Τελευταία νέα
Ελένη Καλογεροπούλου: Μαζικές παραιτήσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο Τομέα για να πάνε στον Αλέξη Τσίπρα τη Δευτέρα LIVE Ομιλία Μητσοτάκη στο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη ΝΔ: Live το προσυνέδριο του κυβερνώντος κόμματος στη Θεσσαλονίκη Αρχηγός Εθνικής Φρουράς: Οι γεωπολιτικές προκλήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο και ο ρόλος της Κύπρου Μητσοτάκης: Η δυτική Θεσσαλονίκη μετατρέπεται από αποπαίδι σε τόπο με δυναμική ανάπτυξη KKE: Για τη συμπλήρωση 81 χρόνων από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών Σφοδρή κόντρα Καιρίδη – Γιαννακοπούλου για τον πληθωρισμό Ν.Δένδιας: Σε μια περίοδο πολλαπλών προκλήσεων, η ΕΕ οφείλει να είναι «ασπίδα» απέναντι σε κάθε απειλή κατά των κρατών – μελών της Συνάντηση Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με σπουδαστές της αμερικανικής σχολής CAPSTONE Ποιοι είναι οι ένοχοι της χρεοκοπίας και των μνημονίων και ποιος ο σωτήρας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Πρωταθλητισμός για τον πληθωρισμό Απριλίου με «προπονητή» την κυβέρνηση Αλέξης Τσίπρας: Τα ονόματα των 20 στενών συνεργατών
Filathlos.gr

ΒΙΝΤΕΟ: Στον Σάσα Βεζένκοφ ο τίτλος του MVP της EuroLeague!

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι κι επίσημα ο MVP της EuroLeague για τη σεζόν 2025-26 κατακτώντας την κορυφαία ατομική διάκριση της διοργάνωσης, μετά την ηγετική του παρουσία στην πορεία του Ολυμπιακού έως και την πρώτη θέση της regular season!
Ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» κατέκτησε το βραβείο συγκεντρώνοντας την πλειοψηφία των ψήφων από αρχηγούς των ομάδων και προπονητές (70% συνολικά), media (20%) και φιλάθλους (10%), αφήνοντας πίσω του τον Σιλβέν Φρανσίσκο της Ζαλγκίρις Κάουνας και τον Ελάιτζα Μπράιαντ της Χάποελ Τελ Αβίβ.
Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Βεζένκοφ κατακτά το συγκεκριμένο βραβείο, καθώς είχε αναδειχθεί MVP και τη σεζόν 2022-23, γινόμενος μόλις ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία της EuroLeague που το κατακτά δύο φορές, μετά τον Άντονι Πάρκερ (2004-05 και 2005-06).
Ο Βεζένκοφ πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή σεζόν σε όλους τους τομείς, όντας πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 19,4 πόντους ανά αγώνα, πρώτος στο PIR με 23,1, πέμπτος στα ριμπάουντ (6,6 μ.ό.) και τρίτος στα εύστοχα δίποντα (4,9 ανά παιχνίδι).

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...