Τελευταία νέα
Κατρίνης: “Ένα drone επιβεβαίωσε ότι η χώρα είναι ξέφραγο αμπέλι” Μητσοτάκης: «Η δυτική Θεσσαλονίκη μετατρέπεται από αποπαίδι σε τόπο με δυναμική ανάπτυξη και πολύ σημαντικές υποδομές» Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Το μετρό έγινε σύμβολο προόδου ΣΥΡΙΖΑ κατά κυβέρνησης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Επιχείρηση συγκάλυψης και κομματικών εξυπηρετήσεων» Πάνος Καμμένος: Η ανάρτηση-έκπληξη για τη Σία Κοσιώνη μετά το τέλος της από τον ΣΚΑΪ Δένδιας για drone στη Λευκάδα: Ξέρουμε τι είναι και τι περιέχει και δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε ΠΑΣΟΚ: Οι προτάσεις του Γ. Αυτιά προσβάλλουν τα Άτομα με αναπηρία Τόνια Κορρέ στο Πρωτάθλημα Alpe Adria: «Θα κυνηγήσω τον εαυτό μου και θα τον περάσω» Ν.Κεραμέως: Παρουσίαση της ελληνικής αγοράς εργασίας στο London School of Economics Νίκος Δένδιας για το θαλάσσιο drone στη Λευκάδα: Ξέρουμε τι είναι και τι περιέχει και δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε Καρυστιανού: Οι επόμενες κινήσεις μετά την ανάληψη της ηγεσίας του Ανεξάρτητου Κινήματος Πολιτών 9η Μαΐου: Οι δύο διαφορετικές ιστορικές επετείοι στην Ευρώπη και τη Ρωσία
Indicator.gr

Ν.Δένδιας: Σε μια περίοδο πολλαπλών προκλήσεων, η ΕΕ οφείλει να είναι «ασπίδα» απέναντι σε κάθε απειλή κατά των κρατών – μελών της

Σε μια περίοδο πολλαπλών προκλήσεων, η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να είναι «ασπίδα» απέναντι σε κάθε απειλή κατά των κρατών – μελών της, με την επιχειρησιακή εφαρμογή του άρθρου 42 παρ. 7 της Συνθήκης της ΕΕ.
Αυτό τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας αναφερόμενος στα 76 χρόνια από τη Διακήρυξη Σουμάν, την ιδρυτική πράξη της Ενωμένης Ευρώπης με ανάρτηση που πραγματοποίησε στο κοινωνικό δίκτυο Χ.
Ο κ. Δένδιας ανέφερε ακόμη για την Ευρωπαϊκή Ένωση: «Είναι ένα μοναδικό για την Ιστορία της ανθρωπότητας εγχείρημα διακρατικής συνεργασίας, που γεννήθηκε μέσα από τα ερείπια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και δημιούργησε έναν ενιαίο χώρο Δημοκρατίας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων».
«Η Ελλάδα, υπερήφανο μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας από το 1981, αποτελεί πυλώνα ασφάλειας στα νοτιοανατολικά σύνορα της ΕΕ και στηρίζει ενεργά το εγχείρημα δημιουργίας ενιαίου αμυντικού βραχίονα και την ενδυνάμωση του γεωπολιτικού της ρόλου» υπογράμμισε.
The post Ν.Δένδιας: Σε μια περίοδο πολλαπλών προκλήσεων, η ΕΕ οφείλει να είναι «ασπίδα» απέναντι σε κάθε απειλή κατά των κρατών – μελών της appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...