Τελευταία νέα
ΠΑΣΟΚ κατά Μαρινάκη: «Δεν θα ξεφύγετε, θα απολογηθείτε για τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος» Μαρκόπουλος σε Φάμελλο: Εξεταστικές “μπάι πας” με προσκλήσεις δεν γίνονται Τσουκαλάς: Βούτυρο στο ψωμί της ΝΔ αν η πολιτική αντιπαράθεση πάει στο 2015 ή στο 2019 Bουλή: Άρση της βουλευτικής ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου ΣΥΡΙΖΑ για σκάνδαλο υποκλοπών: Να κληθούν ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και ο Διοικητής της ΕΥΠ Υποκλοπές: ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ ζητούν κλήση Τζαβέλλα και Δεμίρη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας Κώστας Τσιάρας: Δικογραφία εις βάρος δύο ατόμων για απειλητικά email Αναδίπλωση με αστερίσκους από τη Βάσια Αναστασίου για τα «βαμμένα μαλλιά» του Τσίπρα Φάμελλος: Έχουμε έναν κρυπτόμενο και πολλαπλά εκβιαζόμενο πρωθυπουργό Κωνσταντοπούλου για τις 17χρονες που βούτηξαν στο κενό: «Κάτι πάρα πολύ στραβό συμβαίνει σε αυτή τη χώρα» Βουλή: Άρση ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση Η Τουρκία και η στρατηγική του lawfare στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο
Indicator.gr

Παύλος Μαρινάκης για Ηλιούπολη: Να σταματήσει η αναπαραγωγή βίντεο με τα δύο 17χρονο κορίτσια – Το ΕΣΡ και η Δικαιοσύνη θα πράξουν τα δέοντα

Την μετάδοση συγκεκριμένου βίντεο από το τραγικό περιστατικό με την απόπειρα αυτοκτονίας των δύο 17χρονων στην Ηλιούπολη το μεσημέρι της Τρίτης (12.5.26), στηλιτεύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης με δήλωσή του σήμερα Τετάρτη (13.5.25).
Χαρακτηρίζοντας την αναπαραγωγή του βίντεο ο Παύλος Μαρινάκης «βαθύτατα προβληματική και επικίνδυνη», τονίζει πως «επιτακτική ανάγκη να αποσυρθεί άμεσα το επίμαχο βίντεο και να σταματήσει η αναπαραγωγή του».
«Μετά το τραγικό περιστατικό με τα δύο 17χρονα κορίτσια, βλέπουμε τις τελευταίες ώρες ορισμένα μέσα ενημέρωσης να μεταδίδουν ένα βίντεο, η αναπαραγωγή του οποίου κρίνεται από τους ειδικούς βαθύτατα προβληματική και επικίνδυνη. Ταυτόχρονα, η ενέργεια αυτή συνιστά απόλυτη έλλειψη σεβασμού στις οικογένειες των κοριτσιών. Είναι επιτακτική ανάγκη να αποσυρθεί άμεσα το επίμαχο βίντεο και να σταματήσει η αναπαραγωγή του, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού προς τις οικογένειες αυτές, αλλά και προς το σύνολο της κοινωνίας», υπογραμμίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
«Παράλληλα, θεωρούμε αυτονόητο ότι, τόσο το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, όσο και η Δικαιοσύνη θα πράξουν τα δέοντα. Προσωπικά, θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια της εκλιπούσης και τις ευχές μου για ταχεία ανάρρωση στην οικογένεια του κοριτσιού που δίνει μάχη για τη ζωή της», καταλήγει στη δήλωσή του ο Παύλος Μαρινάκης.
The post Παύλος Μαρινάκης για Ηλιούπολη: Να σταματήσει η αναπαραγωγή βίντεο με τα δύο 17χρονο κορίτσια – Το ΕΣΡ και η Δικαιοσύνη θα πράξουν τα δέοντα appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...