Τελευταία νέα
Γάζα: Νέο φονικό ισραηλινό πλήγμα στο λιμάνι – Τουλάχιστον έξι νεκροί Τραγωδία στη Σίφνο: Τα απανθρακωμένα συντρίμμια του ελικοπτέρου – Νέα πλάνα Η νέα ελληνική κανονικότητα: Νέοι με πτυχία εξακολουθούν να κοιμούνται στο παιδικό τους δωμάτιο Ξεκίνησε η ιστορική δίκη της Meta – «Θα δείξουμε πώς Facebook και Instagram παγιδεύουν τα παιδιά» Ασφυκτικά γεμάτες οι φυλακές στη Σουηδία: Άρχισε «εξαγωγή» κρατουμένων στην Εσθονία Ο Σι Τζινπίνγκ στα… χωράφια του Τραμπ: Στηρίζει το δικαίωμα των κρατών της Λατινικής Αμερικής για ανεξαρτησία Κωνσταντίνος Τσουκαλάς: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον κορυφαίο κοινωνιολόγο – «Φώτισε τη δομή της ελληνικής κοινωνίας και του κράτους» Πυρκαγιές: Αυτοψία στις πληγείσες περιοχές – Πάνω από 150 τα «κόκκινα» κτίρια μέσα σε μια εβδομάδα Φθιώτιδα: Συνελήφθη άνδρας που πυροβολούσε τους… λαμπτήρες του δημόσιου φωτισμού Βραβεία MTV: Η «βασίλισσα» επιστρέφει: Η Madonna ξεπέρασε την Taylor Swift σε υποψηφιότητες  Κλιμακώνει η Τουρκία στο Αιγαίο: 25 παραβιάσεις και εμπλοκή με οπλισμένα F-16 ΔΥΠΑ: Συνελήφθη πολίτης που απείλησε εργαζόμενους στην Κηφισιά – Κατατέθηκε μήνυση εναντίον του
Vipnews.gr

Τσιμτσιλή για Μυλωνάκη – Μεσσαροπούλου: «Θα λείψουν για όσο χρειαστεί»

Τσιμτσιλή: Η παρουσιάστρια που αποτελεί στενή φίλη της Τίνας Μεσσαροπούλου αναφέρθηκε στις εξελίξεις της κατάστασης του Γιώργου Μυλωνάκη
Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ βγήκε από τη ΜΕΘ σχεδόν έναν μήνα μετά το εγκεφαλικό ανεύρισμα που υπέστη και θα πάει σε κέντρο αποκατάστασης.
Τσιμτσιλή: «Συνεχίζουμε τις προσευχές μας»
Εξιτήριο πήρε χθες 11 Μαϊου από τη ΜΕΘ ο Γιώργος Μυλωνάκης.
Λίγο μετά το ιατρικό ανακοινωθέν, η σύζυγός του, Τίνα Μεσσαροπούλου προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media μέσω της οποίας ευχαρίστησε τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για τη φροντίδα στον σύζυγό της τις τελευταίες 26 ημέρες, την αγάπη που πήρε από τον κόσμο και αποκάλυψε ότι ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ θα μεταβεί στη Γερμανία, σε ένα εξιδεικευμένο κέντρο αποκατάστασης, για την περίπτωσή του.
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή που αποτελεί στενή φίλη της Τίνας Μεσσαροπούλου αλλά και επί χρόνια συνεργάτιδά της αναφέρθηκε το πρωί της Τρίτης 12/5 μέσα από το Happy Day.
«Τόσο καιρό η Τίνα είχε επιλέξει να κρατηθούν πολύ χαμηλοί τόνοι, να εστιάσει στον άνθρωπό της, στην προσευχή της. Η Τίνα μας δεν έφυγε ούτε λεπτό από τον Ευαγγελισμό. Και είμαι πολύ περήφανη για όλη την ομάδα μας που της έδειξαν έμπρακτα την αγάπη και την υποστήριξή τους, ήταν πάντα κάποιος από εμάς στο πλευρό της. Η Τίνα μας δεν έφυγε ούτε λεπτό από εκεί και αυτά τα λόγια ευγνωμοσύνης ήθελε να τα μοιραστεί και να τα εκφράσει, γιατί δέχτηκε πολύ μεγάλη αγάπη και από το προσωπικό του νοσοκομείου και από τη διοίκηση και από τους γιατρούς και τους επιστήμονες, αλλά ακόμα και από τους άλλους συγγενείς, με τους οποίους έτσι δημιούργησε και σύναψε σχέσεις εκεί έξω από τη μονάδα εντατικής θεραπείας.
Ήταν εκεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τώρα όμως που ο άντρας της, ο Γιώργος Μυλωνάκης, είναι λίγο καλύτερα και θα δώσει τη δική του μάχη για την αποκατάσταση, η Τίνα μας πρέπει να είναι στο πλευρό του. Τον τελευταίο καιρό, εμείς το ξέρουμε, την τελευταία εβδομάδα, τις τελευταίες δέκα μέρες, ήταν κυρίως μέσα μαζί του, προσπαθούσε να τον παρακινήσει για τις επόμενες κορυφές. Αυτό θα κάνει και τώρα, και εμείς της στέλνουμε όλη μας την αγάπη, όλη μας τη θετική ενέργεια, συνεχίζουμε τις προσευχές μας, και η Τίνα μας, ο Γιώργος μας να γυρίσουν νικητές και από αυτή τη μάχη» ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
«Θα λείψουν για όσο χρειαστεί. Τώρα αυτά είναι πράγματα που και δεν τα ξέρουμε και νομίζω ότι και η ίδια ακόμα δεν τα γνωρίζει. Θα γίνει μια εκτίμηση της κατάστασης και από κει και πέρα, ανάλογα. Αν κρίνω από την Τίνα που στην παρακίνηση είναι πολύ καλή, ελπίζω σύντομα να έχουμε καλά νέα και χαμογελάω, γιατί έτσι θέλει και η Τίνα μας. Να είναι δίπλα του με δύναμη. Ο σύζυγός της, ο Γιώργος, όπως είπε, είναι μαχητής και εμείς ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και σύντομα να είναι στις επάλξεις, στην καθημερινότητα, στις υποχρεώσεις τους, στην οικογένειά τους, στα αγόρια τους. Η Τίνα μας μαζί μας, ο Γιώργος στη Βουλή, στη θέση του. Ο καθένας να συνεχίσει τη ζωή του και το πρόγραμμά του σαν όλο αυτό να ‘ναι μια…» πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
The post Τσιμτσιλή για Μυλωνάκη – Μεσσαροπούλου: «Θα λείψουν για όσο χρειαστεί» appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...