Τελευταία νέα
Στα γραφικά ψαροχώρια του Σαρωνικού για τις αποδράσεις μετά τον Δεκαπενταύγουστο [εικόνες] ΕΛΑΣ για Γιάννη Τζούστα: «Η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στους ανθρώπους που τον γνώρισαν» Σαλαμίνα: Αμέλεια δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για την φωτιά στα Περιστέρια – Ενδείξεις εμπρησμού στα Σελίνια Μητσοτάκης: “Εθνική επιτυχία η πρόωρη αποπληρωμή του χρέους” Ιδιωτικά πανεπιστήμια: Που κρύβεται ο μεγάλος και τρανός Πιερρακάκης – Ερχονται νέες “βόμβες” Πυρετός προετοιμασίας στην ΕΛΑΣ ενόψει της ΔΕΘ – Πότε συνεδριάζουν τα όργανα Μητσοτάκης: «Εθνική επιτυχία» η πρόωρη αποπληρωμή του χρέους Χαλκιδική: Ξηλώθηκαν 100 «ρεζερβέ» ομπρέλες και ξαπλώστρες από παραλία [εικόνες] “Πυρά” ΠΑΣΟΚ κατά κυβέρνησης για ιδιωτικά πανεπιστήμια – “Πρωτοφανές πολιτικό φιάσκο” Φωτιά σε αποστακτήριο στο Ρέθυμνο Γιάννης Κωνσταντέλιας: Αυτός είναι ο αριθμός που θα φορά στη Ντόρτμουντ Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη γραμμή Νέα Πέραμος – Άνω Λιόσια μετά από 4 ώρες
Filathlos.gr

“Ο Ριμπάλτα θέλει στην ΑΕΚ τον Μάριους Μαρίν”

Ο Χαβιέρ Ριμπάλτα έχει προγραμματίσει για το καλοκαίρι την μεταγραφή του Μάριους Μαρίν στην ΑΕΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Transferfeed.
Ο Μαρίν είναι αμυντικός μέσος, αγωνίζεται στην Πίζα και στο τέλος της σεζόν τελειώνει το συμβόλαιό του.
Ο 27χρονος παίζει για πρώτη φορά στη Serie A, ενώ μετράει και 36 συμμετοχές με την Εθνική Ρουμανίας.
Αναλυτικά το δημοσίευμα του Transferfeed:
“Ο Μάριους Μαρίν είναι ένας 27χρονος διεθνής Ρουμάνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος τον Ιούνιο, μετά από πενταετή θητεία στην Πίζα.
Ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ, Χαβιέρ Ριμπάλτα, εξετάζει το ενδεχόμενο μεταγραφής του Μαρίν από πέρυσι. Ο Ριμπάλτα έχει προγραμματίσει τη μεταγραφή του Μαρίν για το καλοκαίρι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε επιχειρήσει να τον αποκτήσει και τον Ιανουάριο.
Άλλοι σύλλογοι έχουν επίσης δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη. Αναφορές από την Ιταλία και την Ισπανία τον περασμένο μήνα υποδείκνυαν ότι ο Μαρίν αποτελεί πρωταρχικό στόχο για τη Σεβίλλη. Λέγεται επίσης ότι ο αθλητικός διευθυντής της Σεβίλλης, Αντόνιο Κορντόν, ταξίδεψε στην Πίζα για συζητήσεις. Επιπλέον, αναφέρεται ότι ο Λουτσέσκου του ΠΑΟΚ παρακολουθεί τον μέσο.
Το περασμένο καλοκαίρι, τόσο η Τορίνο όσο και η Σαμπντόρια προσπάθησαν να αποκτήσουν τον Μαρίν, αλλά οι αξιώσεις της Πίζα ήταν πάνω από 3,5 εκατομμύρια ευρώ.
Υπάρχει σημαντική πιθανότητα η ΑΕΚ να υπογράψει τον Μάριους Μαρίν για τη θέση του «6». Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα να γίνει ο δεύτερος Ρουμάνος με το όνομα Μαρίν στον σύλλογο για την επόμενη σεζόν.
Ο μέσος έχει 36 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του. Η τρέχουσα αγοραία αξία του, σύμφωνα με το Transfermarkt, είναι 3 εκατ. ευρώ”.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...