Τελευταία νέα
ΣΥΡΙΖΑ: Η υποχρηματοδότηση της Παιδείας είναι πολιτική επιλογή – Τι προτείνουμε Συμφωνία ΗΠΑ – Καναδά στο παρά ένα: Ο Τραμπ αναστέλλει τους δασμούς 50% για τρεις ημέρες Σίφνος: Εικόνες drone από το σημείο συντριβής – Λιωμένοι έλικες, απανθρακωμένη άτρακτος, καμένη γη Πέθανε ο Χρήστος Γατσέλης πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ – Το αντίο του Ευάγγελου Βενιζέλου Καραχάλιος: «Ο Καραμανλής και ο Σαμαράς είναι ο Γιαμάλ και ο Εμπαπέ» – Με ποιον παρομοίασε τον Μητσοτάκη Εσωτερικός «σεισμός» στην Ουκρανία: Ο πρώην υπουργός Άμυνας ζητά εκλογές – Αμφισβητεί ανοιχτά τον Ζελένσκι Press Point: Οι ανησυχίες και η μακαριότητα της προπαγάνδας Ένα αντισυμβατικό πολιτικό ντοκιμαντέρ για την ΕΛΑΣ Η Σαντορίνη και οι εξωφρενικές χρεώσεις FT: Το Ιράν εξετάζει πλήγματα στην Ευρώπη αν ο Τραμπ κλιμακώσει τον πόλεμο – Οι χώρες πιθανοί στόχοι Αλβανία: Νεκρός Πορτογάλος τουρίστας μετά από συμπλοκή σε παραλία – Ο ύποπτος κρυβόταν σε πορτμπαγκάζ, 11 συλλήψεις ΕΛΑΣ: Η γέννηση ενός κόμματος πίσω από την κάμερα
Thepressproject.gr

Χρήστος Ράμμος για απόφαση Αρείου Πάγου: «Μένω άφωνος»

Ιδιαίτερα λακωνικά αλλά αιχμηρά σχολίασε ο πρωήν πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) Χρήστος Ράμμος την απόφαση την απόφαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κωνσταντίνου Τζαβέλλα, να μην ανασυρθεί από το αρχείο ο φάκελος του σκανδάλου των παρακολουθήσεων, παρά την καταδίκη τεσσάρων προσώπων για το Predator από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών και τις δηλώσεις του ιδρυτή της Intellexa, Ταλ Ντίλιαν, ότι το παράνομο λογισμικό πωλείται μόνο σε κυβερνήσεις και υπηρεσίες επιβολής του νόμου. Με τη σύντομη φράση «μένω άφωνος» σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποφάσισε ο Χρήστος Ράμμος να σχολιάσει τη δικαστική εξέλιξη στο σκάνδαλο των υποκλοπών.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ράμμος υπήρξε πρόεδρος της ΑΔΑΕ την περίοδο που ξέσπασε το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων. Στο 3ο ΘΕΜΑ και το The Press Proejct σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, είχε μιλήσει για τη σημασία της προστασίας του απορρήτου των επικοινωνιών, την προσωπική στοχοποίηση που δέχτηκε από πολιτικά πρόσωπα, δικαστικούς λειτουργούς και ΜΜΕ, την βαθιά του ανησυχία για τη διολίσθηση του κράτους δικαίου και της όλο και μεγαλύτερης δυσπιστίας του κόσμου απέναντι στους θεσμούς.

 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...