Τελευταία νέα
Οι «καυτές πατάτες» της ιρλανδικής προεδρίας Ανακήρυξη του ΠτΔ σε επίτιμο δημότη Αγαθονησίου: «Η Ελλάδα αρχίζει από τους τόπους των συνόρων» Ε. Λιακούλη: «Πρωτοφανές: Η Κυβέρνηση εργαλειοποιεί τους δικηγόρους στη μεταναστευτική πολιτική» Κιλκίς: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις για τη φωτιά στο Λειψύδριο Με κλεμμένα οχήματα «χτυπούσαν» κοσμηματοπωλεία – Εξαρθρώθηκε σπείρα με λεία 370.000 ευρώ Πυρκαγιά στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής – Μήνυμα 112 για ετοιμότητα, επιχειρούν και εναέρια μέσα Μελίδης: Επικρίσεις στην κυβέρνηση για κυβερνοασφάλεια, επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη και ακρίβεια Μύκονος: Συνελήφθη 30χρονος με φιξάκια κοκαΐνης, κεταμίνης, κάνναβη και παραισθησιογόνα μανιτάρια Ανάμεσα σε δύο εξουσίες To «Όχι» των δικηγόρων στην ΚΥΑ της… ντροπής: Αρνούνται το bonus των 250€ για τις απελάσεις και την κρατική «εποπτεία» ΗΠΑ – Ιράν: Στις 11 Ιουλίου θα συνεχιστούν οι συνομιλίες, στο τραπέζι και τα πυρηνικά Πυρκαγιά στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης – Επιχειρεί και ελικόπτερο
Filathlos.gr

Μεντιλίμπαρ: «Να μην χαρίσουμε στον Παναθηναϊκό ούτε δύο λεπτά»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την εικόνα του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια, τονίζοντας ότι η ομάδα έχει χάσει τη συνέπεια και την αυτοπεποίθηση που τη χαρακτήριζαν.
Ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (19/04, 21:00) για τη 2η αγωνιστική των playoffs της  Super League, ο Ισπανός τεχνικός στάθηκε στα λάθη που έχουν κοστίσει στα ντέρμπι, υπογράμμισε την ανάγκη για μεγαλύτερη συγκέντρωση και ένταση, ενώ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα πως το ζητούμενο δεν είναι οι αλλαγές προσώπων, αλλά η αλλαγή νοοτροπίας.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ανάγκη η ομάδα του να ξαναβρεί την πίστη στις δυνατότητές της και να επιστρέψει στην εικόνα που την έκανε να ξεχωρίζει.
Όσα δήλωσε ο Βάσκος:
Για τις σκέψεις του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:
«Θα πρέπει σίγουρα να διορθώσουμε τα πράγματα που έχουμε κάνει λάθος έως τώρα στα ντέρμπι.
Πρώτον, έχουμε δει πως όσες φορές έχει προηγηθεί ο αντίπαλος, δυσκολευόμαστε πάρα πολύ και δεν μπορούμε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα. Δεύτερον, σε αρκετά ντέρμπι έχουμε δεχθεί γκολ πάρα πολύ νωρίς. Επομένως, πρέπει να είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί, πολύ πιο συγκεντρωμένοι, επιθετικοί και σίγουρα να μην χαρίσουμε στον αντίπαλο ούτε δύο λεπτά».
Για το αν είναι τελικός:
«Όχι, δεν είναι τελικός, γιατί τελικός σημαίνει πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα μετά. Φυσικά, αν ηττηθούμε και η ΑΕΚ κερδίσει, τότε οι πιθανότητες θα μειωθούν πάρα πολύ και όλα θα δείξουν πως πιθανότατα εκείνοι θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Αυτός όμως είναι μόνο ένας συνδυασμός αποτελεσμάτων από αυτά που μπορεί να έρθουν. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και εμείς πρέπει να τα κοιτάμε ξεχωριστά, να είμαστε προσεκτικοί και να πάρουμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε».
Για το αν σκέφτεται αλλαγές στο αρχικό σχήμα:
«Θα δείτε αν θα κάνω αλλαγές. Δεν σημαίνει πάντως πως, αν δείτε να παίζει ένας παίκτης που έχει πολύ καιρό να παίξει, θα κάνει τα πράγματα καλύτερα από κάποιον που βλέπετε πιο συχνά να παίζει. Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία αν θα έχουμε αλλαγές προσώπων.
Σημασία θα έχει να έχουμε αλλαγή συμπεριφοράς, γιατί βλέπουμε πως η ομάδα μας δεν είναι αυτή που ήταν μέχρι πριν από μερικούς μήνες, την οποία όλοι σέβονταν και όλοι τη θεωρούσαν φαβορί. Πρέπει να γίνουμε ξανά η ομάδα που ήμασταν. Η ομάδα που άξιζε και προκαλούσε τον σεβασμό όλων».
Για το τι πρέπει να συμβεί για να εμφανιστεί ξανά η ομάδα που περιγράφει:
«Γνωρίζουμε όλοι ποια είναι αυτά που πρέπει να αλλάξουμε. Ξέρουμε τα λάθη που έχουμε κάνει και πρέπει να ξαναβρούμε τον εαυτό μας. Βγαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς την πίστη πως είμαστε η καλύτερη ομάδα. Είμαστε, αλλά όχι στα λόγια, και πρέπει να το δείχνουμε σε κάθε λεπτό που αγωνιζόμαστε. Αυτήν τη συμπεριφορά πρέπει να βρούμε ξανά, αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...