Τελευταία νέα
Η Hello Kitty κατακτά το Σικάγο με το μεγαλύτερο καφέ του κόσμου Ο Γεράσιμος Σιάσος νέος Πρόεδρος της Συνόδου Πρυτάνεων Δεν πείθουν: Προβληματισμοί για το κόμμα της Μ. Καρυστιανού Υπόθεση Ντόκου: Ο Τσουκαλάς ζητά έρευνα και πόρισμα – «Είναι ο αδύναμος κρίκος της Εθνικής Ασφάλειας» Μαρινάκης για τις επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: «H ανοχή είναι το λίπασμα της ανομίας» Υπό ελληνική παρακολούθηση αγγελοκαρχαρίας – Είναι από τα πιο απειλούμενα είδη καρχαριών παγκοσμίως Ο Γιώργος Καραμέρος παραιτήθηκε από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για να υποστηρίξει την πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα Ο υπερτυφώνας «Μπάβι» απειλεί νησιά των ΗΠΑ στον Ειρηνικό Παραιτήθηκε από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Καραμέρος Νέα απόπειρα δραπέτευσης από τη δομή – κολαστήριο της Σιντικής ΕΛΑΣ: Το νέο πολιτικό σπίτι της Κεντροαριστεράς αδειάζει την Κουμουνδούρου Γιώργος Καραμέρος: Παραιτείται από τη βουλευτική του έδρα – «Στήριξα εξαρχής τον Αλέξη Τσίπρα»
Goalpost.gr

Playouts Super League: Μάχες παραμονής σε Σέρρες, Τρίπολη και Αγρίνιο

Με κομμένη την ανάσα συνεχίζεται η δράση στα playouts της Stoiximan Super League, καθώς οι ομάδες που μάχονται για τη σωτηρία ρίχνονται στη μάχη της 31ης αγωνιστικής. Η βαθμολογία είναι «φωτιά», με την ΑΕΛ και τον Αστέρα Τρίπολης να βρίσκονται αυτή τη στιγμή κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Σέρρες: Ζωής ή θανάτου για την ΑΕΛ
Στις 17:30 (Novasports 2), ο Πανσερραϊκός υποδέχεται την ΑΕΛ. Οι «βυσσινί», που αγνοούν τη νίκη εδώ και δέκα αγωνιστικές, ψάχνουν το πρώτο τους τρίποντο με τον Φέστα στον πάγκο για να μείνουν ζωντανοί. Από την άλλη, ο Πανσερραϊκός θέλει να «ντουμπλάρει» τις νίκες του επί των Θεσσαλών και να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα.
Τρίπολη: Μονόδρομος το τρίποντο για τον Αστέρα
Στις 19:30 (Novasports Prime), ο Αστέρας Aktor φιλοξενεί τον φορμαρισμένο Ατρόμητο. Για τους Αρκάδες, η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που τους εξυπηρετεί, ώστε να εκμεταλλευτούν τυχόν στραβοπάτημα του Πανσερραϊκού και να βγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Ατρόμητος, πάντως, έρχεται με φόρα από τρεις σερί νίκες.
Αγρίνιο: «Εξάποντο» ανάσας
Νωρίτερα, στις 17:00 (Cosmote Sport 1), Παναιτωλικός και Κηφισιά διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 31 βαθμούς και βρίσκονται στο +6 από τη ζώνη. Όποιος πάρει τη νίκη σήμερα, κάνει το πλέον καθοριστικό βήμα για μια «ξένοιαστη» συνέχεια.
Η βαθμολογία (σε 31 αγώνες):
  9. Ατρόμητος 40
10. Παναιτωλικός 31
11. Κηφισιά 31
12. Πανσερραϊκός 27
13. Αστέρας Τρίπολης 25
14. ΑΕΛ 24
Το άρθρο Playouts Super League: Μάχες παραμονής σε Σέρρες, Τρίπολη και Αγρίνιο εμφανίστηκε πρώτα στο Goalpost.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...