Τελευταία νέα
Λάκης Λαζόπουλος: Κοινό κέντρο ΕΥΠ – Predator «δείχνει» – Καταθέτει μήνυση, προσφεύγει και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια ΚΚΕ: «Η οικονομική σταθερότητα αφορά τα κέρδη των ομίλων και όχι τη ζωή του λαού» Τσίπρας: Το παρασκήνιο της ομάδας που ετοιμάζει το νέο κόμμα Γρηγόρης Δημητριάδης: Τα πήρα όλα πάνω μου για να προστατεύσω την κυβέρνηση και την παράταξη – Ο νοών νοείτω Απ. Αποστόλου στο “Π”: Μακιαβελισμός χωρίς μάσκες Χαρακόπουλος: “Όποιος θέλει να είναι στη “μαρκίζα” το όνομά του θα πρέπει να μπαίνει στη φωτιά. Όχι μόνο στα εύκολα” ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική ημέρα δράσης στο Δημόσιο στις 12 Μαΐου Ανδρουλάκης για Δημητριάδη: «Ο ανιψιός κάνει μαθήματα υψηλής πολιτικής» ΣΥΡΙΖΑ: Το κυριακάτικο μήνυμα Μητσοτάκη θυμίζει excel υπουργείων  ΠΑΣΟΚ κατά Δημητριάδη για τις υποκλοπές: «Επιδιώκει πολιτική επιστροφή αντί να δώσει απαντήσεις» ΣΥΡΙΖΑ: Το κυριακάτικο μήνυμα του κ. Μητσοτάκη μοιάζει με πρόχειρο excel δράσεων Ανδρουλάκης: Παρακμή του κράτους δικαίου στη χώρα με ευθύνη του Πρωθυπουργού
Vipnews.gr

Λάκης Λαζόπουλος: «Ψάχνω καινούργια πράγματα, να βρω τον εαυτό μου»

Λάκης Λαζόπουλος: Με αφορμή την πρόσφατη αποκάλυψή, ότι έχει αποφασίσει να σταματήσει από το θέατρο ρωτήθηκε για αυτό
Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης του Λάκη Λαζόπουλου, «Ο δάσκαλος της Ίμβρου» που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο «Παλλάς» βρέθηκε η κάμερα του Breakfast @Star και η δημοσιογράφος Λιάνα Ζημάλη.
Λάκης Λαζόπουλος: «Δεν είναι η ώρα να μιλήσω για την απόφασή μου να σταματήσω το θέατρο»
Με αφορμή την πρόσφατη αποκάλυψή του στην Νίκη Λυμπεράκη, ότι έχει αποφασίσει να σταματήσει από το θέατρο, ο Λάκης Λαζόπουλος ρωτήθηκε αν αυτή η απόφαση οφείλεται στην κούραση που μπορεί να νιώθει μετά από τόσα χρόνια, με τον ίδιο να απαντά, «Δεν είναι η ώρα να μιλήσω για την απόφασή μου να σταματήσω το θέατρο. Το είπαμε αυτό. Δεν είναι η ώρα τώρα. Από τί να κουραστώ; Από το να ανεβαίνω τα σκαλοπάτια: Θα έπαιρνα ένα θέατρο πιο ίσιο».
Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε αν θα συνεχίσει την τηλεοπτική του εκπομπή ο Λάκης Λαζόπουλος εξήγησε: «Είπα ότι θα πάρω απόσταση από το θέατρο, όχι από τα άλλα».
«Θέλω να σου πω ότι μαζί με τη βόλτα μας, τελείωσε και η δική μου “βόλτα” στον χώρο αυτόν που ήμουν, στα θέατρα και σ’ όλα αυτά. Το μυαλό μου έχει αλλάξει τελείως. Συμπίπτει με το τέλος μιας μεγάλης βόλτας που είχα στο μυαλό μου κάνει, γι’ αυτή τη διαδρομή. Τώρα, ψάχνω καινούργια πράγματα να κάνω, να βρω τον εαυτό μου», αποκάλυψε ο Λάκης Λαζόπουλος στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στη Νίκη Λυμπεράκη και την εκπομπή «Πάμε μια βόλτα;»
The post Λάκης Λαζόπουλος: «Ψάχνω καινούργια πράγματα, να βρω τον εαυτό μου» appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...