Τελευταία νέα
Μωραΐτης για αποχωρήσεις από ΣΥΡΙΖΑ: «Παλτά και τοξικά ανθρωπάκια θα πάνε στον Τσίπρα και θα μείνουν εκτός ψηφοδελτίων» Κόντρα Ζαχαριάδη –Μωραΐτη για τις παραιτήσεις Πώς η κυβέρνηση ελέγχει με τον φόβο τους συνταξιούχους Πυρκαγιές: 60 μέτωπα σε ένα 24ωρο, τα 16 στην Κ. Μακεδονία -Υψηλός κίνδυνος για έξι Περιφέρειες αύριο Γιατί ο Τραµπ αβαντάρει τον Ερντογάν και αγνοεί παντελώς τον Μητσοτάκη Ο Κώστας Ζαχαριάδης απαντά στον Νίκο Μωραΐτη με αναφορές στην περίοδο Κασσελάκη Συνελήφθη αγροτικός γιατρός στο Καστελόριζο – Η ανάρτηση του Αδ. Γεωργιάδη για το περιστατικό Κατάρρευση μεσοτοιχίας στο Μαρούσι – Αναφορές για έναν τραυματία, διακοπή της κυκλοφορίας Κίνδυνος βαριάς σκοπούμενης δικαστικής πλάνης Πειραιάς: Εντοπίστηκαν πάνω από 10 κιλά κάνναβης σε πλοίο – Συνελήφθη 21χρονος Επίτιμος δημότης Αγαθονησίου ο Κωνσταντίνος Τασούλας–”Πατρίδα είναι κυρίως όλοι όσοι ζουν στα όρια του χάρτη και την κρατούν ζωντανή” Ο JO DI στην «Εφ.Συν.»: Για όλα πάντα φταίει ο πολίτης!
Filathlos.gr

ΒΙΝΤΕΟ – Σάκοτα: «Αυτό που μας δυσκόλεψε ήταν οι 20 βολές στο πρώτο μέρος»

Η πρόκριση στα ημιτελικά της GBL ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη θα κριθεί σε τρίτο παιχνίδι, μετά τη νίκη των Θεσσαλονικέων με 90-81 στο Αλεξάνδρειο και το 1-1 στη σειρά.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ντράγκαν Σάκοτα στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του, αλλά και στις 20 βολές που εκτέλεσε ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο, αφήνοντας αιχμές για τη διαιτησία. Παράλληλα, παραδέχθηκε πως η ΑΕΚ έκανε λάθη τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.
Όσα δήλωσε:
«Ήταν ένα καλό παιχνίδι, πιστεύω. Εμείς είχαμε κάποια ταλαιπωρία από ίωση και έχουμε περιορισμένο αριθμό παικτών για αλλαγές.
Αυτό που μας δυσκόλεψε ήταν οι 20 βολές στο πρώτο μέρος. Είναι κάτι που δεν θυμάμαι τα τελευταία χρόνια. Δηλαδή, μία ομάδα να εκτελεί 20 βολές και να είναι φορτωμένη όλη η ομάδα με δύο και τρία φάουλ στο πρώτο μισό. Αυτό έπαιξε για εμάς καθοριστικό ρόλο, γιατί δεν μπορούσαμε να παίζουμε άμυνα με άνεση χωρίς την πίεση των φάουλ. Εννοείται ότι και εμείς κάναμε αμυντικά και επιθετικά λάθη, όμως αυτό έπαιξε ρόλο».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...