Τελευταία νέα
Φωτιά σε περιοχή του Κιλκίς – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροβεστικής Ιράν: Αμερικανικοί πύραυλοι χτύπησαν το νησί Κεσμ ΟΠΕΚΕΠΕ: Η αντιπολίτευση σφυροκοπά τη Νέα Δημοκρατία – «Να αποδοθούν ευθύνες όσο ψηλά κι αν βρίσκονται» Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI Act) Μουντιάλ 2026: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Μέσι τον έβαλαν ξανά στην κούρσα για τη «Χρυσή Μπάλα» Βουλή: Υπερψηφίστηκε από ΝΔ – ΠΑΣΟΚ το ν/σ για την τεχνητή νοημοσύνη Τουρκικές διπλωματικές πηγές καθησυχάζουν την Αθήνα: Τι λένε για τη «Γαλάζια Πατρίδα», τα χωρικά ύδατα και τα F-35 Κομισιόν: Θετική η πρώτη αξιολόγηση από την εφαρμογή του Συμφώνου Μετανάστευσης στην Ελλάδα ΣΥΡΙΖΑ: Στην έξοδο και ο Σωκράτης Φάμελλος – Κρίσιμες ώρες πριν από το συνέδριο της ΚΕ Κυψέλη: Οι ρωγμές στα κτίρια, η καθίζηση και ο φόβος για τα μπαζωμένα ρέματα Τραγωδία στη Χαλκιδική: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 7χρονη – Ελεύθερος αφέθηκε ο οδηγός του βυτιοφόρου Κ. Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αθώοι οι 9 – Διασύρθηκαν έντιμοι πολιτικοί
Rednews.gr

Ο ΜακΚόλουμ συμπαραστάτης του Γιαννακόπουλου

Μιλώντας στο κανάλι «EuroInsiders», ο Έρικ ΜακΚόλουμ, άσος της Γαλατασαράι και πρωταθλητής Ευρώπης με τη Φενέρμπαχτσε, στάθηκε στην τιμωρία που δέχθηκε από τη διοργανώτρια Αρχή ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο Αμερικανός, τη χαρακτήρισε ως άδικη, τονίζοντας πως δεν έκανε κάτι παραπάνω πέρα από να διαμαρτυρηθεί σε φυσιολογικό επίπεδο, ζητώντας ένα φάουλ.

Ο ΜακΚόλουμ τονίζει πως είναι άδικο να του απαγορεύεις την είσοδο από το Final Four, το οποίο διοργανώνεται στο γήπεδο της ομάδας του. Ιδίως όταν πρόεκιται για έναν άνθρωπο που βοηθάει τόσο τη διοργάνωση, οικοδομώντας ένα πρότζεκτ με παίκτες που φέρνει ο Παναθηναϊκός, διαμορφώνοντας συνολικά το μπάσκετ της EuroLeague.

«Νομίζω ότι ήταν υπερβολική η τιμωρία. Είναι πίσω από την γραμματεία, ζητάει φάουλ, δεν έκανε κάτι διαφορετικό απ’ ότι θα έκανε ένας προπονητής. Και τον αποκλείεις επίτηδες από το Final Four γιατί ξέρεις ότι θα τελειώσει η σειρά στο ΟΑΚΑ. Και δεν θα μπορέσει να πάει στο Final Four, το οποίο θα διεξαχθεί στην Αθήνα. Είναι σαν μπουνιά στο πρόσωπο. Είναι στην δική του πόλη και στο δικό του γήπεδο. Δεν είναι σωστό. Αν μπορεί να γίνει μια έφεση και να συνεχιστεί η ποινή την επόμενη χρονιά.

Είναι μεγάλο μέρος της Euroleague. Έχεις ιδιοκτήτες οι οποίοι φέρνουν παίκτες μεγάλης αξίας και βοηθούν το μπάσκετ. Είδατε τι έχει κάνει στο ΟΑΚΑ και το πόσο πολύ το έχει αναβαθμίσει. Μπορεί να πρέπει να περιορίσει τα συναισθήματά του, αλλά ξέρεις κάτι; Είναι συναισθήματα. Ναι πρέπει να τα περιορίζουμε αλλά στην τελική αυτά είναι που κάνουν το όλο project μεγάλο. Δεν μπορείς να τον αποκλείσεις από το να γίνει μέρος της ιστορίας του συλλόγου εάν πάει στο FInal Four ή και ακόμα πιο μακριά».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...