Τελευταία νέα
Προβληματισμός στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα «Πόρτα» Διαμαντοπούλου σε Τσίπρα: «Στο ΠΑΣΟΚ δεν είμαστε Λωτοφάγοι, δεν μπορεί να συνεργαστεί μαζί μας» Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα: «Για ποιον είναι χρήσιμη η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία;» Ο Ηλίας Κασιδιάρης ξεκαθαρίζει ότι στις επόμενες εκλογές θα συμμετάσχει με νέο κόμμα, χωρίς να είναι επικεφαλής του Γεραπετρίτης: Η μετατροπή της Μεσογείου σε θέατρο πολεμικών επιχειρήσεων δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή Σδούκου:Ο καυγάς για τη δεύτερη θέση αφορά μόνο τους διεκδικητές της Επίθεση Ανδρουλάκη στον Πιερρακάκη για ακρίβεια και ΔΕΗ – Απάντηση με φαρμακερή ατάκα Ν. Κεραμέως: Προ των πυλών το νομοσχέδιο για τη μισθολογική διαφάνεια Γ. Γεραπετρίτης: “Μετατροπή της Μεσογείου σε θέατρο πολεμικών επιχειρήσεων δεν θα γίνει ανεκτή” Ν. Ανδρουλάκης: «Αποτύχατε να αντιμετωπίσετε την ακρίβεια και να προσφέρετε στον ελληνικό λαό μια καλύτερη ποιότητα ζωής» Ανδρουλάκης κατά κυβέρνησης: «Αποτύχατε στην ακρίβεια και στο Ταμείο Ανάκαμψης, δεν έχετε να προσφέρετε τίποτα άλλο στη χώρα» Πιερρακάκης: Το φορολογικό ν/σ διορθώνει αδικίες και στρεβλώσεις, μειώνει άδικα διοικητικά βάρη
Filathlos.gr

Coppa Italia: Λάτσιο-Ίντερ για το τρόπαιο στο «Ολίμπικο»

Στο «Ολίμπικο» της Ρώμης στρέφονται τα βλέμματα απόψε (22:00), όπου Λάτσιο και Ίντερ αναμετρώνται στον τελικό του Coppa Italia.
Η Ίντερ, που έχει ήδη εξασφαλίσει μαθηματικά το πρωτάθλημα και τη συμμετοχή της στη League Phase του Champions League, θέλει να προσθέσει το 10ο Κύπελλο στην ιστορία της και πρώτο μετά το 2023. Αν τα καταφέρει, θα ολοκληρώσει ιδανικά τη σεζόν με το νταμπλ.
Από την άλλη, η Λάτσιο επιστρέφει σε τελικό Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά το 2019, όταν και κατέκτησε το έβδομο τρόπαιό της, και διεκδικεί το όγδοο στην ιστορία της. Για τους «μπιανκοτσελέστι» η κατάκτηση του Coppa Italia αποτελεί και τη μοναδική οδό για έξοδο στο Europa League, καθώς δεν μπορούν πλέον να εξασφαλίσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω πρωταθλήματος.
Οι δύο φιναλίστ μπήκαν στη διοργάνωση από τη φάση των «16», με τη Λάτσιο να αποκλείει Μίλαν, Μπολόνια και Αταλάντα, και την Ίντερ τις Βενέτσια, Τορίνο και Κόμο.
Στη φετινή Serie A, οι «νερατζούρι» μετρούν δύο νίκες απέναντι στους Ρωμαίους (2-0 στο Μιλάνο και 3-0 στη Ρώμη πριν λίγες ημέρες), στοιχείο που τους δίνει ψυχολογικό προβάδισμα ενόψει του μεγάλου τελικού.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...