Τελευταία νέα
Οι επικείμενες εκλογές, το 2015, ο ΣΚΑΪ και η Μέρα της Μαρμότας – Του Ν. Στραβελάκη Χαρακόπουλος: Μην ξεπουλάτε τις περιουσίες σας στη Βόρειο Ήπειρο Γεωργιάδης για τις αντιδράσεις στον επαναπατρισμό του Έλληνα από το κρουαζιερόπλοιο: ”Ντρέπομαι για το πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο μίσους” Γεωργιάδης: Ασθενεί από χανταΐό ο 70χρονος που επαναπατρίζεται – «Ντρέπομαι για τα τοξικά σχόλια» Γεωργιάδης: Κανένας φόβος εξάπλωσης του χανταΐου – Δεν νοσεί ο 70χρονο Ο Θ.Δαβάκης στις εκδηλώσεις της μάχης του Οχυρού Ρούπελ Ραγίζει καρδιές η Καρυστιανού για τη Γιορτή της Μητέρας: «Νιώθεις το παιδί σου να σου κρατά το χέρι» Πολιτική «θύελλα» για τη συνέντευξη Δημητριάδη Πως ο Καραμανλής “κάρφωσε” τον Κυριάκο στη Ντόρα… Κεραμέως: «Καλοδεχούμενες και ας άργησαν οι θέσεις ΠΑΣΟΚ για το μισθολογικό χάσμα» ΗΠΑ: Διπλωματικός μαραθώνιος του Υπουργού Οικονομικών στην Ασία Μαρία Καρυστιανού: Η σπαρακτική ανάρτηση για τη γιορτή της μητέρας – «Για εμένα η μητρότητα ξαφνικά άλλαξε μορφή»
Segas.gr

Kids Athletics στο κέντρο της Σπάρτης – στο Άσυλο Ανιάτων έσοδα από το Run Greece της Κυριακής

Δεκάδες παιδιά από τις ακαδημίες στίβου των σωματείων και των σχολείων της Σπάρτης συμμετείχαν με ενθουσιασμό στο πρόγραμμα Kids Athletics, που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα αγωνίσματα του στίβου και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους μέσα από δημιουργικές και παιγνιώδεις δραστηριότητες, σε ένα περιβάλλον γεμάτο χαρά και κίνηση.

Η εκδήλωση προσέλκυσε το ενδιαφέρον πλήθους κόσμου, με γονείς και πολίτες να δίνουν το «παρών» και να παρακολουθούν τις προσπάθειες των παιδιών, ενισχύοντας με την παρουσία και το χειροκρότημά τους τη γιορτινή ατμόσφαιρα. Παράλληλα, στο κιόσκι της ομοσπονδίας, οι πολίτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να δηλώσουν συμμετοχή στον αγώνα δρόμου της Κυριακής (19/4), που αναμένεται να συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό δρομέων.

Οι εγγραφές για τη διοργάνωση συνεχίζονται έως και το βράδυ του Σαββάτου 18 Απριλίου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία και με φυσική παρουσία έως τις 20:00, στο Κέντρο Εγγραφών που θα λειτουργεί στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Σπάρτης.

Στο Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης μέρος των εσόδων

Το Run Greece δεν αποτελεί απλώς ένα αθλητικό γεγονός, αλλά μια σημαντική πολιτιστική και κοινωνική δράση που αφήνει θετικό αποτύπωμα σε κάθε πόλη που φιλοξενείται. Στο πλαίσιο αυτό, από φέτος η Ομοσπονδία ενισχύει ακόμη περισσότερο τον κοινωνικό χαρακτήρα της διοργάνωσης, προσφέροντας 1 ευρώ για κάθε συμμετοχή σε έναν φορέα που επιλέγεται από την τοπική κοινωνία.

Για τον αγώνα της Σπάρτης, τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στο Άσυλο Ανιάτων, έπειτα από απόφαση του Δήμου, ενισχύοντας το έργο και την προσφορά του ιδρύματος προς τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Πρόγραμμα (εκκινήσεις στο Άγαλμα του Λεωνίδα):09:00 – 10 χλμ.10:30 – Παιδικός αγώνας10:45 – 5 χλμ.12:00 – Family RunThe post Kids Athletics στο κέντρο της Σπάρτης – στο Άσυλο Ανιάτων έσοδα από το Run Greece της Κυριακής first appeared on ΣΕΓΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...