Τελευταία νέα
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Νέα άρση της ασυλίας της εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας Ρόδος: Χτυπούσε με μανία τη 17χρονη σύντροφό του τουλάχιστον πέντε ώρες – 10 τραύματα κατέγραψε η ιατροδικαστική Κουφονικολάκου: Η εκδίωξη της Τουρκίας από το πρόγραμμα των F-35 ξεκίνησε επί διακυβέρνησης Τσίπρα Μητσοτάκης για την δολοφονία Αξαρλιάν: Τα φαντάσματα του χτες επιχειρούν να επιστρέψουν και πάλι, δεν σας φοβόμαστε Απάντηση Ε.Σ.Α.μεΑ. στον δήμαρχο Άργους: «Η αναπηρία δεν είναι έγκλημα για να τιμωρείται με θάνατο» Κυριάκος Μητσοτάκης για την επέτειο της δολοφονίας του Θάνου Αξαρλιάν: Τα φαντάσματα του χτες επιχειρούν να επιστρέψουν και πάλι, δεν σας φοβόμαστε Χατζηδάκης: Η ΝΔ θα δώσει τη μάχη της αυτοδυναμίας-Αν δεν προσέξουμε θα μπούμε πάλι σε μνημόνια ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας, συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία προς τη Βουλή για τη συνταγματική αναθεώρηση Αναθεώρηση Συντάγματος: Στο “μενού” της Επιτροπής τα άρθρα της αυτοδιοίκησης Meteo: Εως και 2°C θερμότερος του κανονικού ο φετινός Αύγουστος στην Ελλάδα – Τι δείχνουν οι προβλέψεις Γαλλία – Ισπανία: Η ιστορία πίσω από 38 μεγάλες μονομαχίες – Τελικοί, ανατροπές και… αλλαγές κανονισμών Μεγάλη Εθνική Προδοσία : Παραδόθηκε μέσω των 2 νέων Νατοϊκών στρατηγείων (Κων/λη , Άδανα) η Μεσόγειος στην Τουρκία
Newsauto.gr

Μη χάσετε το πιο καυτό car – Την Κυριακή με το ΘΕΜΑ

Το CAR βάζει στο επίκεντρο τον αναγνώστη. Μιλάει εκ μέρους του…

Αυτό είναι το CAR, το καλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου, που είναι στην κορυφή και της Ελληνικής αγοράς,… που οδηγεί τις εξελίξεις στο αυτοκίνητο,… που διαβάζεται από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο,… που δοκιμάζει, συγκρίνει αναλύει και σας παρουσιάζει χωρίς φόβο και με άποψη τα αυτοκίνητα,… που σας ενημερώνει για ό,τι πρέπει να ξέρετε για το αυτοκίνητο με την ανεπηρέαστη γνώμη του, τη βαθιά αυτοκινητιστική του κουλτούρα και τις δυνατότερες ελληνικές και ξένες υπογραφές.

Γιατί το CAR μπορεί!

Διαβάστε στο Car, που κυκλοφορεί την Κυριακή με το ΘΕΜΑ:

• Cover StoryFERRARI 849 TESTAROSSA. Δοκιμάζουμε στην πίστα και τον δρόμο την ταχύτερη Ferrari παραγωγής, που φέρνει στο σήμερα ένα από τα πιο θρυλικά ονόματα στην ιστορία της ιταλικής φίρμας.

• SUPER SUVΟχτώ ηλεκτρικά και θερμικά SUV υψηλών επιδόσεων μετρούν τις δυνάμεις τους για την ανάδειξη της συνταγής που ισορροπεί πιο εύστοχα ανάμεσα στο συναίσθημα και τις ανάγκες του πραγματικού κόσμου.

• MASERATI MCPURA CIELOH ανοιχτή έκδοση της ανανεωμένης MCPura συνδυάζει την άνεση και τη φιλικότητα των grand tourer με την οδηγική γοητεία των ιταλικών κεντρομήχανων supercars.

• AUDI S6 AVANT e-tronΗ βαριά κληρονομιά των γρήγορων στέισον της Audi μεταφέρεται στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης.

• TOYOTA RAV4Το διάσημο SUV της Toyota περνά στην έκτη γενιά του, με αποκλειστικά υβριδική ταυτότητα και χαρακτήρα που εξελίσσει κάθε πτυχή της πλούσιας κληρονομιάς του.

• MERCEDES-BENZ GLC EQ TECHNOLOGYTο επόμενο βήμα της Mercedes-Benz στην ηλεκτροκίνηση συνδυάζει την τεχνολογική καινοτομία με τις διαχρονικές αξίες που έχουν καθορίσει το DNA της.

• ΧPENG P7+H XPeng ενισχύει τη γκάμα της με ένα fastback που παντρεύει την προηγμένη τεχνολογία ηλεκτροκίνησης με τη δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Ακόμα οδηγούμε:OPEL ASTRAGEELY STARRAY EM-iBYD SEALION 5 DM-iDACIA SANDERO STEPWAY ECO-G 120 EDCNISSAN ARIYA 87 kWh 2WD – VW ID.4 PRO MORE 77 kWh RWD

CAR! Με τις πιο έγκυρες ελληνικές και ξένες υπογραφές!Την Κυριακή, με το ΘΕΜΑ!

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...