Τελευταία νέα
Ρόδος: Υπό έλεγχο η φωτιά στον Ατάβυρο – Έκαψε περίπου δέκα στρέμματα Πυρά από την ΕΛ.Α.Σ για τη νέα ΚΥΑ: «Συνδέουν κοινωνικά ζητήματα με οικονομικά κίνητρα, θα την καταργήσουμε» Hellenic Train: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση και η κυκλοφορία στο τμήμα Άνω Λιόσια–Ασπρόπυργος Πυρκαγιά στην περιοχή Λειψύδριο του Κιλκίς – Σηκώθηκαν εναέρια μέσα Νέα Αριστερά: Ζητά παραίτηση Φαραντούρη και ανάκληση της μετάθεσης της συζύγου του στη ΜΕΑ Τσουκαλάς σε ΝΔ: Ζητά διαγραφές για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ και την παραίτηση Ντόκου Ο Σπύρος Δρίτσας στην «Εφ.Συν.»: «Από το ΕΣΥ της ταλαιπωρίας στο ΕΣΥ της φροντίδας» Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο για 250η επέτειo: Ευκαιρία να αναδειχθεί η δυναμική της σχέσης Ελλάδας – ΗΠΑ Μήνυμα Καρόλου για 250η επέτειο των ΗΠΑ: «Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τις κοινές μας αξίες» Τελεσίγραφο Κασσελάκη σε Ανδρουλάκη για τη σύζυγο Φαραντούρη: «αν δεν δημοσιοποιήσει τα έγγραφα αποπέμψτε τον» Απόβαση των Αθηναίων στις παραλίες της Αττικής – Πώς θα είναι ο καιρός την Κυριακή [βίντεο] Ο Λαζαρίδης ζητά εξηγήσεις και μηνύει τον Φαραντούρη: Τι απάντησε ο ευρωβουλευτής για την σύζυγό του
Filathlos.gr

«Παναθηναϊκός και ομάδα από το Κατάρ έκαναν κρούση για τον Φερεϊρίνια»

Στη Βραζιλία επαναφέρουν το σενάριο ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον Φερεϊρίνια της Σάο Πάουλο.
Πριν από περίπου έναν μήνα, δημοσίευμα από τη Βραζιλία είχε συνδέσει τον 28χρονο εξτρέμ με το «τριφύλλι», με το θέμα να έρχεται ξανά στο προσκήνιο μέσω νέου ρεπορτάζ.
Συγκεκριμένα, το «AVANTE MEU TRICOLOR» αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής της Σάο Πάουλο έχει δεχθεί κρούσεις τόσο από τον Παναθηναϊκό, όσο και από ομάδα του Κατάρ, η οποία δεν κατονομάζεται.
Στο ίδιο δημοσίευμα σημειώνεται πως ο Φερεϊρίνια είχε προσελκύσει ενδιαφέρον και από τουρκικούς συλλόγους στις δύο τελευταίες μεταγραφικές περιόδους, ενώ πλέον φαίνεται πως υπάρχουν επαφές και από άλλες αγορές.
Όσα αναφέρει το δημοσίευμα:
«Ο Φερεϊρίνια προσέλκυσε το ενδιαφέρον τουλάχιστον δύο τουρκικών συλλόγων στις δύο τελευταίες μεταγραφικές περιόδους κι ενώ τώρα υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες αγορές.
Σύμφωνα με το “AVANTE MEU TRICOLOR”, έχει δεχτεί κρούσεις από δύο διαφορετικές αγορές.
Για μία από αυτές μπορούμε να υποδείξουμε τον ενδιαφερόμενο σύλλογο: τον ελληνικό Παναθηναϊκό. Η άλλη προέρχεται από το Κατάρ, αλλά το όνομα της ομάδας κρατείται μυστικό.
Επισήμως πηγές εντός της ποδοσφαιρικής ηγεσίας της Σάο Πάουλο υποβαθμίζουν το θέμα, αλλά η πρόσφατη αναζήτηση εξτρέμ υποδηλώνει ότι μπορεί όντως να συμβεί μια κίνηση στην αγορά μεταγραφών.
Μια διαπραγμάτευση πρέπει να είναι πολύ συμφέρουσα από άποψη αξίας, δεδομένου ότι η Σάο Πάουλο κατέχει μόνο το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...