Τελευταία νέα
Επανέρχεται ο Άδωνις κατά Ακρίτα: «Δοτή βουλευτής κυνηγά εμένα που εκλέγομαι 20 χρόνια με δεκάδες χιλιάδες ψήφους» Εξελίξεις στα Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν επέτρεψε τη διέλευση ιρακινών πλοίων Σπέτσες: Ελικόπτερο προσγειώθηκε παράνομα σε πολυσύχναστη παραλία – Τρόμος στους λουόμενους [βίντεο] «Τα νοσοκομεία καταρρέουν και εσύ κάνεις σόου» – Η επίθεση της Ακρίτα στον Γεωργιάδη Μύκονος: Νέο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών εξάρθρωσε η αστυνομία – Κέρδη πάνω από 170 χιλ. ευρώ Επικοινωνία Γεραπετρίτη και με τον Αιγύπτιο ΥΠΕΞ- Τι συζήτησαν Απάντηση Ακρίτα σε Γεωργιάδη: Δεν θα σε αφήσω σε χλωρό κλαρί ΗΠΑ: Μια εβδομάδα με νίκες – θαύμα για τους προοδευτικούς Αφορµή για προσφυγή σε εκλογές η κρίση στα ελληνοτουρκικά Γεραπετρίτης για εξελίξεις με Τουρκία: Θέλουμε ήρεμα νερά αλλά είμαστε έτοιμοι για όλα Παππάς: «Καταρρέει ο μύθος της μείωσης φόρων» Ακραία ζέστη: Το Σαββατοκύριακο είναι μόνο η αρχή – Τι προβλέπουν οι μεωτεωρολόγοι για αύριο και μεθαύριο
Efsyn.gr

Την επόμενη φορά θα αρχίσουμε τα χαστούκια με Βαρβιτσιώτη και Δενδρινού

Κάθε Τρίτη πρωί τις τελευταίες εβδομάδες ζούμε το εξής στην εφημερίδα: αναγνώστες τηλεφωνούν έξαλλοι (εντάξει, όχι όλοι) και κατηγορούν το ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» της Ελένης Βαρβιτσιώτη και της Βικτώριας Δενδρινού, που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ κάθε Δευτέρα βράδυ.
Στο χθεσινό επεισόδιο παράδειγμα, είδαμε την Ζωή Κωνσταντοπούλου να λέει ότι είπε στον Τσίπρα «αυτό είναι τρίτο μνημόνιο» και της απάντησε «μη λες τέτοιες λέξεις».
Τέλος πάντων, στο vidcast που κάναμε με την Ελένη Βαρβιτσιώτη και τη Βικτώρια Δενδρινού, στις «Ανάγωγες Κουβέντες» με τον Τάσο Παππά, δόθηκαν κάποιες απαντήσεις. Δεν ξέρω αν τις βρήκατε πειστικές. Ή, μήπως, έχετε την ίδια άποψη με έναν που μου έγραψε ότι ήμασταν μέσα στα χαμόγελα με τις δυο τους; Την επόμενη φορά θα αρχίσουμε τα χαστούκια, σας το υπόσχομαι.

Κοιτάξτε, προσωπικά διαφωνώ με την οπτική τους, το λέω και στο vidcast (και στο podcast του οποίου είμαι περισσότερο οπαδός ομολογώ). Εγώ τη θεωρώ πολύ σημαντική και επιτυχημένη την περίοδο του εξαμήνου του ΣΥΡΙΖΑ, αυτές θεωρούν πως βρεθήκαμε στο… χιλιοστό. Σεβαστή η άποψή τους αλλά δεν την ασπάζομαι.
Εννοείται πως δεν είμαι ούτε με τον Βίζερ, ούτε με τον Ντάισελμπλουμ αλλά είμαι με τον Γιάνη Βαρουφάκη. Η διαφορά μεταξύ τους ήταν χαώδης. Οι Βαρβιτσιώτη-Δενδρινού λένε στο vidcast ότι ο Βαρουφάκης τους έβλεπε αφ’ υψηλού, τους έβλεπε ως άσχετους τους υπόλοιπους υπουργούς Οικονομικών. Δεν νομίζω ότι είχε και πολύ άδικο σε γενικές γραμμές. Όχι με όλους εννοείται, αλλά με αρκετούς.
Φάνηκε άλλωστε από το τραγικό αποτέλεσμα. Χάσαμε βιαίως το 1/4 του ΑΕΠ μέσα σε δύο-τρία χρόνια μόλις. Και γαμώ τις επιτυχημένες συνταγές, έτσι; Και οι ίδιοι παραδέχτηκαν στη συνέχεια ότι έκαναν λάθος. Λάθος που το πληρώσαμε εμείς βέβαια, όχι αυτοί.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...