Τελευταία νέα
Αυτιάς σε Κομισιόν: Διακόψτε άμεσα κάθε ευρωπαϊκή χρηματοδότηση προς την Τουρκία «Πύρινα» μέτωπα πιέζουν για εκλογές – Οι άλυτοι κόμποι του Μαξίμου Κυβερνητική αθλιότητα: Εξαπάτησε επιστήμονες που ήθελαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα Τσίπρας για Κτηματολόγιο και εργολαβίες Με το δεξί στις νέες ομάδες τους Τζόλης και Καρέτζας – Όλα τα βλέμματα πάνω τους Ιταλία: Ο «ιερός πόλεμος» των καλογριών – Αγωνίζονται να κρατήσουν παραλία που διαχειρίζονται εδώ και 80 χρόνια Στην Ευρωβουλή και ενώπιον της Κομισιόν τα τουρκικά “θαλάσσια πάρκα” ΠΑΣΟΚ για ιδιωτικά πανεπιστήμια: «Πρωτοφανές πολιτικό φιάσκο – Τι θα συμβεί με τις νέες αδειοδοτήσεις;» ΠΑΣΟΚ για θαλάσσια πάρκα: Άμεσες κυρώσεις στην Τουρκία απο την ΕΕ ΠΑΣΟΚ: Η Σαλαμίνα θρηνεί – Η κυβέρνηση οφείλει απαντήσεις, όχι αυτοθαυμασμό Politico: Πώς η Ελλάδα σαμποτάρει μόνη της το brain regain – Φιάσκο με το πρόγραμμα επαναπατρισμού επιστημόνων Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί πιάτα, δοχεία και κουτάλες – Προσοχή: Πωλούνται ως προϊόντα «μπαμπού»
Thefaq.gr

Όλα έτοιμα για το νέο κόμμα: Τη Δευτέρα στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου, οι ομάδες Βόρειας Αθήνας συγκεντρώνονται και ο Αλέξης θα δώσει το σύνθημα.

Τη Δευτέρα (11/5) στο θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου αναμένεται η πρώτη συγκέντρωση του νέου «εγχειρήματος Αλέξη Τσίπρα», μετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων της «Ιθάκης».
Η εκδήλωση, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν συνδέεται απαραίτητα με επίσημη ανακοίνωση κόμματος, αλλά με την έναρξη μιας νέας φάσης πολιτικών επαφών και ζυμώσεων γύρω από τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Οι παρουσιάσεις της «Ιθάκης» έχουν ήδη ολοκληρωθεί, αφήνοντας ανοιχτό το πεδίο για επόμενες κινήσεις και πρωτοβουλίες.
Μετά την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης, θα είναι η δεύτερη παρουσία του κ. Τσίπρα σε πολιτική – κομματική εκδήλωση και αυτό δείχνει ότι πλέον όλες οι δομές της Αμαλίας, το Ινστιτούτο και το οργανωτικό που έχει συγκροτηθεί εργάζονται σε λογική κόμματος.

Η επόμενη εκδήλωση με κομματικό χαρακτήρα αναμένεται την μεθεπόμενη εβδομάδα και η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα οργανωθεί από νέους που έχουν αρχίσει να προσεγγίζουν τον κ. Τσίπρα.
Από την ιστοσελίδα μέχρι την ηλεκτρονική εγγραφή μελών, η προετοιμασία προχωρά με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Τη Δευτέρα στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου, οι ομάδες Βόρειας Αθήνας συγκεντρώνονται και ο Αλέξης θα δώσει το σύνθημα.
Εδώ και αρκετές ημέρες πάντως είναι έτοιμος και ο μηχανισμός για την δημιουργία και της επίσημης ηλεκτρονικής πύλης για το νέο κόμμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει και η εταιρεία και η πλατφόρμα πάνω στην οποία θα στηθεί το site του νέου κόμματος, ωστόσο η ενεργοποίησή του είναι σε κατάσταση αναμονής μέχρι την επίσημη ανακοίνωση του κόμματος και του ονόματος.
Πάνω σε αυτό το portal θα ανοίξει και το μητρώο των μελών του νέου κόμματος, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα του νέου φορέα είναι απαραίτητο για να αρχίσει να λειτουργεί.
Αυτό δεν θα πρέπει να αναμένεται νωρίτερα από το τέλος Μαΐου, με περισσότερες πιθανότητες όμως να συγκεντρώνει ο Ιούνιος λίγο πριν την επέτειο της τρίτης ετήσιας εκδήλωσης του Ινστιτούτου στις 17-18 Ιουνίου.
Μπορεί το βάρος να πέφτει τώρα πάνω στο κόμμα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι το Ινστιτούτο που λειτουργεί ως συγκοινωνούν δοχείο θα σταματήσει να δίνει στη δημοσιότητα τις επεξεργασίες του, όπως για παράδειγμα αυτή για την εκτίναξη του κόστους σε ηλεκτρική ενέργεια για νοικοκυριά, ευάλωτους και επιχειρήσεις σε συνδυασμό με την κατάσταση της ΔΕΗ σήμερα σε σχέση με το 2019.
Με πληροφορίες από in.gr 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...