Τελευταία νέα
Σχοινάς: ”Πληρωμές 2,231 δισ. ευρώ το 2026 μέσω ΑΑΔΕ–Το πάρτι τελείωσε για τους επιτήδειους” ΝΔ: Ολοκληρώνεται το συνέδριο με ομιλία Μητσοτάκη – Ψηφίζεται η νέα Πολιτική Επιτροπή (live) Επίθεση του ΠΑΣΟΚ κατά του Άδωνι Γεωργιάδη μετά την ομιλία του στο συνέδριο της ΝΔ Αποστάσεις Κυρανάκη από τη δήλωση Χρυσοχοΐδη περί καθολικής απαγόρευσης των «γουρούνων» Δ. Κούβελας στο “Π”: Η Ελλάδα εγγυητής ενεργειακής αυτονομίας για την Ευρώπη Τσουκαλάς: Δεν πείθει πλέον κανέναν ο πρωθυπουργός που “θυμώνει και λυπάται” με την ακρίβεια Σε φυλάκιο στον Έβρο ο ΠτΔ: «Εδώ ο αέρας σε γεμίζει εθνική υπερηφάνεια» Συνέδριο ΝΔ: Τρίτη και τελευταία μέρα – Δείτε live ΠΑΣΟΚ: Όταν η Ελλάδα έκανε τα πρώτα της αποφασιστικά βήματα στην ψηφιακή εποχή, ο κ. Γεωργιάδης ήταν εκεί ως πολέμιός της Τσίπρας: «Τον Σεπτέμβρη θα είναι αργά…» Εκλογές: Πώς θα είναι το ψηφοδέλτιο της επιστολικής ψήφου 16ο Συνέδριο Ν.Δ.: Σήμερα η ψηφοφορία για τη νέα Πολιτική Επιτροπή
Tennis24.gr

Ρώμη: Η Γκοφ έσβησε MP και μπήκε 8άδα (vids)

Η Κόκο Γκοφ κατάφερε να “επιβιώσει”, σβήνοντας match-point, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά της Ρώμης. 
Μετά από μια δραματική αναμέτρηση, που κράτησε δύο ώρες και 46 λεπτά, η Αμερικανίδα και Νο4 του κόσμου κέρδισε την 18χρονη συμπατριώτισσά της (Νο17), Ίβα Γιόβιτς με 5-7, 7-5, 6-2 εξασφαλίζοντας την παρουσία της στην 8άδα της διοργάνωσης. 

The comeback QUEEN @CocoGauff comes back from the brink to confirm her place in the quarterfinals, defeating Jovic 5-7, 7-5, 6-2!#IBI26 pic.twitter.com/IzpTxfpP3N
— wta (@WTA) May 11, 2026

Το ξεκίνημα ήταν καλύτερο για την Γκοφ, η οποία προηγήθηκε με 3-1, για να ακολουθήσουν δύο break από την πλευρά της Γιόβιτς και με 7-5 να πάρει το πρώτο σετ κάνοντας το 1-0. 
Κάτι παρόμοιο πήγε να συμβεί και στο δεύτερο σκέλος, με την Γκοφ να βρίσκει και πάλι πρώτη break (1-0), αλλά η Γιόβιτς με δύο ακόμη break να κάνει το 5-3, παίρνοντας τις μπάλες στα χέρια για να κλείσει το ματς έχοντας μάλιστα και match-point (40/30).
Από εκεί και πέρα όμως η Γκοφ με τέσσερα σερί game έκανε το 7-5 για να ισοφαρίσει σε 1-1 και να οδηγήσει το παιχνίδι στο τρίτο σετ, εκεί όπου προηγήθηκε δύο φορές με break (1-0, 2-1), η Γιόβιτς απάντησε (1-1, 2-2), αλλά και πάλι η Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης με τέσσερα σερί games έκλεισε το σετ και πήρε την πρόκριση.
Στη φάση των “8” η Αμερικανίδα θα συναντήσει την Μίρα Αντρέεβα, η οποία κέρδισε νωρίτερα την Ελίζε Μέρτενς με 6-3, 6-3. 

 
ROME OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-1h)
The post Ρώμη: Η Γκοφ έσβησε MP και μπήκε 8άδα (vids) appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...