Τελευταία νέα
Πέθανε η ιδρυτική διευθύντρια του ΕΜΣΤ Άννα Καφέτση Οδηγός ΚΤΕΛ έσβησε φωτιά σε ΙΧ και έσωσε οικογένεια με δύο παιδιά – «Σταμάτησα δεξιά και πήρα τον πυροσβεστήρα» Αλέξης Τσίπρας: Η φανέλα της Μπαρτσελόνα «μαρτυρά» τα χρώματα του νέου κόμματος Δρ. Νίκος Τσάκος: «Η Ελλάδα μπορεί να γίνει ενεργειακό hub μόνο με ισχυρή ναυτιλία» Τροχαίο στην Αττική Οδό στον κόμβο Κηφισίας – Κλειστές οι αριστερές λωρίδες στο ρεύμα προς Ελευσίνα Οριστικά χωρίς τρένα το Αθήνα – Θεσσαλονίκη για 20 μέρες και βλέπουμε: Γιατί σταματούν τα δρομολόγια Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί μπιφτέκι κοτόπουλου χωρίς γλουτένη – Εντοπίστηκε σαλμονέλα Φάμελλος από Αγία Βαρβάρα: Μόνο με δημοκρατική αλλαγή θα υπάρξει προοδευτική Συνταγματική Αναθεώρηση Final Four: Οι 5+1 «σωματοφύλακες» του Ολυμπιακού που ήταν πανταχού παρόντες Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: «Η άρση ασυλίας της Κωνσταντοπούλου ανοίγει τον δρόμο για ποινική διερεύνηση» Ο Μερτς πιέζει για την Ουκρανία: Η επιστολή και το μοντέλο ταχείας ένταξης στην Ε.Ε. Ανησυχία στην Ηλεία: Μαθητής ειδικού σχολείου στη ΜΕΘ με μηνιγγίτιδα – «Το σχολείο λειτουργεί κανονικά»
Efsyn.gr

Ο Ανδρουλάκης υπόσχεται να μην «χαλάσει» το Final Four

Οι μπασκετόφιλοι που ανησυχούν για το ενδεχόμενο να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας το ΠΑΣΟΚ αύριο και να τους χαλάσει το Final Four που διεξάγεται το προσεχές τριήμερο στην Αθήνα (22 έως 24 του μήνα) μπορούν να χαλαρώσουν.
«Θα σεβαστώ τα φίλαθλα αισθήματα…» διαμήνυσε ο Νίκος Ανδρουλάκης σε πηγαδάκι δημοσιογράφων έξω από την αίθουσα Γερουσίας και προς το παρόν πήγε η ψυχή όσων θέλουν να απολαύσουν την πορτοκαλί μπάλα στη θέση της.
 

Διαβάστε περισσότερα