Τελευταία νέα
Ο Δημήτρης Λογοθέτης στην «Εφ.Συν.»: «Η λογοτεχνία τρόμου ήταν πάντοτε πολιτική» ΙΣΑ για Καστελόριζο: Αγανάκτηση και προβληματισμός για τη σύλληψη αγροτικού ιατρού Μαρία Καρυστιανού: «Τα εθνικά μας βρίσκονται στην πιο καίρια στιγμή – Η Ελλάδα δεν πρόκειται να χάσει ούτε μέτρο από την εδαφική της κατάσταση» ΚΚΕ: ”Να καταργηθεί η ΚΥΑ για το άσυλο και το Μητρώο Δικηγόρων Νομικής Καθοδήγησης” Meteo: Πώς η πυρκαγιά στην Οινόη δημιουργεί τον δικό της καιρό [βίντεο] Βελτιωμένη η εικόνα από την πυρκαγιά στην Οινόη – Επιχειρούν 29 εναέρια μέσα, αρκετές ενεργές εστίες ΠΑΣΟΚ: Η οικονομία δεν υπεραποδίδει – Υπεραποδίδει η ακρίβεια Γιώργος Μυλωνάκης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτεια υγείας 250η επέτειος των ΗΠΑ: Δεν θέλουν ολιγάρχες στη γιορτή τους Θεσσαλονίκη: 16χρονη υπέστη καρδιακή ανακοπή μέσα στο σπίτι της – Την έσωσε με ΚΑΡΠΑ η μητέρα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Κεντρική Πολιτική Εκδήλωση την Πέμπτη 9/7 στην Πλ. Αυδή Πυρκαγιές: Τέσσερις συλλήψεις στην Αττική για εκτέλεση θερμών εργασιών σε ημέρα πολύ υψηλού κινδύνου
Filathlos.gr

Γιασικεβίτσιους: «Ξέρω ότι ο Μπαρτζώκας έχει εξαιρετικό σερί στο ΟΑΚΑ»

Ο κόουτς Γιασικεβίτσιους έδειξε να γνωρίζει και να έχει μελετήσει και τις επιδόσεις του Ολυμπιακού του Γιώργου Μπαρτζώκα στο γήπεδο όπου διεξάγεται το φετινό Fina l4 της Euroleague.
Μάλιστα, θέλησε να τονίσει πως θα είναι και πολύ διαφορετικό το Τ-Center σε σχέση με ό,τι έχει συνηθίσει και βιώσει.
«Ο Γιώργος (Μπαρτζώκας) έχει εξαιρετικό ρεκόρ στο ΟΑΚΑ από ό,τι λένε και στα ΜΜΕ. Είναι μεγάλη χαρά να έρχομαι στο ΟΑΚΑ, θα είναι πολύ διαφορετικό από ό,τι έχω συνηθίσει, αλλά ελπίζω να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για 40 λεπτά. Όλα τα άλλα είναι απλά πολλά λόγια», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.
«Στην αρχή της χρονιάς έπρεπε να βασιστούμε πολύ στην άμυνα. Όταν δεν μπορείς να βάλεις την μπάλα στο καλάθι, αυτό είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις. Σταδιακά βελτιωθήκαμε αμυντικά, αποκτήσαμε κάποιους σημαντικούς παίκτες (σ.σ. έδειχνε τον Ντε Κολό) και ελπίζουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», τόνισε.
Για το αν έχει πάρει μηνύματα από φίλους του Παναθηναϊκού για να μην… αφήσει τον Ολυμπιακό να πάρει το τρόπαιο: «Όλοι καταλαβαίνουν την κατάσταση (γέλια). Εμείς θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο. Όλα τα άλλα είναι συζητήσεις».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...