Τελευταία νέα
Βουλή: Απορρίφθηκε η άρση ασυλίας του Οζγκιούρ Φερχάτ- Σε διαφορετική γραμμή από τον ΣΥΡΙΖΑ η Κασιμάτη Γερουλάνος σε κυβερνητικά στελέχη για σκάνδαλο υποκλοπών: Κανένας σας δεν θέλει να ξέρει; Σκληρή κόντρα στη Βουλή για υποκλοπές και Δικαιοσύνη- Τα “πυρά” της αντιπολίτευσης και η απάντηση Μαρκόπουλου Ανταρσία κατά Σκέρτσου σε εξέλιξη στη ΝΔ Π. Μαρινάκης: Επικίνδυνη και αβάσιμη η επίθεση της αντιπολίτευσης στη Δικαιοσύνη για τη διάταξη του Αρείου Πάγου Σκληρή σύγκρουση στη Βουλή για υποκλοπές και Δικαιοσύνη: «Φύγετε, η χώρα δεν αντέχει άλλο» – «Δεν θα στήσουμε ΠΑΣΟΚοδικεία ή ΣΥΡΙΖΟδικεία» Δίκη Τεμπών: Επιλεκτική η στάση του Δημοσίου καταγγέλλει η Λιακούλη Συνεδριάζει αύριο υπό τον πρωθυπουργό, το υπουργικό συμβούλιο – Η ατζέντα ΠΑΣΟΚ για 89χρονο: «Βαριά πολιτική ευθύνη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη» Φάμελλος: «Ο κ. Μητσοτάκης καταπατά το Κράτος Δικαίου και φτωχοποιεί την κοινωνία» Τ. Θεοδωρικάκος: Έμπρακτη στήριξη του νέου παραγωγικού προτύπου στη Θεσσαλία με ενίσχυση της βιομηχανίας και της καινοτομίας Επίσκεψη του Εμίρη του Κατάρ Σεΐχη Αλ Θάνι στην Αθήνα με επίκεντρο τις περιφερειακές εξελίξεις
Libre.gr

Τσουκαλάς για υποκλοπές και Εξεταστική: “Θα κληθούν Γεωργιάδης, Χατζηδάκης, Δένδιας”

Ο Κώστας Τσουκαλάς τοποθετήθηκε σχετικά με την υπόθεση των υποκλοπών και τη διαδικασία της Εξεταστικής Επιτροπής, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο κλήσης κορυφαίων πολιτικών προσώπων.

Όπως δήλωσε, στην πορεία της έρευνας θα κληθούν να καταθέσουν οι Άδωνις Γεωργιάδης, Κωστής Χατζηδάκης και Νίκος Δένδιας, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης.

Η συζήτηση γύρω από τις υποκλοπές παραμένει στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης, με την Εξεταστική να επιχειρεί να φωτίσει όλες τις πτυχές της υπόθεσης και τις πιθανές πολιτικές ευθύνες.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο περαιτέρω δικαστικών κινήσεων, καλώντας τα πολιτικά πρόσωπα που παρακολουθήθηκαν να υποβάλουν μηνύσεις ώστε να ανοίξει ξανά η υπόθεση. «Δεν πρόκειται να σταματήσουμε τον αγώνα. Θα μείνουμε στις επάλξεις για να μάθει ο κόσμος την αλήθεια», είπε, θέτοντας το ερώτημα «ποιος ήθελε να ελέγξει το πολιτικό σύστημα της χώρας». «Δεν παίζουμε με αυτά, δεν παίζουμε με τη δημοκρατία», υπογράμμισε.

«Δεν είναι αντίπαλός μας ο κ. Τσίπρας»

Ερωτηθείς για την επανεμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα και το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κόμματος, ο κ. Τσουκαλάς απάντησε ότι «δεν είναι αντίπαλός μας ο κ. Τσίπρας».

Όπως είπε, το ΠΑΣΟΚ καλεί τον δημοκρατικό κόσμο να συμπαραταχθεί με «τη δύναμη που καθημερινά ασκεί αντιπολίτευση δομική, πολυθεματική, με προτάσεις», υποστηρίζοντας ότι το κόμμα διαθέτει σχέδιο διακυβέρνησης «με σταθερότητα και ομαλότητα».

Ο Κώστας Τσουκαλάς αναφέρθηκε και στη δίκη για τα Τέμπη, κάνοντας λόγο για «μείζον ζήτημα» ως προς την παράσταση πολιτικής αγωγής μόνο για τέσσερις κατηγορουμένους.

«Είναι σαν να λέει το κράτος ότι αυτοί θεωρώ ότι έχουν την ευθύνη και όσοι είναι κρατικοί αξιωματούχοι δεν έχουν καμία ευθύνη», ανέφερε, καλώντας την κυβέρνηση να απαντήσει «για ποιον λόγο επιλέγει αυτό».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...