Τελευταία νέα
ΑΕΚ: Λευκή ισοπαλία κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας – Στη Νέα Φιλαδέλφεια θα κριθεί η πρόκριση Η Λιβερία συνδράμει την ακροδεξιά πολιτική του Τραμπ: Θα δεχθεί έως 1.200 μετανάστες που απελαύνονται από τις ΗΠΑ Οι ΗΠΑ κλιμακώνουν τον πόλεμο κατά του ΔΠΔ: Επέβαλαν κυρώσεις στην πρόεδρο του Δικαστηρίου και σε ανώτερο λειτουργό Λέσβος: Διασώθηκαν πέντε άτομα μετά τη βύθιση ερασιτεχνικού σκάφους Δούρου-Παππάς-Πολάκης κοντά στην επανένωση με τους kasselistas! Τουρκοκύπριος πρώην ευρωβουλευτής ζητά συγγνώμη για τις δολοφονίες Ισαάκ και Σολωμού – Τι απαντά η κόρη του Ισαάκ Μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο Συμφώνησαν Μπαρτσελόνα με Ρόδρι, ολοκληρώθηκε η πιο μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού Το νέο «ναυάγιο» μεταξύ ΗΠΑ – Ιράν και οι απειλές του Τραμπ στο Ομάν έφεραν άλμα στις τιμές του πετρελαίου ”Καραγκιοζιλίκια” και για τα ”σκουπίδια” οι ανακοινώσεις κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για τα παράνομα ”θαλάσσια πάρκα” της Τουρκίας Κύπρος: Πνίγηκε 27χρονος στη Λεμεσό – Έπεσε από καταμαράν στη θάλασσα για να βρει το κινητό του «Βόμβα» Washington Post: Το Πεντάγωνο εξετάζει μείωση της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στον Κόλπο
Indicator.gr

Μητσοτάκης: Πιστεύω στην πολιτική των αποτελεσμάτων

Με μουσική υπόκρουση το εμβληματικό κομμάτι των Enter Sandman των Metallica και σε έντονα συμβολικό πολιτικό μήνυμα για το «αύριο» της χώρας, εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε νέα ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, επιχειρώντας να συνδέσει την κυβερνητική στρατηγική με την εικόνα μιας «ισχυρής Ελλάδας».
Στο βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο πρωθυπουργός πλαισιώνει την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη και την επίσκεψή του σε πολιτιστικό χώρο, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας για τον σχεδιασμό της επόμενης δεκαετίας. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «η Νέα Δημοκρατία σχεδιάζει το ελπιδοφόρο 2030, με μια πατρίδα ισχυρή, που έρχεται ολοένα και πιο κοντά στην Ευρώπη».
Σε άλλο σημείο του μηνύματός του, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι η πρόοδος επιτυγχάνεται «όταν υπάρχει θέληση, σχέδιο και αποφασιστικότητα», κάνοντας αναφορά και στα εγκαίνια του νέου «Μουσείου Θεσσαλονικέων Μητρόπολις», στη Θεσσαλονίκη για το οποίο ευχήθηκε «καλορίζικο», επισημαίνοντας τη σημασία των πολιτιστικών υποδομών.
Ο πρωθυπουργός συνέδεσε την πολιτική του αφήγηση με την εικόνα μιας χώρας που «βάζει ψηλά τον πήχη», σημειώνοντας ότι «η γαλανόλευκη δεν κυμάτισε ποτέ ψηλότερα όσο σήμερα». Παράλληλα, άσκησε έμμεση κριτική στην αντιπολίτευση, αναφέροντας πως «άλλοι επενδύουν στην πολιτική των υποσχέσεων, ενώ εμείς υπηρετούμε την πολιτική των αποτελεσμάτων».
The post Μητσοτάκης: Πιστεύω στην πολιτική των αποτελεσμάτων appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...