Τελευταία νέα
Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση οφείλει να μην κάνει ούτε βήμα πίσω από τις εθνικές κόκκινες γραμμές  Τσουκαλάς: «Η κυβέρνηση να ζητήσει από την ΕΕ να επιβάλλει κυρώσεις στην Τουρκία» Ραγίζει η γαλάζια βάση: Ο Σαμαράς οργανώνει νέο φορέα και χτυπά τη ΝΔ στα προπύργιά της Σάμος και Σκιάθος κάνουν φέτος την έκπληξη Μήνυση κατά του Τραμπ για τη «μηχανή» προνομιακής πληροφόρησης Τροχαίο στη Βούλα: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που το ταξί κάνει αναστροφή και πέφτει πάνω του η μηχανή «Έφυγε» ο δημοσιογράφος Γιάννης Τζούστας Η ψάρια του Σταύρου Θεοδωράκη στον Μύτικα Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 7χρονο κοριτσάκι που δέχθηκε επίθεση από σκύλο Ιρλανδία: Έρευνες για το τροχαίο με τους πέντε νεκρούς εφήβους – Το επικίνδυνο challenge και οι κλοπές Χίος: Φωτιά σε αντιπροσωπεία μοτοσικλετών – Μεγάλες καταστροφές [εικόνες] Ψάθα: Νέα στοιχεία για τη σύγκρουση των ελικοπτέρων – Στο μικροσκόπιο το κρίσιμο 15λεπτο
Tennis24.gr

Torneo U16: Πρωταθλήτρια η Παναγιωτίδου σε τελικό-θρίλερ!

Η Λυδία Παναγιωτίδου άντεξε στα κρίσιμα σημεία, έκανε την ανατροπή και κατέκτησε το U16 τουρνουά super category της Tennis Europe, που πραγματοποιήθηκε στο Foro Italico της Ρώμης! 
Μετά από ένα δραματικό παιχνίδι 2,5 ωρών η 16χρονη Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 5-7, 6-4, 6-3 της Ιταλίδας, Καμίλα Όλγκα Καστρακάνι, ενώ σε λίγη ώρα θα επιστρέψει και πάλι στο κορτ, μαζί με την Κωνσταντίνα Βολονάκη, για τον τελικό του διπλού. 
Η Παναγιωτίδου προηγήθηκε και στα τρία σετ με 5-3, έχοντας μάλιστα πολλές ευκαιρίες για μια πιο “καθαρή” νίκη, ωστόσο από τη μια οι εξαιρετικές αντιδράσεις της Καστρακάνι και από την άλλη το 9/20 break-points της Παναγιωτίδου έκαναν τον τελικό πραγματικό “θρίλερ”.
Στο πρώτο σετ η Καστρακάνι επέστρεψε από το 3-5 και με τέσσερα σερί games έκανε το 7-5 παίρνοντας το προβάδισμα με 1-0. Στο δεύτερο σκέλος και πάλι η Ελληνίδα τενίστρια έφτασε στο 5-3 έχοντας τις μπάλες στα χέρια για να κλείσει το σετ, αλλά και πάλι η Καστρακάνι απάντησε με break μειώνοντας σε 5-4, αλλά με νέο break η Παναγιωτίδου έκανε το 6-4 ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Δραματικό ήταν και το decider set με την Παναγιώτιδου να πιέζει αφόρητα το σερβίς της Καστρακάνι, η οποία έκανε το ένα μεγάλο hold μετά το άλλο, όμως το break από την ελληνική πλευρά ήρθε στο 8ο game (5-3), με την Παναγιωτίδου να παίρνει τις μπάλες στα χέρια για να κλείσει το ματς.
Εκεί, η Καστρακάνι πάλι πήρε το προβάδισμα (0/30) όμως αυτή τη φορά η Παναγιωτίδου ήταν ψύχραιμη και κρατώντας το σερβίς της έφτασε στον τίτλο, ο οποίος μπορεί να γίνει και…διπλός σε περίπτωση που μαζί με την Βολονάκη πάρουν τη νίκη στον τελικό του διπλού. 
BOYS SINGLES | BOYS DOUBLES | GIRLS SINGLES | GIRLS DOUBLES | SCHEDULE (-1h)
The post Torneo U16: Πρωταθλήτρια η Παναγιωτίδου σε τελικό-θρίλερ! appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...