Τελευταία νέα
Πύρινο μέτωπο στον Βόλο – Μήνυμα 112 στους κατοίκους της περιοχής Τρεις στους δέκα Έλληνες σε κίνδυνο φτώχειας – Άδωνις: Μακριά από μίζερους, τα παρουσιάζουν όλα πιο δύσκολα Βρετανία: Ο Μπέρναμ παραδέχθηκε ότι έπεσε θύμα φάρσας – «Όχι, δεν ένιωσα ντροπή» Το «αντίο» του πολιτικού κόσμου στον Κωνσταντίνο Τσουκαλά Αρβανίτης: Τα εθνικά συμφέροντα δεν είναι «οικογενειακή υπόθεση» Κολομβία: Βιβλική καταστροφή από το φονικό σεισμό – Πάνω από 9,5 δισ. δολάρια εκτιμώνται οι ζημιές Χρ. Δήμας: 27 Αυγούστου το Μετρό φτάνει στην Καλαμαριά Πυρκαγιά στη Σαλαμίνα – Επιχειρούν και εναέρια μέσα Παναθηναϊκός: Εισιτήριο διαρκείας στους παίκτες που πήραν πρωτάθλημα ή συμμετείχαν σε ιστορικές πορείες στην Ευρώπη Τα γυρίζει τώρα ο Τραμπ για τις συνομιλίες με το Ιράν – Αραγτσί: «Mας ικετεύουν να διαπραγματευτούν μαζί μας» Τραγωδία στη Σίφνο: Ποιοι ήταν οι νεόνυμφοι επιβάτες και ο έμπειρος χειριστής του μοιραίου ελικοπτέρου Φωτιά στην περιοχή Παλαιοχώρι στη Μάνδρα Αττικής 
Filathlos.gr

Έτοιμος ο Μαραμενίδης για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite

Σ΄ έναν ακόμη πολύ μεγάλο αγώνα θα λάβει μέρος ο Κάμερον Αλέξανδρος Μαραμενίδης στην ολυμπιακή κλάση Formula Kite. Ο λόγος για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας (9-16 Μαϊου), στον οποίο ο Ελληνας αθλητής θα αντιμετωπίσει τους κορυφαίους ιστιοπλόους του κόσμου και θα προσπαθήσει να πλασαριστεί σε όσο το δυνατόν ψηλότερη θέση.
Θυμίζουμε ότι πρόσφατα στον φημισμένο αγώνα του Ιέρ ο ιστιοπλόος του Ολυμπιακού κατέλαβε την 5η θέση σε σύνολο 44 σκαφών, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.
Ο Μαραμενίδης, άλλωστε, προετοιμάζεται εντατικά με μεγάλο στόχο την πρόκριση και τη διάκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Αντζελες.
Στην ίδια διοργάνωση θα τρέξει στις γυναίκες και η Αργυρώ Κρότση. 
Στην Κροατία βρίσκονται οι εθνικές ομάδες  ILCA 6 γυναικών και ILCA 7 ανδρών ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί από 15 έως 22 Μαΐου.
Ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΙΟ Λούκα Ράντελιτς και ο προπονητής Χρήστος Χιονάς επιβλέπουν την καθημερινή προπόνηση των ιστιοπλόων μας οι οποίοι θα πάρουν μέρος και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Κροατίας, έτσι ώστε να δοκιμάσουν τον θαλάσσιο στίβο σε συνθήκες αγώνα.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...