Τελευταία νέα
ΣΥΡΙΖΑ: Η καταδίκη του Georgy Zhukov, «εκθέτει ανεπανόρθωτα τη Νέα Δημοκρατία» ΣΥΡΙΖΑ για “Georgy Zhukov”: Το πουλόβερ αρχίζει να ξετυλίγεται σε όλα τα επίπεδα Γεωργιάδης κατά Ανδρουλάκη: Ο «θεσμικός» αφήνει χυδαία υπονοούμενα κατά δικαστών Β.Κικίλιας: Μαζί Ελλάδα και Ισπανία για την ανταγωνιστικότητα των μεσογειακών λιμένων της Ε.Ε. Γεωργιάδης: Ο Ανδρουλάκης αφήνει χυδαία υπονοούμενα για τους δικαστές, για να δείτε πώς πέφτουν οι μάσκες Σφοδρή επίθεση Γεωργιάδη στον Ανδρουλάκη για τις αιχμές κατά εισαγγελέων Παύλος Μαρινάκης υπέρ Αρείου Πάγου: «Κύριε Ανδρουλάκη, επικίνδυνος είναι αυτός που αμφισβητεί τη Δικαιοσύνη» Υποκλοπές: «Στο αρχείο» η Δικαιοσύνη, αντιδράσεις για την εξέλιξη της υπόθεσης Πιερρακάκης: Ο πυρήνας της πολιτικής μας είναι να κάνουμε όσα δεν είχαν γίνει δεκαετίες Πολάκης για ΔΕΗ: «Κρίσιμος παράγοντας για την ανάπτυξη και την επιβίωση των νοικοκυριών» Μαρινάκης: Επικίνδυνη για τη Δημοκρατία η στάση Ανδρουλάκη απέναντι στη Δικαιοσύνη Υποκλοπές – Μαρία Καρυστιανού για το «μπάζωμα» του Αρείου Πάγου : «H δικαιοσύνη ακούει ή μόνο υπακούει;»
Thepressproject.gr

Χρήστος Ράμμος για απόφαση Αρείου Πάγου: «Μένω άφωνος»

Ιδιαίτερα λακωνικά αλλά αιχμηρά σχολίασε ο πρωήν πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) Χρήστος Ράμμος την απόφαση την απόφαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κωνσταντίνου Τζαβέλλα, να μην ανασυρθεί από το αρχείο ο φάκελος του σκανδάλου των παρακολουθήσεων, παρά την καταδίκη τεσσάρων προσώπων για το Predator από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών και τις δηλώσεις του ιδρυτή της Intellexa, Ταλ Ντίλιαν, ότι το παράνομο λογισμικό πωλείται μόνο σε κυβερνήσεις και υπηρεσίες επιβολής του νόμου. Με τη σύντομη φράση «μένω άφωνος» σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποφάσισε ο Χρήστος Ράμμος να σχολιάσει τη δικαστική εξέλιξη στο σκάνδαλο των υποκλοπών.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ράμμος υπήρξε πρόεδρος της ΑΔΑΕ την περίοδο που ξέσπασε το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων. Στο 3ο ΘΕΜΑ και το The Press Proejct σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, είχε μιλήσει για τη σημασία της προστασίας του απορρήτου των επικοινωνιών, την προσωπική στοχοποίηση που δέχτηκε από πολιτικά πρόσωπα, δικαστικούς λειτουργούς και ΜΜΕ, την βαθιά του ανησυχία για τη διολίσθηση του κράτους δικαίου και της όλο και μεγαλύτερης δυσπιστίας του κόσμου απέναντι στους θεσμούς.

 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...