Τελευταία νέα
Λουτσέσκου: Στο Κατάρ και την Αλ Σαντ για δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ: ”Οι Ρώσοι φαρσέρ κατέρριψαν το κυβερνητικό αφήγημα για το φιάσκο” Τουρκία: Πυρετώδεις προετοιμασίες για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ – Πληροφορίες για συνάντηση Τραμπ και Ερντογάν ΠΑΣΟΚ για Ντόκο: «Αντί για “τηλεφωνήματα στις 3 τα ξημερώματα”, ο Μητσοτάκης να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες του» ΕΛ.Α.Σ. για Ρώσους φαρσέρ: «Με τέτοια κυβέρνηση μπορούμε να κοιμόμαστε ασφαλείς, αν ησυχάσουμε από τα γέλια» ΠΑΣΟΚ κατά Μαξίμου για Ντόκο: ”Τρίτο 24ωρο διασυρμού της χώρας–Ας πράξει τα δέοντα ο Πρωθυπουργός” Η Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη για τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Ανέδειξε τις αδυναμίες της Πολιτικής Προστασίας Κηδεία Χαμενεΐ: Ηχηρή η απουσία του γιου του, Μοτζτάμπα – Συνθήματα εκδίκησης κατά ΗΠΑ και Ισραήλ ΕΛ.Α.Σ.: Συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα – «Επταετία Μητσοτάκη: 7 χρόνια ψεμάτων, χαμένων ευκαιριών και διαφθοράς» ΕΛΑΣ: ”Ο κος Μητσοτάκης δεν έχει ακόμη αντιδράσει στον δημόσιο εξευτελισμό των Ρώσων φαρσέρ” KKE για τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο: ”Η κοστολογημένη πολιτική της κυβέρνησης και των κομμάτων της βολικής αντιπολίτευσης ξεγυμνώνεται πλήρως” Τσουκαλάς: «Το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη επιλογή για πραγματική προοδευτική κυβερνητική αλλαγή»
Thefaq.gr

Κόμμα Καρυστιανού: Αντιδράσεις και αιχμές Πλακιά για την ένταξη του Αυγερινού στο πολιτικό της εγχείρημα

Αντιδράσεις προκάλεσε η είδηση της ένταξης του δημοσιογράφου Θανάση Αυγερινού στο πολιτικό εγχείρημα που συνδέεται με τη Μαρία Καρυστιανού, με τον Νίκο Πλακιά να προχωρά σε αιχμηρό σχολιασμό μέσω ανάρτησής του. Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο Νίκος Πλακιάς την ανάρτηση του δημοσιογράφου, στην οποία έκανε λόγο για «ιστορική στιγμή» και για «προσπάθεια πολιτικής και θεσμικής υπέρβασης που γεννήθηκε μέσα από την τραγωδία των Τεμπών».

Ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα, απάντησε με ανάρτησή του γράφοντας: «Νομίζω η Μαρία ξέρει, για ρώτα την λίγο. Σπασίμπο σύντροφε».
Σε νεότερο σχόλιό του, άφησε επιπλέον αιχμή σημειώνοντας: «Ρώτα ποιοι κατέθεσαν αθωωτική κατηγορία για τον Καραμανλή».
Ειδικότερα στην ανάρτησή του ο Νίκος Πλακιάς ανέφερε ότι «Αν είναι Θανάση να ταλαιπωρηθείς τόσο για να βρεις τα άγνωστα αίτια του εγκλήματος και που έγινε η συγκάλυψη μπορείς να με πάρεις ένα τηλέφωνο και να σου τα εξηγήσω όλα με στοιχεία φωτογραφίες βίντεο και έγγραφα για να μην ταλαιπωρηθείς τζάμπα αφού μόνο άγνωστα δεν είναι . Ρώτα λίγο και ποιοι και ποιες κατέθεσαν μια κατηγορία αθωωτική για τον Καραμανλή που είχε αποτέλεσμα την προανακριτική και την αθώωση του μιας και το πόρισμα της κυβέρνησης ήταν για πλημμέλημα. Νομίζω η Μαρία ξέρει για ρώτα την λίγο. Σπασιμπο σύντροφε»

Θα είναι αναμφίβολα μια ιστορική στιγμή για τη μεταχουντική περίοδο, το οριστικό ίσως τέλος της Μεταπολίτευσης και του δι(στην ουσία μονο-)κομματισμού των «επαγγελματιών» πολιτικών, που οδήγησαν στη χρεοκοπία της χώρας και τα ταπεινωτικά μνημόνια. Για πρώτη φορά επιχειρείται η… https://t.co/Uk6hc3dml7
— Avgerinos Thanassis (@AvgerinosMoscow) May 14, 2026

Πηγή: dnews.gr

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...