Τελευταία νέα
Παύλος Μαρινάκης: «Αυτό που έγινε στη Θεσσαλονίκη δεν πρέπει να ξεχαστεί» Μητσοτάκης: Κανένας αστερίσκος και κανένας συμψηφισμός απέναντι στη βία Πέθανε ο πρώην εμίρης του Κατάρ Χαμάντ μπιν Χαλίφα Αλ Θάνι σε ηλικία 74 ετών Σκιές στη στάση Κυριάκου Βελόπουλου: Οι επαφές με τη Νέα Δημοκρατία και οι αποστάσεις από το σκάνδαλο των υποκλοπών Μαρινάκης: Αυτό που έγινε στη Θεσσαλονίκη δεν πρέπει να ξεχαστεί, η αξία των νεκρών δεν ζυγίζεται – Η Δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της ΗΠΑ: Πέθανε ο γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ στα 71 του Μητσοτάκης για Marfin-Νέστορα: Απέναντι στην τρομοκρατία δεν χωρούν ούτε αστερίσκοι, ούτε συμψηφισμοί Μητσοτάκης: Απέναντι στην τρομοκρατία δεν χωρούν ούτε αστερίσκοι, ούτε συμψηφισμοί Κυριάκος Μητσοτάκης: Απέναντι στην τρομοκρατία δεν χωρούν ούτε αστερίσκοι ούτε συμψηφισμοί Γιώργος Γεραπετρίτης: «Τεράστιο βαρίδι για τις σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας το casus belli» Κωστής Χατζηδάκης: «Τρελά τα σενάρια για Marfin και εκλογές» Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026: Μέχρι τις 16 Ιουλίου η υποβολή Μηχανογραφικού – Τα 10+1 βήματα για τη συμπλήρωσή του
Filathlos.gr

Η ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ στο Σούπερ Καπ

Η ΑΕΚ κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα της Super League, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε των πλέι οφ.
Η Ένωση με γκολ του Ζοάο Μάριο στο 93′ πήρε τη νίκη με ανατροπή απέναντι στον Παναθηναϊκό και σε συνδυασμό με την ισοπαλία (1-1) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ πανηγύρισε το 14ο πρωτάθλημα της ιστορία της.
Εκτός από το πρωτάθλημα, η Ένωση πήρε και το εισιτήριο για τον τελικό του Super Cup, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ. Έτσι, Νίκολιτς και Κόντης θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το δεύτερο τρόπαιο με τις ομάδες τους.
Για την ομάδα της Κρήτης αυτή θα είναι η back to back παρουσία της στον θεσμό. Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει τον ΟΦΗ στην παράταση στο Super Cup που είχε γίνει πριν λίγους μήνες στο Παγκρήτιο, στην επιστροφή του θεσμού μετά από αρκετά χρόνια.
Μέχρι στιγμής, μιας και η ΑΕΚ δεν έχει στεφθεί και επίσημα πρωταθλήτρια, δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του τελικού του Super Cup, καθώς και το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τη σπουδαία αναμέτρηση.
Με δεδομένο πως ο δικέφαλος θα αγωνιστεί στα πλέι οφ του Champions League το διάστημα 18-19 και 25-26 Αυγούστου, όπως και ο ΟΦΗ στην αντίστοιχη φάση του Europa League στις 20 και 27 του ίδιου μήνα, φαντάζει ως πιο πιθανό το Super Cup να είναι ξανά το πρώτο ματς του νέου έτους (2027).

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...