Τελευταία νέα
Απάντηση ΠΑΣΟΚ σε Μαξίμου: Τρικυμία στο ποτήρι ΠΑΣΟΚ: «Η ΝΔ των ακροδεξιών δεν δικαιούται να κουνά το δάχτυλο» ΚΚΕ: Ζητά την «άμεση παύση της ποινικοποίησης των αγροτικών αγώνων» «ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΟΤΑΜΙ» ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο Πολάκης «πυροβολεί» Μαξίμου και ΣΚΑΪ: «Αλλάζετε την ατζέντα με το 2015» Μητσοτάκης σε Γερμανό ΥΠΕΞ: Η Ευρώπη πρέπει να είναι παρούσα στη Μέση Ανατολή μετά από μία ειρηνευτική συμφωνία Επεισόδιο “αναζήτηση ευθυνών” ακόμη σε εξέλιξη…ΠΑΣΟΚ: Κατατέθηκε πρόταση για νέα Εξεταστική για τις υποκλοπές και το Predator Γ. Λοβέρδος: Στον ΟΠΕΚΕΠΕ υπήρξε κακή διαχείριση δημοσίου χρήματος, δεν ισχύει το περί καθοδήγησης από το Μαξίμου ΠΑΣΟΚ κατά Μαξίμου: «Καμία διαστρέβλωση, τρικυμία στο ποτήρι» Δημοσκόπηση Prorata: Σταθερή τροχιά εκτός αυτοδυναμίας για ΝΔ & κεντροαριστερή συγκυβέρνηση Πιερρακάκης από Eurogroup: Η κρίση χαρακτηρίζεται από αβεβαιότητα και διάρκεια- Όχι διόδια στο Ορμούζ Prorata: 24,5% η ΝΔ, στο 11% το ΠΑΣΟΚ- Σενάρια συνεργασιών- Τα ποσοστά για Τσίπρα και Καρυστιανού
Newsit.gr

ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά κατέθεσαν κοινή πρόταση προανακριτικής για Σπήλιο Λιβανό και Φωτεινή Αραμπατζή σχετικά με τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Νέα μάχη χαρακωμάτων μεταξύ της κεντροαριστεράς με το ρήγμα μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και του «μετώπου» ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Αριστεράς να βαθαίνει ακόμα περισσότερο. 
Μετά την σκληρή κόντρα που προκάλεσε η απόφαση του ΠΑΣΟΚ να μπει σε συνεννοήσεις με τη ΝΔ για την πλήρωση των επικεφαλής συνταγματικών Ανεξάρτητων Αρχών, που απαιτεί ευρύτερες πλειοψηφίες, το «δεύτερο» χτύπημα μεταξύ των «ενοίκων» της κεντροαριστερής πολυκατοικίας έρχεται από ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά με την κατάθεση δικής τους διαφοροποιημένης πρότασης για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τους πρώην υπουργούς της ΝΔ Σπήλιου Λιβανού και Φωτεινής Αραμαπτζή αναφορικά με την δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά αιτιολογούν την πρωτοβουλία τους αναφέροντας ότι «η κοινή πρωτοβουλία των δύο Κοινοβουλευτικών Ομάδων αναδεικνύει την ανάγκη πλήρους κοινοβουλευτικής διερεύνησης, με σαφή στόχο την αποσαφήνιση των πραγματικών περιστατικών, την ανάδειξη των ευθυνών και τη διασφάλιση ότι ζητήματα που αφορούν τη διαχείριση ευρωπαϊκών πόρων και τη λειτουργία των θεσμών αντιμετωπίζονται με όρους διαφάνειας και λογοδοσίας» δηλώντας εμμέσως πλην σαφώς με τον τρόπο αυτό ότι η πρόταση του ΠΑΣΟΚ είναι “λαϊτ” κατά των υπουργών της ΝΔ.
Δείτε ΕΔΩ την κοινή πρόταση ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Αριστεράς για Προκαταρκτική Επιτροπή για τους Σπήλιο Λιβανό και Φωτεινή Αραμπατζή
Η κίνηση αυτή, είναι ενδεικτική της μάχης επικυριαρχίας που πλέον μαίνεται στον χώρο της κεντροαριστεράς και των πιέσεων που ασκούνται σε αυτή κυρίως προς το ΠΑΣΟΚ και από το κόμμα Τσίπρα.
To άρθρο ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά κατέθεσαν κοινή πρόταση προανακριτικής για Σπήλιο Λιβανό και Φωτεινή Αραμπατζή σχετικά με τον ΟΠΕΚΕΠΕ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...