Τελευταία νέα
AEK: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα Η Πρέσβης του Ισραήλ στη Μύκονο – Ραγδαία αύξηση του ισραηλινού τουρισμού στην Ελλάδα Ηλίας Κασιδιάρης: Το «παράθυρο» που μπορεί να τον στείλει στη Βουλή – Η «καυτή πατάτα» στο Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου Πέθανε ο ηθοποιός και τραγουδιστής Ευ. Τουρνάς: 3.083 πυρκαγιές από την έναρξη της αντιπυρικής – 830 μόνο τον Αύγουστο Έντονη αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ για την άρνηση της Ν.Δ. να ψηφίσει την Ακρίτα για αντιπρόεδρο της Βουλής Ακρίτα, για την μη ψήφισή της στο αξίωμα του αντιπροέδρου της Βουλής: “Αισθάνομαι δικαιωμένη για το παράσημο” Αλεπούδες εντοπίστηκαν γύρω από το ΟΑΚΑ – Η ανακοίνωση της διοίκησης: «Δεν ταΐζουμε, δεν ενοχλούμε» Ν. Κεραμέως: Μνημείο πολιτικού θράσους η ανακοίνωση της ΕΛ.Α.Σ. για τις συντάξεις χηρείας ΣΥΡΙΖΑ για διαρροές ΝΔ: «Δεν θα υπερψηφίσουν την Ακρίτα ως αντιπρόεδρο της Βουλής διότι έχει ασκήσει σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση» Βουλή: Στην Ολομέλεια το νέο πλαίσιο για την επαγγελματική ασφάλιση Συνάντηση του Κ. Μητσοτάκη με την Αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ηνωμένου Βασιλείου Κέμι Μπάντενοχ
Kosmoslarissa.gr

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις διατροφής και ευεξίας του Δήμου Ελασσόνας

Με τη συμμετοχή πολιτών και ιδιαίτερο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκαν οι δύο ενημερωτικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Ελασσόνας, μέσω της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πρόνοιας, σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα «Μαμάδες Ελασσόνας», με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας σε θέματα διατροφής, υγείας και ευεξίας της οικογένειας.

Οι εκδηλώσεις φιλοξενήθηκαν στην Αίθουσα Προβολής Τοπικού Πολιτισμού και επικεντρώθηκαν σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των γονέων, των μητέρων και γενικότερα των οικογενειών.

Τις εκδηλώσεις προλόγισε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Ευφροσύνη Καρκαβανίδου – Σκρέτα, η οποία αναφέρθηκε στη σημασία της πρόληψης, της ενημέρωσης και της στήριξης της οικογένειας μέσα από δράσεις που προάγουν την υγεία και ενισχύουν τη γνώση των πολιτών.

Ιδιαίτερα θετικά σχόλια απέσπασε η παρουσίαση της Διαιτολόγου – Διατροφολόγου MSc, Μέλους ΕΔΔΕ, κ. Μαρίας Αντωνίου, η οποία με άμεσο και κατανοητό τρόπο ανέπτυξε τα θέματα των ομιλιών, απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού και παρείχε ουσιαστικές και πρακτικές συμβουλές προσαρμοσμένες στις ανάγκες της σύγχρονης καθημερινότητας.

Η πρώτη εκδήλωση, με θέμα «Παιδική Διατροφή», ανέδειξε τη σημασία της σωστής διατροφικής εκπαίδευσης από τα πρώτα χρόνια ζωής, ενώ παρουσιάστηκαν χρήσιμες κατευθύνσεις για την υιοθέτηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών από τα παιδιά.

Η δεύτερη εκδήλωση, με θέμα «Ορμονική Ισορροπία και Διατροφή – Πώς να βρεις ενέργεια μετά την εγκυμοσύνη και κατά την περίοδο της εμμηνόπαυσης», επικεντρώθηκε στις ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες της γυναίκας σε σημαντικές φάσεις της ζωής της, προσφέροντας επιστημονικά τεκμηριωμένες πληροφορίες και χρήσιμες συμβουλές για τη βελτίωση της καθημερινής ευεξίας και της ποιότητας ζωής.

Ο Δήμος Ελασσόνας ευχαριστεί θερμά την κ. Μαρία Αντωνίου για την εξαιρετική συνεργασία και την πολύτιμη επιστημονική συμβολή της στην επιτυχία των δράσεων.

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο κοινωνικών και ενημερωτικών δράσεων του Δήμου Ελασσόνας, με βασικό στόχο την προαγωγή της υγείας, της πρόληψης και της ποιότητας ζωής των πολιτών.
Το άρθρο Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις διατροφής και ευεξίας του Δήμου Ελασσόνας εμφανίστηκε πρώτα στο kosmoslarissa.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...

Φαρμακεία 3/7/2026

(8πμ-11μμ): ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ Παναγούλη 18 (πλησίον πλατείας Ταχυδρομείου) τηλ. 2410256919 […]