Τελευταία νέα
ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης: Νέα πρόσωπα, παλιές «μεταγραφές» και… νέες ελπίδες Το Ελ Νίνιο «φουντώνει»: Γιατί το 2027 μπορεί να γίνει η θερμότερη χρονιά που έχει καταγραφεί Εκπαίδευση: Από το «τι έμαθαν τα παιδιά;» στο «συμπλήρωσες την πλατφόρμα;» Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα Χανιά: Απόλαυσε το βραδινό γεύμα του σε γνωστό εστιατόριο μαζί με την οικογένειά του Οι ΗΠΑ απειλούν το Ιράν με οικονομικό «στραγγαλισμό» – Ο Μπέσεντ προαναγγέλλει τις «σκληρότερες κυρώσεις στην ιστορία» Παππάς: Ένα ευρώ στην κοινωνία, επτά στους δανειστές Εξαφανισμένη η Bellavia μετά την τραγωδία στη Σίφνο – Η «Εφ.Συν.» στα άδυτα των εταιρειών με τα ελικόπτερα Πυρά Παππά κατά της κυβέρνησης: «Ένα ευρώ στην κοινωνία, επτά στους δανειστές» ΕΛ.Α.Σ: Η στήριξη της οικογένειας αποδεικνύεται στην πράξη Τρίζει η «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Παραιτήθηκε η Ιωαννίδου με αιχμές για Καρυστιανού Άγιος Δημήτριος: Σοκάρει ο πατέρας του 18χρονου – «Του κάρφωσε το μαχαίρι στο κεφάλι και στην πλάτη» Νίκος Παππάς για πρόωρη αποπληρωμή του χρέους: «Ένα ευρώ στην κοινωνία, επτά στους δανειστές – 300 εκατ. ευρώ περισσότεροι τόκοι το χρόνο»
Filathlos.gr

Τεράστια τιμή για τον επικεφαλής της ιατρικής ομάδας της ΠΑΕ ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο, με διεθνή συμμετοχή και τριήμερη διάρκεια.
Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, «ήταν μια εκδήλωση που διοργάνωσε η Ελληνική Αθλητιατρική Εταιρεία – ΑΘΛΕΤΙΑ, με πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής τον γνωστό αθλητίατρο/ορθοπεδικό Ξενοφώντα Ρούσση, πρόεδρο επίσης της υγειονομικής επιτροπής της Super League 1 και συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό συνέδρων, οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά τη συνεδριακή αίθουσα.
Ομιλητές ήταν κορυφαίοι ορθοπεδικοί/αθλητίατροι, αθλητικοί καρδιολόγοι και φυσικοθεραπευτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσιάζοντας σύγχρονα θέματα που βασίστηκαν στις νέες τεχνολογίες και θεραπείες.
Μεταξύ των ομιλητών ήταν και ο επικεφαλής της ιατρικής ομάδας της ΑΕΚ, Παντελής Νικολάου, ο οποίος βραβεύτηκε για την πολυετή παρουσία του στους αγωνιστικούς χώρους ως διεθνής ποδοσφαιριστής, γιατρός και για το ήθος του, από τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού και πρώην αθλητή του πόλο με συμμετοχή σε πέντε Ολυμπιάδες, Γιώργο Μαυρωτά.
Επίσης, βραβεύτηκε ο πασίγνωστος ελληνοαμερικανός καθηγητής του Πανεπιστημίου Stanford, John Ιωαννίδης, παθολόγος-επιδημιολόγος, ο οποίος πραγματοποίησε μια εξαιρετική ομιλία.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...