Τελευταία νέα
Κροατικά ΜΜΕ: Ο Λιβάκοβιτς «κλείνει» στον Ολυμπιακό Στο πλευρό των εργαζομένων του ΣΕΦ η ΕΛ.Α.Σ: Καταγγέλλει σχέδιο ιδιωτικοποίησης και επικίνδυνες συνθήκες εργασίας Τουρκία: Συνελήφθη influencer για «προσβολή θρησκευτικών αξιών» και «δημοσίευση άσεμνου υλικού» ΣΥΡΙΖΑ: Το σχέδιο για τη «μετά Φάμελλο» εποχή – Μπαίνει σε εκλογική ετοιμότητα Κουβέιτ: Ιρανική επίθεση με πυραύλους και drones Πυρκαγιά στη Θεσσαλονίκη: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στον δήμο Θέρμης Conference League: Κυρίαρχος ο Παναθηναϊκός, έφυγε νικητής από την Ουγγαρία Γερμανία: Ρεκόρ πτωχεύσεων στη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης – Χιλιάδες χαμένες θέσεις εργασίας Συναγερμός στην Καστοριά: Συρροή κρουσμάτων σαλμονέλας – Σε επιφυλακή το νοσοκομείο ΕΛ.Α.Σ: Ειδικό μισθολόγιο και αυξήσεις για τους εκπαιδευτικούς εξαγγέλλει η Ιωάννα Λαλιώτου Κάρπαθος: 48χρονος τουρίστας τραυματίστηκε σοβαρά σε παραλία του νησιού Καλάβρυτα: Νεκρός 75χρονος – Εγκλωβίστηκε ανάμεσα στο αγροτικό του και σε τοίχο
Newsit.gr

Ζωή Κωνσταντοπούλου για το επεισόδιο στην Αθηναϊκή Λέσχη: «Παρεισέφρησε στο χώρο χωρίς άδεια και χωρίς δικαίωμα, χωρίς να το αντιληφθεί κανείς»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δίνει τη δικής πλευρά για το περιστατικό με τη δημοσιογράφο, Βασιλική Πολύζου, πριν το γεύμα στην Αθηναϊκή Λέσχη το απόγευμα της Τρίτης (05.05.2026).
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρει αρχικά πως «εχθές στο κλειστό γεύμα που παρέθεσε ο ΠτΒ στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στην Αθηναϊκή Λέσχη, εντοπίστηκε να έχει παρεισφρήσει πρόσωπο που εμφανίζεται σαν δημοσιογράφος με το όνομα Βασιλική Πολύζου, που έχει καταγγελθεί από την Πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας κα Ζωή Κωνσταντοπούλου για κατ´ επάγγελμα απόπειρα εκβίασης και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Το πρόσωπο αυτό έχει περάσει από το Κανάλι ΑΡΤ του Καρατζαφέρη και το Κανάλι ΑΛΕΡΤ».
«Ενώ κυκλοφορεί με το όνομα Βασιλική Πολύζου και λέει ότι γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, τα στοιχεία της είναι Βέρα Τζιρίδη ή Τζιρίδου, που γεννήθηκε στην Τυφλίδα. Έχει μία ΙΚΕ-φάντασμα, με φαινόμενη έδρα σε χώρο όπου δεν εδρεύει» ανέφερε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.
Και στη συνέχεια είπε ότι «όταν εντοπίστηκε να βρίσκεται παράνομα στον κλειστό χώρο του γεύματος, δήλωσε ότι δήθεν συνοδεύει τον Πατριάρχη, πράγμα που διαψεύσθηκε και της ζητήθηκε από την Εθιμοτυπία της Βουλής και την Ασφάλεια να αποχωρήσει».
«Το εντυπωσιακό είναι ότι παρεισέφρησε στο χώρο χωρίς άδεια και χωρίς δικαίωμα, χωρίς να το αντιληφθεί κανείς, γεγονός που γεννά μείζονα ζητήματα ασφαλείας.
Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικήτας Κακλαμάνης δήλωσε πλήρη άγνοια για την παρουσία της, όπως και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Εθιμοτυπίας κα Μαργαρίτα Φλούδα.
Αυτά συνέβησαν σε προχωρημένο στάδιο του Επίσημου Γεύματος και συνιστούν σοβαρή παραβίαση πρωτοκόλλου. Αυτή είναι η πραγματικότητα και οτιδήποτε αντίθετο έχει γραφτεί είναι ψευδές» κατέληξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Η Βασιλική Πολύζου μήνυσε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για όσα είπε εναντίον της η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας πριν το γεύμα στην Αθηναϊκή Λέσχη.
To άρθρο Ζωή Κωνσταντοπούλου για το επεισόδιο στην Αθηναϊκή Λέσχη: «Παρεισέφρησε στο χώρο χωρίς άδεια και χωρίς δικαίωμα, χωρίς να το αντιληφθεί κανείς» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...