Τελευταία νέα
Συνελήφθη ειδικός φρουρός για παρενόχληση: Ακολούθησε, αγκάλιασε και προσπάθησε να φιλήσει μια 16χρονη Ηχηρό «όχι» των Ισλανδών στις Βρυξέλλες: Με 52,8% αρνήθηκαν την ένταξη στην Ε.Ε. Σούπερ μάρκετ: Πρεμιέρα σήμερα για την «Εθνική Πρωτοβουλία Μείωσης Τιμών» Το όνειρο που έγινε εφιάλτης: Ο Κωνσταντέλιας σκόραρε στο ντεμπούτο του και υπέστη ρήξη χιαστού – Τέλος η σεζόν Κυψέλη: Τι είπε η μητέρα για το κατεψυγμένο βρέφος – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες του θανάτου Νέα πυρά από την πλευρά Σαμαρά κατά Μητσοτάκη και η απάντηση του Αδωνι Εορτολόγιο: Ποιος γιορτάζει σήμερα Δευτέρα 31 Αυγούστου 10 παραστάσεις του Σεπτέμβρη Ο Ανδρέας, το ΙΤΕ και ο Εντουαρντ Τέλερ Γκέλα στο 90+7΄ για την ΑΕΚ: Ισοφαρίστηκε από την Κηφισιά σε ένα φινάλε – θρίλερ Βαρθολομαίος: «Ο ανθρωποθεός» καταστρέφει τη Γη – Ηχηρό μήνυμα για την οικολογική κρίση «Άλωσε» την Τρίπολη με Ζότα Σίλβα ο Ολυμπιακός
Efsyn.gr

Ρόδος: Μαρτυρία για το τροχαίο με τις δύο νεκρές- «Μας προσπέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα κάνοντας ζιγκ-ζαγκ»

Σοκ προκαλεί το τροχαίο δυστύχημα στη Ρόδο, όπου μητέρα και κόρη έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο, με τις συνθήκες της τραγωδίας να παραμένουν υπό διερεύνηση. Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για όχημα που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα λίγο πριν τη σύγκρουση.
Το δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (18.05.2026) στην περιοχή Αφάντου της Ρόδου. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, αυτοκίνητο που φέρεται να ταιριάζει με τις περιγραφές του οχήματος που ενεπλάκη στο τροχαίο, κινούνταν επικίνδυνα λίγο πριν από τη σύγκρουση, πραγματοποιώντας ελιγμούς υψηλού ρίσκου.
Γυναίκα, η οποία επέβαινε σε τρίτο όχημα και βρισκόταν σε μικρή απόσταση από το σημείο της τραγωδίας, περιέγραψε όσα είδε, σημειώνοντας πως το αυτοκίνητο έκανε επικίνδυνες προσπεράσεις με ζιγκ-ζαγκ, ενώ έφερε εξάτμιση που προκαλούσε εκκωφαντικό θόρυβο.
«Μας προσπέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα», λέει η μάρτυρας στη Ρόδο
«Κατευθυνόμασταν με τον σύζυγο και τα παιδιά μου με το αυτοκίνητο από τη Ρόδο προς τον Άγιο Ιωάννη Καλυθιών. Ακούσαμε πίσω μας έναν πολύ δυνατό θόρυβο και νομίζαμε ότι γινόταν κάποια κόντρα, όπως συνηθίζεται στο νησί. Ακουγόταν ένας πάρα πολύ δυνατός βόμβος», είπε αρχικά στον ΑΝΤ1.
«Μέσα σε δευτερόλεπτα μας προσπέρασε ένα ασημί, μικρό αυτοκίνητο. Μας προσπέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, τόσο εμάς όσο και τα μπροστινά αυτοκίνητα, κάνοντας ζιγκ-ζαγκ. Μάλιστα, είπα και στον σύζυγό μου εκείνη τη στιγμή να κάνουμε στην άκρη και να κόψουμε ταχύτητα, γιατί κάποιος έτρεχε πάρα πολύ. Μας προσπερνάει, συνεχίζει να αυξάνει την ταχύτητα, γιατί ακούγαμε την εξάτμιση πάρα πολύ δυνατά, ενώ είχε ήδη απομακρυνθεί αρκετά χιλιόμετρα. Και μάλιστα εκείνη τη στιγμή λέω και στον σύζυγό μου: “Έτσι όπως τρέχει, θα σκοτώσει κάποιον”. Λίγες ώρες μετά μάθαμε ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, που ταίριαζε και στην περιγραφή του αυτοκινήτου που είχαμε δει, ήταν εκείνο που δυστυχώς σκότωσε τις δύο κοπέλες», κατέληξε η γυναίκα.
Δείτε τι είπε η μάρτυρας για το τροχαίο στη Ρόδο:

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...