Τελευταία νέα
Μητσοτάκη: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί» Συνάντηση Χρυσοχοΐδη – Κοβέσι: Συζήτησαν θέματα οργανωμένου εγκλήματος και συνεργασίας της ΔΑΟΕ με την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ΠΑΣΟΚ για ανακοινώσεις Μητσοτάκη: Ημίμετρα για να βγει από το πολιτικό τέλμα ο Πρωθυπουργός Νέα Αριστερά: Νέος εκπρόσωπος Τύπου ο Γιώργος Λυκοπάντης ΠτΔ από Φόρουμ Δελφών: Η Ευρώπη χρειάζεται τις ΗΠΑ όπως οι ΗΠΑ χρειάζονται την Ευρώπη – Απαραίτητη η μεταρρύθμιση του ΟΗΕ Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε plan b και ευρωπαϊκή στήριξη αν η κρίση στη Μέση Ανατολή παραταθεί Φαρσοκομωδία , εν μέσω λεηλασίας των λαϊκών εισοδημάτων( Ακρίβεια , λιτότητα , μέτρα της κυβέρνησης . πενιχροί μισθοί κλπ) Κ. Μητσοτάκης: Απαιτείται «plan B» για τη Μέση Ανατολή Έντι Ράμα: «Χιούμορ» η πολυσυζητημένη ατάκα του για τον Πλάτωνα – Ο εκνευρισμός για τον Φρέντι Μπελέρη Άγρια κόντρα Πλεύρη-Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τα πτυχία τους Βουλή: Ο Αθανασίου ψήφισε «παρών» για την άρση ασυλίας ΠΑΣΟΚ: Οι ΜμΕ δεν αντέχουν άλλες καθυστερήσεις – Πιο επιτακτική από ποτέ ρύθμιση 120 δόσεων για όλες τις υποχρεώσεις προς το Δημόσιο
Libre.gr

Μητσοτάκης: Σημαντικές επαφές την Πέμπτη με Ευρωπαίους αξιωματούχους και ταξίδι στην Κύπρο

Σημαντικές επαφές με Ευρωπαίους αξιωματούχους θα έχει αύριο το πρωί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα ωστόσο με το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού που ανακοινώθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά θα ταξιδέψει για την Κύπρο όπου θα παρακαθήσει σε δείπνο εργασίας στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχεις ως εξής:  Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί αύριο, Πέμπτη, στις 9.30, με την πρωθυπουργό της Λετονίας Εβίκα Σιλίνα, στο Μέγαρο Μαξίμου.Στις 11.00 o πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Ευρωπαίο επίτροπο Οικονομίας και Παραγωγικότητας, Εφαρμογής και Απλούστευσης Βάλντις Ντομπρόβσκις και στις 12.30 με την Ευρωπαία επίτροπο Διεύρυνσης Μάρτα Κος στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Κύπρο, όπου θα παρακαθήσει σε δείπνο εργασίας που παραθέτει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο της άτυπης Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και την Παρασκευή θα λάβει μέρος στις εργασίες της Συνόδου.

Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού τις επόμενες ημέρες

Την Παρασκευή στις 19.30 ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει σε συζήτηση με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώνει η εφημερίδα «Καθημερινή» με θέμα «Προκλήσεις για την Ευρώπη – Ο δρόμος προς το αύριο», στη Ρωμαϊκή Αγορά Αθηνών.

Το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Γαλλίας θα επισκεφθούν τη φρεγάτα «Κίμων».

Στις 11.30 ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρόεδρο της Γαλλίας. Θα ακολουθήσει υπογραφή συμφωνιών και στη συνέχεια οι δύο ηγέτες θα κάνουν δηλώσεις στον Τύπο.

Το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στο Ελληνογαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών σε συνεργασία με το Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Εξειδίκευση μέτρων: Ποιο μίγμα ακολουθήθηκε, ποιοι ωφελούνται-Ενίσχυση συνταξιούχων, επίδομα παιδιού, επιδότηση diesel, ιδιωτικό χρέος

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...