Τελευταία νέα
Απόπειρα ληστείας στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δραστών Προβληματική η πρόταση για μονοεδρικές περιφέρειες και λίστα Υποκλοπές: πολιτική ευθύνη χωρίς αλήθεια είναι συγκάλυψη Λιμένας Ελευσίνας: υποπαραχώρηση χωρίς ωρίμανση Δ. Κουτσούμπας: Εκτίναξη των εργοδοτικών και κυβερνητικών εγκλημάτων στους χώρους δουλειάς Τσουκαλάς κατά Μητσοτάκη: «Όταν καταφεύγει σε copy paste της Χίλαρι Κλίντον, είναι σε αποδρομή» Συνέδριο ΝΔ: Ο Μαρινάκης απάντησε στην ομιλία Δένδια και παραδέχεται πως «υπάρχουν διαφορετικές θέσεις» Νέα τροπή στην επίθεση της Μόντενα: Ο δράστης δεν σχετίζεται με ισλαμιστικές οργανώσεις, λέει ο Ιταλός ΥΠΕΣ Ν. Δένδιας: Σε Αυστρία και Γερμανία στις 19/5-20/5 Αρβανίτης για το ισραηλινό ρεσάλτο στο Flotilla: Είναι πειρατεία και παραβιάζει το διεθνές δίκαιο Β. Κικίλιας: «Δημοπρατούνται Ψηφιακό Κέντρο Επιχειρήσεων, νέα σκάφη και drones, ιπτάμενα, επιφανείας και υποβρύχια» Global Sumud Flotilla: «Συγχαρητήρια» του Νετανιάχου για την επίθεση κατά του στολίσκου
Newsit.gr

Υποκλοπές: Την Τετάρτη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο διοικητής της ΕΥΠ και ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Το κατώφλι της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής θα περάσουν την ερχόμενη Τετάρτη (20.05.2026) ο διοικητής της ΕΥΠ Θεμιστοκλής Δεμίρης και, στη συνέχεια, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Κωνσταντίνος Τζαβέλλας, μετά τα σχετικά αιτήματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Στο επίκεντρο της πρώτης συνεδρίασης βρίσκονται οι υποκλοπές, με την ακρόαση του διοικητή της ΕΥΠ να έχει οριστεί ως απόρρητη.
Η ακρόαση του Θεμιστοκλή Δεμίρη για τις υποκλοπές στη Βουλή θα πραγματοποιηθεί στις 9 το πρωί, κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με το άρθρο 43Α του Κανονισμού της Βουλής, ενώ θα παρίσταται ο αρμόδιος υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος. Αμέσως μετά, στη 1 το μεσημέρι, θα ακολουθήσει η ακρόαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κωνσταντίνου Τζαβέλλα, με την ΕΥΠ και τη Δικαιοσύνη να βρίσκονται εκ νέου στο επίκεντρο της κοινοβουλευτικής διαδικασίας.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η συνεδρίαση για τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου θα αφορά «λειτουργικά ζητήματα της Δικαιοσύνης προς τον σκοπό της ενίσχυσης της διαφάνειας».
To άρθρο Υποκλοπές: Την Τετάρτη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο διοικητής της ΕΥΠ και ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...