Τελευταία νέα
Πλακιάς κατά Καρυστιανού: Η «μπηχτή» για την εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη Ν. Καραχάλιος για τη μήνυση Καρυστιανού: Δεν κρύβομαι, έπρεπε να την είχα μηνύσει τότε που με αποκάλεσε τρελό Ανδρουλάκης: Η αδικία κατά των δανειοληπτών σταματά εδώ (vid) Αφοπλιστικός Αλμοδόβαρ από τις Κάννες: «Nα γίνουμε ασπίδα κατά τεράτων όπως ο Τραμπ, ο Νετανιάχου, ο Πούτιν» Σε Σπάρτη και Μυστρά ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Πέμπτη Δούκας: Η ενεργειακή φτώχεια στην Αθήνα αυξάνεται Βασανισμοί ακτιβιστών του Flotilla στο Ισραήλ: Διάβημα από το ελληνικό ΥΠΕΞ – «Απαράδεκτη και καταδικαστέα η συμπεριφορά» Η Τουρκία συνεχίζει να προκαλεί στο Αιγαίο με 5 παραβιάσεις του εθνικού μας εναέριου χώρου Διάβημα Αθήνας στο Ισραήλ: Απαράδεκτη η συμπεριφορά του Μπεν Γκβιρ- Άμεση απελευθέρωση των Ελλήνων ΥΠΕΞ για Global Sumud Flotilla: Διάβημα στο Ισραήλ για «απαράδεκτη και καταδικαστέα» συμπεριφορά υπουργού Ο Σακελλαρίδης τρολάρει τον Γεωργιάδη: Για να έρθει σε δύσκολη θέση, πρέπει να έχει «σπονδυλική στήλη» Φάμελλος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στις εκλογές μέσα σε ένα ενωτικό σχήμα»
Filathlos.gr

ΒΙΝΤΕΟ: Ο άσος του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στην πιο παραγωγική σεζόν

Την πιο παραγωγική του σεζόν σε επίπεδο ασίστ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ διανύει φέτος ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, φτάνοντας τις 19.
Ο 29χρονος πραγματοποιεί μία από τις πιο ολοκληρωμένες χρονιές της καριέρας του, έχοντας καθοριστική συμβολή στην επιθετική λειτουργία του «Δικεφάλου του Βορρά», με την παρουσία του στα playoffs να αναδεικνύει τη σημασία του για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.
Με την ασίστ του στην ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ, όπου «σέρβιρε» στον Μύθου για το 1-1, έφτασε τις 19 τη φετινή σεζόν, επίδοση-ρεκόρ για τον ίδιο στα έξι χρόνια παρουσίας του στην Τούμπα.
Παράλληλα, με τα 9 γκολ που έχει σημειώσει, επιβεβαιώνει πως διανύει μία από τις πιο «γεμάτες» χρονιές της καριέρας του, με μοναδική εξαίρεση τη σεζόν 2023-24, όταν ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα και εκείνος μέτρησε 19 γκολ και 14 ασίστ.

 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...