Τελευταία νέα
Πολάκης κατά Θεμιστοκλέους: Οι ενεργειακές αναβαθμίσεις ήταν σοβαντίσματα με υπερτιμολόγηση στο πενταπλάσιο Φωτιά στα Γρεβενά σε δασική έκταση – Επιχειρούν εναέρια μέσα Βάρκα με 42 μετανάστες εντοπίστηκε στους Καλούς Λιμένες Χανίων – Περισυνελέγησαν από το Λιμενικό Γυναικοκτονία στη Ροδόπη: Τη μαχαίρωσε και μετά προσπάθησε να αυτοκτονήσει πίνοντας πετρέλαιο Αυτοκτονία κρατούμενου στο ΑΤ Χανίων – Κρεμάστηκε φτιάχνοντας θηλιά με τα ρούχα του Φονικές πλημμύρες στο Νεπάλ: Τουλάχιστον 9 νεκροί, εκατοντάδες αγνοούμενοι – Εξαφανίστηκαν ολόκληρα χωριά Φαίη Σκορδά: Επιστρέφει και επίσημα στον ΑΝΤ1 – Η ανακοίνωση του σταθμού Η METLEN διευρύνει το ευρωπαϊκό της αποτύπωμα στην αποθήκευση ενέργειας μέσω μπαταριών Το Anadolu δημοσίευσε χάρτη των δύο τουρκικών θαλάσσιων πάρκων σε Β. Αιγαίο και Καστελόριζο Γεωργιάδης: Ασθενής άφησε με διαθήκη στο υπουργείο Υγείας μια προβλήτα στις ΗΠΑ – Τεράστια η ακίνητη περιουσία Συντάξεις χηρείας: Σφοδρή επίθεση της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση: «Μόλις 8.552 οι ωφελούμενοι» Μήνυμα Μαρινάκη στην Τουρκία: Το καλώδιο θα προχωρήσει – Κινούμαστε με βάση το Διεθνές Δίκαιο
Efsyn.gr

Αποδράσεις: Κοντινά και οικονομικά weekend στη θάλασσα

Αναζητούμε τις πρώτες καλοκαιρινές εικόνες σε τρεις προορισμούς που μυρίζουν θάλασσα και προσφέρονται για σύντομα weekend με την παρέα ή την οικογένεια.
Με τη συνδρομή του ταξιδιωτικού site Views of Greece , ανακαλύπτουμε τρεις θαλασσινές γωνιές με εύκολη οδική πρόσβαση, ιδανικές για μια οικονομική απόδραση δίπλα στο κύμα.
Πρώτη στάση το μικρό λιμάνι του Αλμυροπόταμου στη νότια Εύβοια, με τον απάνεμο κόλπο, τα καθαρά νερά και τις όμορφες παραλίες. Στην περιοχή θα βρούμε προσεγμένα καταλύματα, καλές επιλογές για φαγητό, αλλά και πιο ήσυχες ακτές για όσους αναζητούν μοναχικές καταστάσεις.
Θοδωρής Αθανασίαδης / Views of Greece.
Στις ακτές του Κορινθιακού και ιδιαίτερα στα παράλια της Φωκίδας, που προσεγγίζονται εύκολα από τον άξονα Γαλαξιδίου – Ναυπάκτου, υπάρχουν πολλές επιλογές για ένα διήμερο κοντά στη θάλασσα. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει το γραφικό Μοναστηράκι, ένα αυθεντικό ψαροχώρι με καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.
Θοδωρής Αθανασιάδης / Views of Greece.
Στα αρκαδικά παράλια, από το Άστρος έως το Λεωνίδιο, το σκηνικό αλλάζει διαρκώς: μικροί παραθαλάσσιοι οικισμοί, καθαρά νερά και ταβέρνες δίπλα στη θάλασσα συνθέτουν μια διαδρομή που προσφέρεται για χαλαρές στάσεις και κοντινές εξορμήσεις.
Θοδωρής Αθανασιάδης / Views of Greece
Δείτε το πλήρες άρθρο με αναλυτικές πληροφορίες για τις διαδρομές, προτάσεις για φαγητό και διαμονή, καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό εδώ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...