Τελευταία νέα
Θεσσαλονίκη: Ελεύθερη η 54χρονη οδηγός που κατηγορείται ότι παρέσυρε και σκότωσε γάτα Μακρόν: Ο πρώτος Δυτικοευρωπαίος ηγέτης στη Συρία μετά την πτώση Άσαντ – Τα «δώρα» στον αλ Σάρα ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώθηκαν ακόμη 45 πρόσωπα που ένωνουν δυνάμεις- Ονόματα Υπόθεση Μπάλογκαν: Απορρίφθηκε ως «απαράδεκτη» η έφεση του Βελγίου – Διεθνής σάλος για την παρέμβαση Τραμπ Πονοκέφαλος οι μεγάλες καθυστερήσεις στα ελληνικά αεροδρόμια – Σύσκεψη στην Πολιτική Αεροπορία Τροχαίο στα Χανιά: Από τη Θεσσαλονίκη ο 33χρονος ανθυποσμηναγός – «Βροχή» τα συλλυπητήρια μηνύματα Ρήγμα χωρίς επιστροφή στη Νέα Δημοκρατία: Σαμαράς και Μητσοτάκης σε ανοιχτή σύγκρουση Στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Στο επίκεντρο οι αμυντικές δαπάνες και η ευρωπαϊκή ασφάλεια Έκτακτη συζήτηση στο Ευρωκοινοβούλιο για την παρακολούθηση του Στέλιου Κούλογλου Γιατί βουλευτές της ΝΔ απειλούν με παραίτηση Κατέληξε 67χρονος επιβάτης πλοίου που εκτελούσε το δρομολόγιο Τήνος – Άνδρος Η Κούβα βυθίζεται ξανά στο σκοτάδι – Τρίτο γενικό μπλακ άουτ μέσα σε έξι μήνες
Filathlos.gr

ΚΑΕ Μαρούσι: «Τι ΦΟΒΑΤΑΙ ο κ. Λιόλιος;»

Η ΚΑΕ Μαρούσι εξέδωσε αιχμηρή ανακοίνωση κατά του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου, προαναγγέλλοντας προσφυγές σε θεσμικά και δικαστικά όργανα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με συναίσθηση ευθύνης και απόλυτη τεκμηρίωση καταγγείλαμε τον Ευάγγελο Λιόλιο, πρόεδρο της ΕΟΚ στα αρμόδια θεσμικά όργανα για παραβίαση του αθλητικού Νόμου 2725/1999, του Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΟΚ, για συμπεριφορές που επάγονται πειθαρχικές ποινές μέχρι ΙΣΟΒΙΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ από κάθε δραστηριότητα στον αθλητικό χώρο.
Αυτή ήταν η αρχή, θα απευθυνθούμε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να ελέγξουν το «αφεντικό» του Προμηθέα Πατρών, Ευάγγελο Λιόλιο και τα συγγενικά του πρόσωπα, αν καταστρατήγησαν τις σχετικές διατάξεις, που αφορούν τις μετοχικές συνθέσεις των ΚΑΕ.
Τέλος ο αρμόδιος Εισαγγελέας θα ελέγξει τις σχέσεις του Ευάγγελου Λιόλιου με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας και 3 συγκεκριμένους διαιτητές, τους οποίους εμπιστεύεται ο πρόεδρος της ΕΟΚ και οι οποίοι έχουν δυναμιτίσει αγώνες, χαίροντας πειθαρχικής ασυλίας. Επίσης θα δώσουμε στοιχεία για τον Γ.Μ. για να διερευνηθεί η σχέση του με παλαίμαχους και εν ενεργεία διαιτητές.
Εμείς ως τεκμήρια για την καταγγελία μας έχουμε τα γραπτά μηνύματα του προέδρου, τα οποία θα αξιοποιηθούν αποδεικτικά γιατί τεκμηριώνουν παραβατικές πράξεις.
Ακούσαμε τις νομικές συμβουλές του δικηγόρου μας Μιχάλη Δημητρακόπουλου, σύμφωνα με την νομική άποψη του οποίου ο Άρειος Πάγος τα θεωρεί νόμιμα αποδεικτικά μέσα.
Αλίμονο τα «προσωπικά» δεδομένα να συγκαλύπτουν μη σύννομες πρακτικές.
Ο Ευάγγελος Λιόλιος αντί να γνωστοποιήσει μόνος του τα επίμαχα μηνύματα, προσπαθεί να τα αποκρύψει, ως δήθεν προσωπικά δεδομένα!
Τι ΦΟΒΑΤΑΙ ο Ευάγγελος Λιόλιος και απειλεί ότι θα μηνύσει για παραβίαση των προσωπικών του δεδομένων την διοίκηση της ομάδας μας;!
Έχει την ψευδαίσθηση ότι θα φοβηθούμε!!!
Τα μηνύματά του και όχι μόνο, θα αξιολογηθούν από τα αρμόδια πειθαρχικά και εισαγγελικά όργανα.
Να γνωρίζει όμως ο Ευάγγελος Λιόλιος ότι το αδίκημα της ψευδούς καταμηνύσεως τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών και από το Μάιο του 2024, όποιος καταδικάζεται σε δύο έτη και μια μέρα φυλάκιση, εκτίει την ποινή στη φυλακή».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...