Τελευταία νέα
Ο Μητσοτάκης, η καθαρίστρια στον Βόλο και ο Λαζαρίδης Μ.Χαρακόπουλος στη Διεθνή Γραμματεία της ΔΣΟ: Η παγκόσμια κοινότητα έχει εισέλθει σε ταραγμένα και αχαρτογράφητα ύδατα Παύλος Πολάκης: Η παραίτηση Λαζαρίδη χαστούκι στο παρακράτος και στην ψευτοαριστεία του Μητσοτάκη» Την Τρίτη στη Λέσβο ο Ν. Ανδρουλάκης για τα προβλήματα των κτηνοτρόφων λόγω του αφθώδους πυρετού Ηρώ Διώτη: Ακόμα και για Μητσοτάκη, εκπλήσσει το μέγεθος της εργαλειοποίησης Παραιτήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης – Το παρασκήνιο της παραίτησης Άδωνις Γεωργιάδης: Διέταξα ΕΔΕ για την τραγική συκοφαντία, η Μυρτώ διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο Κεφαλονιάς πριν πεθάνει Μ.Χρυσοχοΐδης από Ηράκλειο: «Η μάχη την οποία δίνουμε δεν έχει ούτε χρώματα, ούτε κομματική διάσταση» Γεωργιάδης: Διέταξα ΕΔΕ για την τραγική συκοφαντία, η Μυρτώ διασωληνώθηκε πριν πεθάνει Σιακαντάρης: Μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας το “μανιφέστο” Τσίπρα- Η αιχμή στο ΠΑΣΟΚ (ηχητικό) Στο Ναύπλιο ο Δ. Κουτσούμπας για εκδήλωση μνήμης στην Ακροναυπλία Επιστολή της Ελλάδας στον ΟΗΕ για την Τουρκία: «Αναφαίρετο το δικαίωμα στα 12 μίλια»
Newsit.gr

ΠΑΣΟΚ για Μακάριο Λαζαρίδη: «Η παραίτηση του υπογραμμίζει πόσο αδύναμος είναι ο πρωθυπουργός»

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την παραίτηση του Μακάριου Λαζαρίδη από τη θέση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Σε σχόλιό του, το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει ότι η εξέλιξη αυτή «υπογραμμίζει πόσο αδύναμος είναι ο πρωθυπουργός», καταλογίζοντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι επί ημέρες παρείχε πολιτική κάλυψη στον στενό του συνεργάτη Μακάριου Λαζαρίδη, παρά τα ζητήματα που είχαν τεθεί γύρω από την υπόθεση.
Η Χαριλάου Τρικούπη κάνει λόγο για στάση που αγνόησε «την αλήθεια, τη νομιμότητα και την αξιοκρατία», ενώ σημειώνει ότι ακόμη και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας είχαν κρατήσει αποστάσεις από την υπόθεση. Παρά ταύτα, σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, ο πρωθυπουργός συνέχισε να στηρίζει τον Μακάριο Λαζαρίδη.
Το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει ακόμη ότι ο πρώην υφυπουργός «άνοιξε μόνος του την πόρτα της εξόδου», υπονοώντας ότι η παραίτησή του δεν ήταν αποτέλεσμα κυβερνητικής πρωτοβουλίας. Παράλληλα, στρέφει τα πυρά του κατά του πρωθυπουργού, αναφέροντας ότι ακόμη και η παραδοχή εκ μέρους του Μακάριου Λαζαρίδη πως έλαβε αχρεωστήτως καταβληθέντα ποσά δεν αποτέλεσε, κατά την εκτίμησή του, επαρκή λόγο για την αποπομπή του.
Το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ 
«Η παραίτηση του κ. Λαζαρίδη υπογραμμίζει πόσο αδύναμος είναι ο πρωθυπουργός.
Σε πείσμα της αλήθειας, της νομιμότητας, της αξιοκρατίας αλλά ακόμη και των αποστάσεων των πρωτοκλασάτων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Μητσοτάκης έδινε επί μέρες τα διαπιστευτήρια του στον προσωπικό του ρουσφέτι.
Τελικά ο κ. Λαζαρίδης άνοιξε μόνος του την πόρτα της εξόδου, αφού η ομολογία του οτι εξαπάτησε το δημόσιο δεν ήταν για τον κ. Μητσοτάκη λόγος αποπομπής.»
 
To άρθρο ΠΑΣΟΚ για Μακάριο Λαζαρίδη: «Η παραίτηση του υπογραμμίζει πόσο αδύναμος είναι ο πρωθυπουργός» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...