Τελευταία νέα
Ο διμέτωπος του ΠΑΣΟΚ και η εγκατάλειψη του στόχου της πρωτιάς και η κόντρα με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σφοδρή σύγκρουση ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ για επιστροφή Τσίπρα και …«ανικανότητα Ανδρουλάκη» ΠΑΣΟΚ στην Κομισιόν: Παρέμβαση για την υπόθεση Τζαβέλλα και το Κράτος Δικαίου Στο ευρωπαϊκό μικροσκόπιο το σκάνδαλο των υποκλοπών. Οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν παρέμβαση της Κομισιόν για αρχειοθέτηση Τζαβέλλα και κράτος δικαίου στην Ελλάδα. Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο Τουρισμού: Μέχρι τις 25 Ιουνίου οι απόψεις και οι παρατηρήσεις για το σχέδιο της ΚΥΑ Κ. Κυρανάκης: “Παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας για τα πρόσωπα που ήταν επιχειρησιακά υπεύθυνα το μοιραίο βράδυ στα Τέμπη” Σφοδρή κόντρα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για την «ανικανότητα Ανδρουλάκη» με φόντο την επιστροφή Τσίπρα «Κατεβαίνει η σπείρα της ΝΔ»! Λάβρος ο Λάκης Λαζόπουλος για Μητσοτάκη και υποκλοπές Νέα Αριστερά για drone στη Λευκάδα: Η κυβέρνηση μεγαλώνει και μικραίνει τα χωρικά ύδατα της χώρας κατά πώς τη βολεύει ΠΑΣΟΚ για ΣΥΡΙΖΑ: Προφανώς, δεν τους νοιάζει να φύγει ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ Ν. Δένδιας: Στις Βρυξέλλες αύριο για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων Οι προτάσεις της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος ενόψει της επικείμενης αναθεώρησης του Συντάγματος
Filathlos.gr

Μπράξτον Κι: «Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ – Στο Game 2 θα είμαστε πιο έτοιμοι»

Ο Μπράξτον Κι μίλησε ενόψει του Game 2 της Βαλένθια απέναντι στον Παναθηναϊκό, εκφράζοντας την πίστη της ομάδας του ότι μπορεί να αντιδράσει και να διεκδικήσει τη νίκη. Αποστολή στην Ισπανία.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Πρέπει να προστατεύσουμε την έδρα μας. Το Game 2 θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Κάναμε μερικά λάθη και χάσαμε κάποια σουτ. Πρέπει να τους δώσουμε τα εύσημα, είναι καλή ομάδα. Ο κόουτς είχε καλό πλάνο, πρέπει να προσαρμοστούμε».
Για το κακό ποσοστό και τα χαμένα σουτ:«Είναι μπάσκετ. Κάποιες φορές μπαίνουν και κάποιες όχι. Δεν μπήκαν χθες. Πρέπει να τους δώσουμε τα εύσημα, έπαιξαν καλή άμυνα και χάσαμε μερικά ελεύθερα σουτ. Πρέπει να βρούμε τρόπους να κερδίσουμε, είχαμε πολλές ευκαιρίες να κερδίσουμε χθες. Δεν μπορούμε να πούμε ότι χάσαμε γι’ αυτό, αλλά μπορούμε να κάνουμε και άλλα πράγματα».
Για τις δηλώσεις του Μοντέρο πως η Βαλένθια μπορεί να κερδίσει 7-8 φορές τον Παναθηναϊκό και αν ακόμα το πιστεύουν:«Ναι, μία νίκη δεν θα αλλάξει την αυτοπεποίθησή μας. Έχουμε την ίδια αυτοπεποίθηση. Δεν ήμασταν στη δεύτερη θέση κατά τύχη, φτάσαμε εκεί για κάποιον λόγο. Είναι καλή ομάδα, τους δίνω τα εύσημα. Κέρδισαν χθες, οπότε τώρα είναι η καλύτερη ομάδα. Μου αρέσει ο τρόπος που παίζουμε. Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ, κάναμε μερικά λάθη, πράγματα που μπορούμε να διορθώσουμε».
Για το αν θα κάνουν αλλαγές ή αν θα παίξουν με τον ίδιο τρόπο:«Δεν μπορώ να πω τις αλλαγές. Υπάρχουν μερικές προσαρμογές που πρέπει να κάνουμε για αύριο. Ανυπομονώ για τη δοκιμασία. Ελπίζω ό,τι κάνουμε να λειτουργήσει καλύτερα για εμάς».
Για το τι είδους αγώνα περιμένει:«Ποτέ δεν ξέρεις. Είναι τα play-offs. Ό,τι χρειαστεί για τη νίκη. Αν τους ρωτήσεις αν τους άρεσε ο τρόπος που κέρδισαν, μάλλον θα πουν όχι, αλλά έβαλαν περισσότερους πόντους και κέρδισαν. Στο τέλος της ημέρας θέλεις να κερδίσεις είτε με έναν πόντο είτε με 20, είτε βάλεις πολλά σουτ είτε χάσεις πολλά».
Για την έλλειψη εμπειρίας και αν επηρέασε τα χαμένα σουτ και τα λάθη:«Δεν θα έλεγα ότι γι’ αυτό τα χάσαμε. Έχουμε παίξει αρκετό μπάσκετ, και αυτοί και εμείς, και στην Euroleague και στο πρωτάθλημα. Κάποιες φορές μπαίνουν τα σουτ, κάποιες όχι. Τους δίνω τα εύσημα, έπαιξαν καλή άμυνα, έκαναν μερικά πράγματα που δεν περιμέναμε. Στο Game 2 θα είμαστε πιο έτοιμοι».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...