα είπε ότι την εκβίασα για το ακίνητο» Τραμπ στο Axios για κηδεία Χαμενεΐ: «Είναι όλοι εκεί, με ένα πλήγμα θα τους εξοντώναμε»
Filathlos.gr

Euroleague: Όλα τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό πριν το τέλος της regular season

Με την κανονική διάρκεια της Euroleague να ολοκληρώνεται σήμερα (17/4), ο Παναθηναϊκός θα μάθει την τελική του θέση στην κατάταξη ενόψει της postseason.
Οι “πράσινοι” θέλουν μόνο νίκη για να έχουν πιθανότητες να βρεθούν στην 6η θέση και να αποφύγουν την ψυχοφθόρα διαδικασία των play-in, ενώ σε αυτή την περίπτωση αποκλείεται η πιθανότητα εμφυλίου με τον Ολυμπιακό.
Μετά την ήττα του Ερυθρού Αστέρα από τη Ρεάλ Μαδρίτης (103-82) στην 38η αγωνιστική της Euroleague, ο Παναθηναϊκός διατηρεί ακόμα κάποιες ελπίδες για να τερματίσει 6ος και να μπει απευθείας στα playoffs.
Αν ολοκληρώσει την βραδιά στις θέσεις 7-9, τότε ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να νικήσει δύο ή έναν αγώνα για να βρεθεί στα playoff της Euroleague.
Αναλυτικά τα σενάρια:
Ο Παναθηναϊκός θα τερματίσει στην 6η θέση αν:
-Νικήσει την Εφές και οι Ζαλγκίρις – Μονακό ηττηθούν εντός από Παρί και Χάποελ αντίστοιχα.
-Νικήσει την Εφές και η Ζαλγκίρις ηττηθεί από την Παρί, αφού ο Ερυθρός Αστέρας έχασε από τη Ρεάλ.
Ο Παναθηναϊκός θα τερματίσει στην 7η θέση αν:
-Νικήσει την Εφές και η Ζαλγκίρις νικήσει την Παρί, αφού ο Ερυθρός Αστέρας έχασε από τη Ρεάλ.
Ο Παναθηναϊκός θα τερματίσει στην 8η θέση αν:
-Ηττηθεί από την Εφές, η Μονακό ηττηθεί από την Χάποελ και η Μπαρτσελόνα ηττηθεί στην έδρα της από την Μπάγερν.
Ο Παναθηναϊκός θα τερματίσει στην 9η θέση αν:
-Ηττηθεί από την Εφές και η Μονακό νικήσει εντός την Χάποελ.
-Ηττηθεί από την Εφές και η Μπαρτσελόνα νικήσει την Μπάγερν στη Βαρκελώνη.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...